Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Η Στάση των ματατζήδων σήμερα...


Σήμερα είμουν Σύνταγμα απο τις 9 το πρωί μέχρι που άδειασαν το Σύνταγμα αργά το απόγευμα.Λοιπόν μετά που έφυγε το ΠΑΜΕ,απο το Σύνταγμα το μεσημέρι,άρχισαν και έρχονταν οι κουκουλοφόροι και άρχισαν τον πόλεμο με τα ΜΑΤ. Είμουνα απο την απέναντι πλευρά,απο εκεί που γίνονταν οι συγκρούσεις.Όι ματατζήδες δεν έριξαν χημικά απο την πλευρά που είμασταν εμείς.Γενικά μετά απο ώρες συγκρούσεων,οι αστυνομικοί κατάφεραν με τον κλασσικό τρόπο να αδειάσουν την πλατεία απο τον κόσμο.Αυτό είταν και το σχέδιο.Αλλά σε γενικές γραμμές η στάση της αστυνομίας σήμερα δεν είχε καμία σχέση με τις άλλες φορές.Πέσαν κάποια σπρωξίματα και μερικές ψιλές,αλλα αυτό δεν είχε καμία σχέση με την βαρβαρότητα των άλλων ημερών.Αυτά είδα εγω.Αν κάποιος απο τους αναγνώστες είταν εκεί μπορεί να αφήσει την γνώμη του στα σχόλια.
Ιωάννης

5 σχόλια:

kourtina είπε...

φιλε ριξαν πολυ ξυλο....πολυ ομως.Θα βγουν βιντεο στη πορεια!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι ανθέλληνες ξέρουν να κάνους τους μάγκες μόνο σε ειρηνικούς διαδηλωτές...όταν όμως ο κόσμος κατέβει έτοιμος για όλα...
http://www.youtube.com/watch?v=WkvfmL1JYUA

marycraft είπε...

Κάτι άκουσα οτι σήμερα έκαναν λευκή απεργία για καποιον πεθαμένο ματατζή.Οπότε προσοχή αύριο,ίσως κατέβουν ανανεωμένοι για νέες συντριβές.Ελπίζω να συνεχίσουν το μνημόσυνο,θα είναι το εξυπνότερο πράγμα που έκαναν ποτέ στη ζωή τους.

Ανώνυμος είπε...

κατα τη γνωμη μου ο πιο προφανης απεναντι...δεν ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος μας.........

μαλλον καλυτερα να κοιταξουμε διπλα μας στις πορειες για τον πιο ουσιαστικο εχθρο......

αυτον που σαμποταρει κρυφα τοσα χρονια...κ εμεις τον χειροκροταμε ακομα......

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΤΩΣ ΧΤΕΣ ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΕΙΑ.ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟ-ΦΛΩΡΟΥΣ.