Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ! ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.



parelasi8.pngΠήγαν καμμιά δεκαριά καραγκιόζηδεες, ιδεολογικοί σύντροφοι του ΓΑΠ, του Τσουκάτου και του Μαντέλη να την εμποδίσουν και έφυγαν κλωτσηδόν από τον κόσμο.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν παρέλασαν τα στρατιωτικά τμήματα. Ελέγχετε τις αναρτήσεις σας. Παρέλασαν οι υπόλοιποι.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή να υπάρχουν ακόμη Έλληνες που αποδοκιμάζουν όσα έγιναν σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Θα επρόκειτο για αμαύρωση της δημοκρατίας μόνο αν υπήρχε ακόμη δημοκρατία στη χώρα μας. Πρόκειται απλώς για επανάσταση και αντίσταση σε μια κατάσταση τυραννίας, σε μια κυβέρνηση που υπακούει σε γερμανικές εντολές, σε ένα πολίτευμα ετερόκλητου ελέγχου. Συγχαρητήρια σε όσους χειροκρότησαν την αποχώρηση των προδοτών του έθνους και την πραγματική παράδοση τιμής σ' αυτούς που πολέμησαν.

Ανώνυμος είπε...

τα στρατιωτικα τμηματα που τα ειδατε;

συλλογος φιλων παλιων στρ οχηματων ειναι .

Ανώνυμος είπε...

και λέσχες εφέδρων επίσης

Ανώνυμος είπε...

τα στρατιωτικα τμηματα παρηλαυσαν απο την μερια της θαλασσας στο μεγαρο μουσικης

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ? ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ? ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΑΚΑΜΙΑ

Ανώνυμος είπε...

αρε αντι ντπ ειδες εσυ στρατιωτικα τμηματα να κανουν παρελαση ε?
που κ ποτε ρε συ αξιοπιστο μπλογκ ?? ...

το συριζα επιτελους καταφερε να ακυρωθει επι της ουσιας η παρελαση.......

αρε κατακαημενη πατριδα οι ελληνες ειναι πλεον εγκεφαλικα νεκροι....

Ανώνυμος είπε...

Καλή η διαμαρτυρία, ακόμη και η έντονη με κάθε τρόπο αποδοκιμασία των πολιτικών που εμφανίστηκαν στην παρέλαση, αλλά η παρέλαση είναι ένας φόρος τιμής στους πεσόντες της Ελευθερίας μας και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να το παρεμποδίσει.

Οι πολιτικοί έφυγαν απο τις εξέδρες και "κάποιοι" συνέχισαν να παρεμποδίζουν την παρέλαση να ξεκινήσει, γιατί εδώ και μέρες διατυμπανίζουν προς πάσα κατεύθυνση την αντίθεσή τους στο θεσμό των παρελάσεων θάλοντας να μετατρέψουν τις παρελάσεις σε πορείες. Είναι απαράδεκτο! Οι Ένοπλες Δυνάμεις μαζί με το Λαό αποτείνουν φόρο τιμής αυτή τη μέρα και πέρα απο την αντίδραση ο κόσμος έπρεπε να αγκαλιάσει τους στρατιώτες και όχι να τους εμποδίζει.
Τέλοσπάντων κάποια τμήματα παρέλασαν μέσα σε επεφημίες και κάποια παρεμποδίστηκαν και πιάστηκαν και στα χέρια... Είναι ντροπή, τίποτε άλλο...

Πρίαπος