Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Νεολαία ΣΥΝ: Να καταργηθούν οι παρελάσεις


Ερώτηση από Olympia: Αλέξη Τσίπρα ποια είναι η γνώμη σου;
Αναχρονιστικός είναι ο θεσμός των παρελάσεων σύμφωνα με τη νεολαία του Συνασπισμού! Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα αναφέρει:
«Να καταργηθεί ο αναχρονιστικός θεσμός των παρελάσεων. Για μια ακόμη χρονιά οι μαθητές και οι... μαθήτριες θα παρελάσουν για να γιορτάσει το «έθνος» και να επιβεβαιωθεί άλλη μια φορά ότι οι παρελάσεις το μόνο που δεν κάνουν είναι να καλλιεργούν την ιστορική μνήμη.
Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου δεν μπορεί παρά να είναι το διαχρονικό μήνυμα της αντίστασης και της ανυπακοής απέναντι σε όλους όσους μας κλέβουν το μέλλον.
Οι αγώνες του σήμερα, λοιπόν, και όχι οι στρατοκρατικές παρελάσεις είναι αυτοί που θα δικαιώσουν τις θυσίες όσων αγωνίστηκαν κατά τη διάρκεια της κατοχής για τη δικαιοσύνη και την κοινωνική απελευθέρωση».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τι κακο κανουνε οι παρελασεις ανθελληναρα;;;
εσυ και το κουμασι σου εισαστε υπερ των παρελασεων απο ομοφυλοφιλους και κατα μια μαθητικης παρελασης..ΕΛΕΟΣ........

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΩΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΜΠΟΧΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ,ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΙΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΡΟΠΑΡΙΟ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ. ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ. Η ΟΛΗ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΝ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΝΟΘΟΓΕΝΗΣ ΜΑΖΟΠΟΛΤΟΣ!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!! ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΥΠΟΚΙΝΟΎΜΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ: ΕΔΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ Τ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΦΥΟΚΑΠΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟ CONTRA, ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.

ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ? Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ? Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧ ? Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ? ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΗ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗΣΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ? ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΥΓΩΤΕΡΟ ΑΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΝ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ (3 ΑΡΘΡΑ)
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5490
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ 2 ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 3ο στο σύνδεσμο, που αναγράφεται παρακάτω. Προσέξτε πως το 2ο άρθρο είναι της κόρης της Παπαρήγα.

-ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ
Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων
Η παρέλαση των μαθητών δεν είναι "Μεταξικό κατάλοιπο " ,αλλά το τελευταίο "αγκάθι" στα πλευρά του κάθε είδους συνεργάτη της Νέας Τάξης Πραγμάτων

-Περί παρελάσεων και άλλων τινών
Γράφει: Η Βασιλεία Παπαρήγα
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, 6 Νοεμβρίου 2005
Η κόρη της Παπαρήγα απαντά στις Συριζέϊκες κραυγές για κατάργηση των παρελάσεων

-Πότε είπαμε πως ξεκίνησαν οι παρελάσεις;
http://wp.me/pbW97-f6N