Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΜΑΣ-ΤΟΥΣ "ΚΟΨΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ".



Δεκάδες συναγωνιστές του κινήματος "Δεν πληρώνω" και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν έξω από το σπίτι της συναγωνίστριας μας Σ.Κ. σήμερα 27/10/11 γύρω στις 10 το πρωί όπου η αστυνομία μαζί με 3 δικαστικούς επιμελητές προσπάθησαν κατ'εντολήν της εταιρίας "Νέα Οδός" να κατασχέσουν το αυτοκίνητό της. Οι κρατικοί εντολοδόχοι της εταιρίας υπολόγισαν χωρίς το κίνημα μας και τελικά έφυγαν με....
σκυμμένο το κεφάλι και άδεια χέρια. Οι συναγωνιστές μας σαν μια γροθιά έδιωξαν την αστυνομία και τους δικαστικούς επιμελητές δείχνοντας περίτρανα ότι με αλληλεγγύη και ανένδοτο αγώνα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Από τις 11 το πρωί περίπου και για 2 ώρες ,πραγματοποιήθηκε κατάληψη στα διόδια Αφιδνών από συναγωνιστές και κατοίκους της περιοχής.
Βλέπετε φωτογραφίες από την κατάληψη και βίντεο στο www.oxidiodia.gr με δηλώσεις της συναγωνίστριας και άλλων συναγωνιστών από τα διόδια Αφιδνών. Επίσης την Κυριακή 30/10, 5 μμ θα ξανανοίξουμε τα διόδια στις Αφίδνες.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ- ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ , ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΕΜΠΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ


www.oxidiodia.gr και www.denplironodenplirono.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΙΜΟ ΚΩΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ;; ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Φαντασου να κοψεις τον κωλο του παγκαλου και του βενιζελου θα εχει να τρωει ο μισος λαος για ενα μηνα!και λιγα κοκκαλακια για σουπα απο τον Παπαντρεα και θα ειμαστε κομπλετα!

Ανώνυμος είπε...

Παιδία μια μικρή διευκρίνηση. Πρώτα από όλα παραδέχομαι χοντρά τους Δεν Πληρώνω, σαν ένα από τα πρώτα οργανικά κινήματα που φτιάχτηκαν από πολίτες σαν αντίσταση στο σύστημα των μεγάλων εργολάβων και άδικων χαρατσιών.
Έχοντας πει όλα αυτά, ξέρει κανείς ΓΙΑΤΙ, το Δεν Πληρώνω είναι ΠΑΝΤΑ πρώτη μούρη στο Indymedia με πλήρη κάλυψη ΟΛΩΝ των ενεργειών του? Το ίδιο Indymedia το οποίο με εκτεταμένη κάλυψη πολλών έγκυρων πηγών, χρηματοδοτείτε από τον Soros. 1+1=2 (κατά την δική μου άποψη). Παιδία σημαίες και μπλουζάκια για εκατοντάδες δεν είναι τζάμπα. Μια σκέψη κάνω παιδιά, εσείς οι υπόλοιποι τι νομίζετε? Μια σκέψη και ερώτηση κάνω.
Archangel411

Ανώνυμος είπε...

Archangel411

Ακομη και ετσι να ειναι...

Οταν ο Εχθρός σου πετάει μια χειροβομβίδα θέλει να σε καθαρίσει... ειναι δικιά του και την πετάει για κάποιο σκοπό..
Εσυ πάντα εχεις τη δυνατότητα ομως να την αρπάξεις πριν σκάσει και να την πετάξεις πίσω...

Ανώνυμος είπε...

1:30 μ.μ. Εγώ νομίζω πως λες μαλακίες. Πόσο κοστίζει ένα μπλουζάκι και μια σημαία; Για την χρηματοδότηση του indymedia ξέρεις κάτι συγκεκριμένο, μπορείς να αναφέρεις κάποια πηγή; Αν για να έχεις ένα site χρειάζεται χρηματοδότηση, τότε όλοι είναι πουλημένοι.

Ανώνυμος είπε...

1:30, μια απλή ερώτηση έκανα και από περιέργεια ήθελα να δω τις απόψεις άλλων.
Το αν λέω ΜΑΛΑΚΙΕΣ φίλε ξανασκέψου το. Δεν ξέρω αν μιλάς αγγλικά να διαβάσεις το link http://www.indymedia.org/en/2004/03/110687.shtml
Το όλο ΝΤΠ παιχνίδι που παίζεται σε όλο τον κόσμο το ψάχνω εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και εδώ και από το εξωτερικό. Και για να σου ρίξω μια αμερικανια μεταφρασμένη στα Ελληνικά, βγάλε το κεφάλι σου μέσα από εκεί που ξέρεις, και άνοιξε τα μάτια σου. Άτομα σαν τον Soros είναι 30 κινήσεις μπροστά στην παγκόσμια σκακιέρα σε σχέση με τύπους όπως εγώ και εσύ.
Archangel411

Ανώνυμος είπε...

1:30, καλύτερα διάβασε αυτό, http://www.pare-dose.net/?p=1436μια και είναι στα ελληνικά. Το προηγούμενο είναι το πρώτο πράγμα που βρήκα online, και από ότι φαίνεται είναι φάρσα. Θα σου δώσει πονοκέφαλο, είναι μεγάλο, αλλά εξηγεί πως οι globalists δημιουργούνε παραλλήλως αντικρουόμενα και αντίθετα κινήματα.
Archangel411