Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Υπέρ του πολυνομοσχεδίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης


«Τολμηρή κίνηση» χαρακτηρίζει την διαγραφή Λυμπερόπουλου και ζητά να έχει συνέχεια Εμμέσως πλην σαφώς υπέρ του πολυνομοσχεδίου τοποθετείται ο βουλευτής της ΝΔ Κυρίακος Μητσοτάκης . Σε συνέντευξη του ο βουλευτής σημειώνει...
χαρακτηριστικά ότι «στο παρελθόν είχαμε μέχρι στιγμής πολλές φραστικές διαφοροποιήσεις, αλλά στο τέλος δεν είχαμε ουσιαστικές αποκλίσεις στην ψηφοφορία. Εκτιμώ ότι για μια άλλη φορά θα γίνει το ίδιο. Από εκεί και πέρα, για την Κυριακή, δεν μπορώ να προβλέψω αν θα υπάρξει μια οριστική απόφαση για το κούρεμα του ελληνικού χρέους». Ο Κ.Μητσοτάκης χειροκροτά την κίνηση του κόμματος του να διαγράψει τον Θ.Λυμπερόπουλο ζητώντας μάλιστα να έχει και συνέχεια. «Η Ν.Δ.-δήλωσε χαρακτηριστικά- έκανε μια πολύ τολμηρή κίνηση που αντίστοιχη δεν έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ. Απομακρύνοντας τον κ. Λυμπερόπουλο από τα κομματικά όργανα, η κίνηση αυτή θα πρέπει να έχει και συνέχεια και θα πρέπει να θεσπιστεί ένα ασυμβίβαστο ανάμεσα στους εκπροσώπους οργανωμένων συντεχνιών και των κομματικών θέσεων που ενδέχεται να καταλαμβάνουν» . Σε ότι αφορά το άρθρο των τριών υπουργών ,ο κ.Μητσοτάκης μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM σημειώνει «Μάλλον ως επίλογο μιας κομματικής διαδρομής, ενός πολιτικού φορέα που έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για την εκτροφή τέτοιων φαινομένων το εκλαμβάνω»
newsbeast
filologos10

3 σχόλια:

ΕΛΛΗ είπε...

ΤΩΡΑ,ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΕΛΙΞΗ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ!

dkalokeri είπε...

"πολυ κωλοπαιδο ο κυριακος".... Κουλα....

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...
ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ,
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ...
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!