Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ... ΝΟΜΩΝ



Ομάδα παρακολούθησης εφαρμογής των νόμων υπό την εποπτεία της επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας του Μαξίμου και στενής συνεργάτιδας του κ. Παπανδρέου, Ρεγγίνα Βάρτζελη συστήνει ο..... πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου.
Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ιδιαιτέρως ανήσυχος για το γεγονός ότι πολλοί νόμοι που έχουν ψηφιστεί δεν εφαρμόζονται, κάτι που φέρεται να του έθεσε και η Α. Μέρκελ στην
κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχαν χθες στο Βερολίνο.

Αυτό αποφασίστηκε σε κυβερνητική σύσκεψη εφ’ όλης της ύλης υπό τον πρωθυπουργό στο γραφείο του στη Βουλή, με τη συμμετοχή υπουργών όπως η Α. Διαμαντοπούλου, ο Χάρης Καστανίδης και ο Δ. Ρέππας που ολοκληρώθηκε πριν λίγο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι συζητήθηκε αναλυτικά η εφαρμογή του θεσμού της εφεδρείας στο στενό και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, έτσι ώστε αύριο στο υπουργικό συμβούλιο (όπου συζητείται η εφεδρεία και το ενιαίο μισθολόγιο) να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις, δηλαδή ποιους οργανισμούς θα αφορά και ποιο αριθμό υπαλλήλων.

Επιπλέον, φαίνεται ότι τέθηκαν επί τάπητος θέματα Παιδείας (όχι μόνο η εφαρμογή του νόμου για τα ΑΕΙ) και συνεργασίας με τους «καλλικρατικούς δήμους» για την προώθησή τους.



πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΙΣΤΕΡ Γ.Α.Π, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ. ΑΧ ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ..........

Ανώνυμος είπε...

Αφού πρώτα τα ίδια τα ρεμάλια έχουν ασελγήσει κατά συρροή έναντι του Συντάγματος, το έχουν κατακρεουργήσει και καταντήσει κουρελόχαρτο εδώ και δύο χρόνια, έχουν το θράσος να μιλάνε για εφαρμογή των νόμων, τι λέτε ρε λαμόγια του κερατά.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΣΓΜΑ ΟΛΟΣΧΕΡΟΣ.ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΤΟ ΠΟΥ Γ....ΜΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ, ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!