Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ο Προεδρος της δημοπρασιας


18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΓΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ
ΧΘΕΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.
ΕΙΝΑΙ Α(Ν)ΕΡΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

.....προεδρος της Συμμορια....

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη ρε Πατριωτη Παπουλια εισαι γεννηθεις το 1929 και το 1940 ησουν 15 χρονων αντιστασιακος?
Ρε συ ουτε για μια στιγμη δε μπορεις να πεις ΑΛΗΘΕΙΑ....? Αντε απο κει ΠΡΟΔΟΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

...πρόεδρος χωρίς κύρος....

Ανώνυμος είπε...

....Πρόεδρος ήταν ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος...έτη φωτός απόσταση...

πιο πολύ κύρος έχει ο καραγιοση...από σας...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ....

Μάχη του Βραχωρίου
Από τη Βικιπαίδεια

Περί τα τέλη Μαΐου 1821 μόλις συναθροίστηκαν στρατιωτικά σώματα Ελλήνων γύρω από το Βραχώρι, πολιορκώντας το στενά. Αρχηγοί ήταν ο Δ. Μακρής από την επαρχία Ζυγού, έχοντας περίπου 700, ο Σιαδήμας από το Απόκουρο με 500, ο Θεόδωρος Γρίβας με 200 από την Ακαρνανία, ο Αλέξανδρος Βλαχόπουλος, ο Τζιόγκας με 500 Ακαρνάνες και Βλάχους, ο Ν. Κακαρής Σουλιώτης με 150 Ηπειρώτες και άλλοι διάφοροι. Οι Τούρκοι της πόλης με δύο Δερβεναγάδες Αλβανούς, τον -Ταχήρ Παπούλια- και Νούρκα Ζέβρανη ήταν περίπου χίλιοι. Οι Έλληνες άρχισαν πρώτοι τον πόλεμο και ανάγκασαν τους Τούρκους να αποσυρθούν μέσα στον Πύργο και στα οχυρά σπίτια. Η μάχη διήρκεσε δέκα ημέρες με καθημερινούς ακροβολισμούς και από τις δύο μεριές. Στο μεταξύ, ο Νούρκας Σέβρανης νύχτα απόδρασε μαζί με τους Αλβανούς του και αναχώρησε με κατεύθυνση την Θεσσαλία διαμέσου της Ευρυτανίας. Οι υπόλοιποι Οθωμανοί όμως αναγκάστηκαν να παραδοθούν, γιατί τους τέλειωσαν οι ζωοτροφές. Έτσι έπεσε το περίφημο Βραχώρι, η πρωτεύουσα της ηγεμονίας των υπό των Οθωμανών ονομαζόμενης Κάρλελη.

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΟΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΝ.

........ΕΥΖΩΝ........

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΠΟ. ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

...ο λαός σφαγιάσετε...με την ευλογιά σου...τη σόι πρόεδρος είσαι...τον χασάπηδες?

Ανώνυμος είπε...

...ξέρετε τι σου λέει ο λαός..με τον ίδιο ύφος του Λεωνίδα...ΑΕΡΑ..

fnous fnous είπε...

Μανώλης Γλέζος …

Ο απόλυτος ήρωας της Αριστεράς …

Ο άνθρωπος, ο οποίος κατέβασε τη σημαία των Ναζί από την Ακρόπολη.

Μια σημαία, την οποία οι Ναζί ποτέ δεν δήλωσαν ότι έχασαν.
Ο κατακτημένος λαός ποτέ δεν αντιλήφθηκε ότι έλλειπε από τη θέση της και ο ίδιος με τον "συνήρωά" του δεν κράτησαν ούτε ένα κομματάκι της, για να επιβεβαιώσουν το κατόρθωμά τους.

Από τότε μέχρι σήμερα ο Γλέζος ζει σαν ζωντανός ήρωας, έστω κι αν κανένας δεν αντιλήφθηκε το κατόρθωμά του σε πραγματικό χρόνο.

Αν ο Γλέζος αποδειχθεί ψεύτης, θα έχει το απόλυτο ρεκόρ απατεωνιάς.

Άθλιος απατεώνας ακόμα και για τα υψηλά στάνταρτ της Αριστεράς …

Απατεώνας στο όριο του Καραγκιόζη.

Σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορούμε να φανταστούμε τι είδους τιμωρία του αξίζει.
Ίσως η Πολιτεία θα πρέπει ν' αναλάβει να τον γκρεμίσει η ίδια από τον βράχο της Ακρόπολης.

Εμείς προτείνουμε, όπως γίνεται και σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις, να γίνει πραγματική αναπαράσταση του επιτεύγματος.

Να γίνει με βάση τις αποδεκτές αρχές της επιστήμης της εγκληματολογίας.

Εφόσον το επίτευγμα δεν αποδείχθηκε ποτέ εκ του αποτελέσματος, θα πρέπει ν' αποδειχθεί εκ της επαναλήψεως.
Εφόσον δεν το "είδαμε" ποτέ, θα το αποδεχθούμε ως γενόμενο, αν το "δούμε" να επαναλαμβάνεται …Αν δούμε ότι θεωρητικά μπορούσε να γίνει …Ακόμα και σήμερα …εβδομήντα χρόνια μετά.

Έτσι κι αλλιώς ο αρχαιολογικός χώρος δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο.
Αυτό πρέπει να γίνει.

Οι δύο ζωντανοί "ήρωες" της μεταπολεμικής περιόδου να υποδείξουν το μέρος και τον τρόπο με τον οποίο σκαρφάλωσαν στον Ιερό Βράχο.

Να πάνε εκπαιδευμένοι αναρριχητές ή άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων και να επαναλάβουν τη διαδρομή υπό ανάλογες συνθήκες.

Να κουβαλάνε, για παράδειγμα, στην κάθοδό τους ένα βάρος ανάλογο της κλαπείσας σημαίας και να κατέβουν τον Βράχο καθ’ υπόδειξη των "ηρώων".

Ας είναι και μέρα και όχι νύχτα χωρίς φεγγάρι, όπως εκείνοι.

-----------------------------------------
Διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΑ
Επάγγελμα αριστερός
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Ελληνική επαγγελματική Αριστερά
Η ελληνική Αριστερά είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ελληνική ιστορία.
...Γνήσιο έργο των πιο μεγάλων απατεώνων της ελληνικής κοινωνίας.
...Ο πολιτικός βόθρος της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

...Α..Ε..Ρ..Α...

Ανώνυμος είπε...

Κορύφη!Εξω οι δοσίλογοι!

Ανώνυμος είπε...

Όταν φορούσε το εβραϊκό σκουφάκι και προσκηνούσε το έκανε για την πατρίδα !!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ? ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ?ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

fnous fnous EΓΡΑΨΕΣ για τον Γλέζο.Θα μπορούσα κι εγώ να συμπληρώσω πολλά σχετικά μ' αυτόν τον κατασκευασμένο "ήρωα" του Ριζοσπάστη αλλά θα πω μόνο ότι η εύρεση της σημαίας αποτελούσε διακαή πόθο της Μελίνας Μερκούρη η οποία και προσπάθησε ως Υπ.Πολιτισμού να χρηματοδοτήσει έρευνα στο πηγάδι που (υποτίθεται) ότι ήταν πεταμένη.Το γιατί τελικά ποτέ δεν υλοποιήθηκε η έρευνα,το αφήνω στην κρίση σας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - Υπέγραψε τη λήξη του εμπάργκο το '95 για τα Σκόπια.
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - Δήλωσε ότι οι ένδοξοι Αρβανίτες
του '21 είναι Τουρκαλβανοί.
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - Δήλωσε ότι είναι Αλβανικής καταγωγής (ενώ είναι εβραικής στην πραγματικότητα).
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - Το '88 υπέγραψε με τον Τούρκο Γιλμάζ να ΜΗΝ επεκταθεί η θάλασσά μας από τα 6 στα 12 μίλια ώστε να μπορούν να μπαίνουν οι Τούρκοι ανενόχλητοι στο Αιγαίο για ασκήσεις ή οι ψαράδες τους για αλίευση με συνέπεια να μη καθορισθεί ΠΟΤΕ η ΑΟΖ μας.
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - Ακύρωσε την κυριότητα όλου του Αιγαίου με την ακύρωση της Συνθήκης της Λωζάννης του '23 και δημιούργησε αφορμή συνδιαχείρησης με τους μογγόλους απέναντι.
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - 'Εκανε την άρση του εμπολέμου με την Αλβανία το '87 και φορτωθήκαμε όλες τις πρώτες λαθρομεταναστευτικές φουρνιές των καταδίκων και των λωποδυτών των αλβανικών φυλακών.
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - Ως βουλευτής του Ανδρέα το '85 συμμετείχε στη μείωση των αρμοδιοτήτων του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας.
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - Σε διάγγελμά του το 2010-11 για τις πρωτοχρονιάτικες ευχές του,ξεκίνησε με την προσφώνηση "φίλοι και φίλες" αντί 'ελληνίδες και έλληνες".Αρα είναι εθνομηδενιστής που περιφρονεί το γένος των Ελλήνων που τον ψήφιζε και τον τιμούσε δεκαετίες.
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - Αντί να τηρεί το άρθρο 33 του Συντάγματος στο οποίο ορκίστηκε έφτασε να υπογράφει αντισυνταγματικά μνημόνια,να δέχεται αμφισβητούμενους νόμους και άθλιες δανειακές συμβάσεις που υποθηκεύουν την Εθνική μας Κυριαρχία.Γι' αυτό όταν τα έλεγε προφητικά (;;;;;) η Μπενάκη κατά την ορκομωσία του αυτός δεν έβγαλε άχνα.Τίποτα τελικά δεν ήταν τυχαίο.
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - Ο γεννηθείς το 1929 Παπούλιας είπε υποκριτικά ότι 15 χρονών (δηλαδή το '44 τότε που αποχωρούσαν οι γερμανοί ηττημένοι από τις Συμμαχικές Δυνάμεις) πολεμούσε το ναζισμό.Ποιούς αλήθεια πολέμησε (ΑΝ πολέμησε ποτέ) ο Καπετάν Κάρολος γιατί οι Ελασίτες τότε ως γνωστόν υπέγραφαν συμφωνητικά μή επιθέσεως με τον κατακτητή και ετοίμαζαν τον εμφύλιο (ή καλύτερα τον συμμοριτοπόλεμο).
ΚΑΡΟΛΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ είσαι στην κυριολεξία προδότης,επίορκος και εντελώς εκτεθειμένος στο σύνολο του Ελληνικού έθνους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑ;
ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ...
Στο βιβλίο του Γεωργίου Αϋφαντή "ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ" και στην
σελίδα 881 γράφει:
"Εις τις 15 Οκτωβρίου 1944,ο ΕΛΑΣ διαπράττει και νέα
προδοσίαν εις βάρος της πατρίδος.Οι δυνάμεις του Ζέρβα,εν αντιθέσει με τον ΕΛΑΣ κατεδίωκαν τα γερμανικά στρατεύματα εις την Ηπειρον και τη στιγμή που έφθασαν εις τα σύνορα και θα έμπαιναν να ελευθερώσουν τη Βόρειο Ηπειρο,ο ΕΛΑΣ συνεργαζόμενος με την Αλβανική ΤΣΕΤΑ μπήκαν μπροστά και διέκοψαν την προέλαση των ανταρτών του ΕΔΕΣ.Εαν δεν έκανε ο ΕΛΑΣ αυτή την ασχημίαν η Βόρειος Ηπειρος θα ήταν απο τότε ελεύθερη και θα γλύτωναν οιΒορειοηπειρώτες τα βασανιστήρια του Χότζα.Μερικοί λένε οτι μεταξύ των Ελασιτών της 8ης Μεραρχίας της Ηπείρου,οι οποίοι έφραξαν το δρόμο του Ζέρβα,ήταν και ο τότε ως καπετάνιος κάποιου τμήματος και ο κ. Παπούλιας (σ.σ:ο σημερινός Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας που θέλουν να τον ξαναεκλέξουν.Ο κ. Παπούλιας ήταν και Υπουργός Εξωτερικών σε προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ),δια την συμμετοχήν όμως του κ.Παπούλια δεν το βρήκα πουθενά γραμμένο.Ας μας πεί την
αλήθεια επίσημα,η σιωπή σημαίνει ενοχή.Καίτοι πέρασαν πολλά χρόνια απο το 1998 που εκυκλοφόρησε η Α'έκδοσις,ο κ. Παπούλιας δεν απάντησε. Το κείμενο συνεχίζει παρακάτω λέγοντας "...ο κ. Παπούλιας κτυπά δια δεύτερη φορά τους Βορειοηπειρώτες,έκανε μονομερώς και παρανόμως,χωρίς την έγκριση της Βουλής και χωρίς να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των Βορειοηπεριωτών ή έστω ένα μικρό αντάλλαγμα απο τους Αλβανούς,την άρσιν του εμπολέμου με την Αλβανίαν δια να αποδυναμώσει όπως ισχυρίζονται οι Ηπειρώτες τις αποφάσεις και το κύρος
του Συνεδρίου των...".Παρακάτω όμως διαβάζουμε: "Ισως δια να δικαιολογήσει τις πράξεις
του δήλωσε στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαρίνο οτι,οι
αντάρτες του Ζέρβα(ΕΔΕΣ) ήσαν "ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ" των
Αγγλων.Το δημοσίευσε ο κ. Μαρίνος στις 3 Δεκεμβρίου
1987,εις το περιοδικό "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ"...",ενω λίγο πιο
κάτω και στην σελίδα 83 γράφει ο Γεώργιος Αϋφαντής
"...Και μια απόδειξις:Η εφημερίς "City Press" στις
8-2-2005 σελ. 4,γράφει δια τον κ. Παπούλια: "Απο τα Γιάννενα στο Προεδρικό Μέγαρο...
Η πολιτική του δράση ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 14 ετών,οπότε και έγινε ο νεότερος αντάρτης στο 15ο Σύνταγμα της 8ης Μεραρχίας του ΕΛΑΣ."Ορίστε και η απόδειξις της συμμετοχής σας κ. Παπούλια,εις την 8ην μεραρχίαν του ΕΛΑΣ"..."Τώρα απο
την επιστολή του "Καπετάν Βασίλη" γνωρίζουμε οτι:"Στις 21-1-1944 ο Καπετάν Ορέστης(του ΕΛΑΣ) συνεμάχησε με τους Αλβανούς για την εξόντωσιν του Ζέρβα." και ερωτά ο Γεώργιος Αϋφαντής "...γι' αυτό την 15-10-1944 ο ΕΛΑΣ με τους Αλβανούς έφραξε τον δρόμο του Ζέρβα προς την Βόρειο Ηπειρο;