Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;



Aπό το Fimotro

Γράφει ο Διογένης, ο Κυνικός
Ο έγκριτος δημοσιογράφος κάνει πολύ ορθά την ερώτηση αυτή. Δυστυχώς λόγω ΠΑΣΟΚ είναι εξίσου εύκολη και η απάντηση. ΠΟΤΕ…. Γιατί αν ήθελε πραγματικά το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει τον τόπο θα άλλαζε πρώτα το ίδιο. Εδώ έχει ο κύριος Παπανδρέου στην...


κυβέρνηση του τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Γρηγόρη Τασούλα που κατηγορείται για κακούργημα για την υπογραφή της σύμβασης συντήρησης των ελικοπτέρων του Πυροσβεστικού Σώματος με την εταιρεία που διώκεται και για την ενοικίαση των πυροσβεστικών ελικοπτέρων….!!!
Εδώ για κακούργημα διώκεται και ο νυν Αρχηγός του ΠΣ κος Στεφανίδης και παραμένει στην θέση του ενώ έπρεπε να είχε πάει σπίτι του λόγω της κείμενης νομοθεσίας. Δηλαδή θα έπρεπε να τεθεί σε διαθεσιμότητα, αλλά ως αρχηγός δεν μπορεί, άρα πάει σπίτι του.
Εδώ διώκονται για κακουργήματα άλλοι 23 αξιωματικοί του ΠΣ , ολόκληρη η οικονομική υπηρεσία/τμήμα προμηθειών του ΠΣ και παραμένουν στην θέση τους που το λιγότερο έπρεπε να είναι σε διαθεσιμότητα και αυτοί.
Εδώ ασχολούνται με την καθυστέρηση των βιβλίων για τα σχολεία και δεν ασχολούνται για ποιο λόγο δύο φορές το Ελεγκτικό Συνέδριο ΑΚΥΡΩΣΕ την σύμβαση….
Και εσείς περιμένετε να διώξει τον Μίχα; Αν ζούσε ο πατέρας του Γιώργου μπορεί να τον έκανε και διοικητή οργανισμού όπως τον άλλον στα πετρέλαια με το δωράκι!!!!!!
Αυτό είναι το ήθος δυστυχώς της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΕ,ΠΟΙΟΣ ΛΕΙ ΚΥΡΙΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ.