Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Χαρά Κεφαλίδου ΠΑΣΟΚ:”Δεν φταίει το μνημόνιο”.



Anti-ntp:ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ!
Η Χαρά Κεφαλίδου εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Δράμας με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009. 
Αυτό για όσους αφελείς νομίζουν ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, έχουν αισθήματα για ό,τι ....
συμβαίνει στην κοινωνία.
Ειναι αμετανόητοι κι αδίστακτοι κι άρα επικίνδυνοι!
Στις επόμενες κάλπες η αποχή δεν είναι επιλογή, θα είναι προδοσία!
Δίνει συνέντευξη στο ΠΑΣΟΚικό site παραπολιτικά και λέει ανάμεσα στα άλλα :
Ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ψηφίσατε το μνημόνιο αλλά και μια σειρά άλλων νομοθετημάτων που εντάσσονται στο κυβερνητικό σχέδιο για τη σωτηρία της χώρας. Το έχετε μετανιώσει; Έχετε «δεύτερες σκέψεις» όπως κάποιοι συνάδελφοι σας;
Καθόλου δεύτερες σκέψεις. Δεν φταίει το μνημόνιο, αλλά το ότι το υπογράψαμε έχοντας λίγο-πολύ προαποφασίσει να μην το τηρήσουμε. Όπως τόσες άλλες φορές, διαλέξαμε τον εύκολο δρόμο της παράτασης αντί για τον δύσκολο δρόμο της σοβαρής προσπάθειας. Για όσα δεν είχαμε τα κότσια να πούμε και να κάνουμε, έφταιγε το μνημόνιο. Το μνημόνιο ήταν προϋπόθεση για να πάρουμε δανεικά και να μην πτωχεύσουμε. Οι όροι του ενδεχομένως θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι, αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία. Διαπραγμάτευση μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, αρκεί να δώσεις απτές αποδείξεις αποφασιστικότητας και σοβαρής προσπάθειας.
Όλοι αυτοί που μάχονται το μνημόνιο για να αισθανθούν καλύτερα, δεν κατάλαβαν ότι οι Ευρωπαίοι θέλουν – για τους δικούς τους λόγους- να τα καταφέρουμε ίσως περισσότερο απ’ ό,τι το θέλουμε εμείς. Η ώρες-ώρες σκληρή και οριακά εκβιαστική στάση τους εξηγείται ως αντιστάθμισμα της δικής μας εκβιαστικής κρημνοβασίας του τύπου «ή με δανείζεις, ή γκρεμίζεσαι κι εσύ μαζί μου». Υπήρξαμε στο παρελθόν κακομαθημένοι εταίροι, ας το παραδεχτούμε. Τώρα ζητούμε από τους Ευρωπαίους πολίτες, που ζορίζονται κι αυτοί πολύ, να δείξουν αλληλεγγύη και να μας ελεήσουν. Δεν ξέρω αν εμείς θα κάναμε κάτι διαφορετικό αν βρισκόμασταν στη θέση τους.
parapolitiki.com

etakias.wordpress.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΑ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ! ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ:
-ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ!!!!!!
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΧΙΑ!!!!

ΠΑΙΔΙΑ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ!
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!!
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:
1) ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ!
2) ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΝΤ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΚΑΙ
3) ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΩΔΙΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.... ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ!!!
ΤΩΡΑ ΕΕΕΕ??? ΟΧΙ ΤΟΥ....ΧΡΟΝΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ
ΟΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ-ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΡΑ-ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ.
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ.ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΕΣ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΘΥΜΟΥ Η ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΑΝΙΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΟΤΑ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΗ ΣΑΣ Η ΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΦΩΣ , ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΑΠ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ . ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΥΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΤΥΦΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ? ΠΟΣΟ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΔΕΙΟΙ ΕΙΣΤΕ? ΠΟΣΟ ΠΟΛΛΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΑΜΡΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε @9:19
Μην ξεχνάς την Σοφία Σακοράφα που από την αρχή στράφηκε και του ΔΝΤ δημοσιεύοντας την άποψη της στην οποία ήταν πολύ καυστική και με σοβαρά επιχειρήματα κατά των μετρων που είχαν αρχίσει τότε να λαμβάνονται

Ανώνυμος είπε...

to jerv file alla eipame liges..poly liges...kalo einai na chfizoyme antres gia boyleytes.antres ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.