Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!



Πόση εντύπωση μπορεί να μας προκαλέσει το γεγονός ότι μέσα στα ελληνικά σχολεία, εκπαιδευτικοί "μεταφέρουν" ανθελληνικά μηνύματα στα παιδιά μας; ΚΑΜΜΙΑ. ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! Εκπληξη ίσως προκαλεί η μαρτυρία μιας μητέρας, η οποία παρατήρησε κάτι ανάλογο σε αφηγηματικό κείμενο, για τη σχολική εορτή της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Στο ....1ο Δημοτικό σχολείο Περαίας του Δ.Θερμαικού Θεσσαλονίκης, εκπαιδευτικός πρόσθεσε μεταξύ άλλων σε αφηγηματικό κείμενο, την εξής γλαφυρή ονομασία. Πρώην Γιουγκοσλαβική δημοκρατία της Μακεδονίας. Αυτό προκάλεσε την οργή και την αγανάκτισή της, η οποία την επόμενη ημέρα, πήγε στο σχολείο για να ζητήσει τις ανάλογες εξηγήσεις.
Ο εκπαιδευτικός στην αρχή δήλωσε άγνοια επ' αυτού (πράγμα περίεργο βέβαια, καθ' ότι είναι συντονιστής των προβών), στην πορεία όμως και αφού καταλάβαινε την δυσχέρεια της θέσης του, ανέφερε ότι αυτή είναι η επίσημη ονομασία που έδωσε το κράτος. Η μητέρα αντέκρουσε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι σε ισχύ, διότι δεν έχει εγκριθεί η εν λόγω πρόταση και κατ' ουσίαν θεωρείται άτυπη και άτοπη. Του επισήμανε δε, ότι αν δεν επιληφθεί την αλλαγή της προαναφερθείσας ονομασίας, δεν θα επιτρεψει στο παιδί της να μετέχει στην εορτή, διότι δεν μπορεί να ανεχθεί η ψυχή της ότι θα συναινέσει σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου.

ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ....



Τάνια Παμπάνου

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ...Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ...ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΜΕ ΣΛΑΒΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ...

ELNEWS

πηγή

14 σχόλια:

Ο ΠΟΝΤΙΟΣ είπε...

ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ???????????

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι μέσα....


A.V

Ανώνυμος είπε...

παρτε τους καναπεδες σας και ανηφοριστε τοτε...

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε οι αληθινοί Έλληνες...Τα Ελληνικά εδάφη να ξέρετε ότι θα ξαναγίνουν δικά μας! Δεν χρειάζονται πολλοί αλλά...τρελαμένοι με την Πατρίδα μας την ένδοξη...Λίγο ακόμη υπομονή.

Ανώνυμος είπε...

μια χωρα μασταρδοι....ενω στη θεσσαλονικη οταν την κατεβαλαβαν οι ελληνες υπηρχαν μονο ελληνες

Ανώνυμος είπε...

Λευτεριά στην Βόρειο Μακεδονία!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Νίκος είπε...

11:20 Μπράβο φίλε, η Θεσσαλονίκη είναι καλύτερη απο τις άλλες πόλεις και όσοι Έλληνες κατοικούν εκεί ανώτεροι απο τους άλλους Έλληνες.
Με τέτοιες μαλακίες φτάσαμε εδώ, πρέπει να καταλάβετε ότι , δεν έχει σημασία η πόλη , η ομάδα, η μουσική, η δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να βρεί κάποιος για να δημιουργήσει αντιπαλότητα ανάμεσα στον εαυτό του και άλλους , αλλά αυτό που πραγματικά μετράει είναι οτι πρώτα απ'όλα είμαστε Άνθρωποι και μετά ΈΛΛΗΝΕΣ.
Ξυπνήστε και καταλάβετε το!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ?ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ,ΕΜΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΣΤΙΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΙΝΔΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΟΜΑΛΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ....ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΜΟΥ.
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑ....ΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

6:57 σωστος. Πανω απο ολα η Πατριδα. Οι Ελληνες......

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ...ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ...!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

γρασα μην πορωνεσται. μαχομεθα πρωτα υπερ πιστεως και μετα υπερ πατριδος. ολοι ειμαστε ανθρωποι πρωτα κ μαλιστα capax dei (ικανοι για το Θεο) εμεις που ειμαστε κ Ελληνες εχουμε μεγαλη ευθυνη

Ανώνυμος είπε...

Ποιά βόρεια μακεδονία θα πάρουμε και τρίχες κατσαρές; που ζείτε; τι είστε εξωγήινοι; από τον Αρη κατεβήκατε;
Σε λίγο θα χάσουμε ουσιαστικά και την βόρεια πελοπόνησο με τη μαλακια που μας δερνει.
Ας παρουμε πρώτα πίσω την χώρα που νομίζουμε οτι ακόμη έχουμε, ας σώσουμε τα σπίτια και τα κτηματά μας, που θα μας τα φανε και μετα συζητάμε για επέκταση.
Εδώ ψωμί δεν έχουμε, τυρί γυρεύουμε.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης έχω σοβαρές αμφιβολίες για το αν είμαστε όντως Έλληνες.
Ένας αληθινός Έλληνας δεν θα παρακαλούσε τους βησιγοτθους και τους λοιπούς βάρβαρους να τον κάνουν σκλάβο για να τον δανείσουν χαρτιά χωρίς αντίκρυσμα(ευρώ, ενώ έχει μια χώρα με τόσο μεγάλο πλούτο.
Θα είχε το δικό του νόμισμα και αν δεν είχε χρυσό θα έκανε σιδερένια σαν τους Σπαρτιάτες.