Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΙΟΦΙΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ



Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Και πάλιν στις επάλξεις του χρέους ο Ομολογητής Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ.

Αντί για κομισσάριος του.... ΠΑΣΟΚ στην Εκκλησία, όπως είναι οι Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, Μεσσηνίας Χρυσόστομος, Διαυλείας Γαβριήλ (Παπανικολάου) και ευάριθμοι άλλοι Μητροπολίτες, ο Σεβασμιότατος Κυθήρων υψώνει φωνή υπέρ του καταπιεζόμενου από τους αβάστακτους φόρους ποιμνίου του, το οποίο εξαναγκάζεται να μεταναστέυσει, αφού δεν....
μπορεί να αντέξει τα πρωτοφανή φορολογικά χαράτσια που επιβάλλει η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου - ΓΑΠ - Βενιζέλου, που βάλθηκε να ξεκληρίσει τα πάντα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αγιο Κυθήρων επειδή για κανένα θέμα της πίστεως μας δεν σιωπά, αλλά ως αληθινός φρουρός της Εκκλησίας στέκεται όρθιος, ακοίμητος φρουρός στις επάλξεις του χρέους και προσπαθεί, με όλες του τις δυνάμεις, να προστατεύσει το ποίμνιό του από τους βαρείς λύκους τους μη φειδόμενους του ποιμνίου της Εκκλησίας.

Σας ευχαριστούμε θερμά, Σεβασμιότατε, που υψώνετε ανάστημα για όλα τα θέματα. Με τη στάση σας δεν βοηθείτε μόνο το ποίμνιο της Μητρόπολής σας, αλλά εμπνέετε τους απανταχού της γης Ελληνες χριστιανούς Ορθόδοξους.


πηγή