Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Μπορεί ένας βλάκας να εξαπατήσει δέκα εκατομμύρια Ελλήνων;


Γράφει ο gian gian
Ναι. Μπορεί ένας βλάκας να εξαπατήσει δέκα εκατομμύρια Ελλήνων, αν κάνουν το λάθος τα δέκα εκατομμύρια των Ελλήνων να τον πάρουν στα σοβαρά. Λέει μια παροιμία: Μην τα βάζεις ποτέ με ένα βλάκα, γιατί αυτός θα σε ρίξει στο δικό του επίπεδο και θα σε νικήσει, λόγο πείρας. Εδώ σε αυτήν την σοφή παροιμία του σοφού Ελληνικού λαού κρύβετε όλο το μυστικό του μεγάλου λάθους που κάνει ο...
ελληνικός λαός. Τα δέκα εκατομμύρια των Ελλήνων κάνουν το μεγάλο λάθος να παίρνουν στα σοβαρά αυτόν τον βλάκα, έτσι στην προσπάθεια τους οι Έλληνες να συνειδητοποιήσουν, να κατανοήσουν να εξηγήσουν, τον τρόπο που σκέφτεται αυτός ο βλάκας, αργά, αργά αλλά σταθερά έρχονται στο δικό του επίπεδο, με αποτέλεσμα να τους νικάει όλους ο βλάκας, λόγο πείρας, όπως ακριβώς λέει και η παροιμία. Ο βλάκας στην συνέχεια, ως άριστος γνώστης χειρισμού του πεδίου της βλακείας, μέσα στο οποίο έχει φροντίσει προηγουμένως να τραβήξει τα δέκα εκατομμύρια των Ελλήνων πουν έκαναν το λάθος να θέλουν να τον κατανοήσουν, έχει όλο το χρόνο μπροστά του, χωρίς πλέον αντίπαλο να εφαρμόσει το φυσικό του πλάνο, την βλακεία. Η φυσική κατάληξη βέβαια σε αυτήν την περίπτωση είναι πάντα η καταστροφή αυτών που έκαναν το λάθος, να πάρουν στα σοβαρά αυτόν τον βλάκα. Ο βλάκας, όμως λόγο του ότι είναι βλάκας, ποτέ δεν συνειδητοποιεί το μέγεθος της καταστροφείς που μπορεί να έχει δημιουργήσει και δεν αισθάνεται ποτέ την υποχρέωση να εγκαταλείψει την θέση του, γιατί αυτός αισθάνεται πάντα επιτυχημένος αφού για αυτόν η βλακεία θεωρείται επιτυχία. Αν και σήμερα τα δέκα εκατομμύρια των Ελλήνων έχουν ως αντίπαλο τους ένα βλάκα τον οποίον έχουν πάρει στα σοβαρά, η καταστροφή τους είναι σίγουρη, γιατί κάνουν το λάθος να προσπαθούν να τον κατανοήσουν.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.
Πηγη 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ MASTER ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ. ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ!ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΤΙ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ!!!!ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΠΆΝΤΑ ΔΙΝΑΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΑΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ. ΓΙΑΤΊ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΕ, ΚΡΗΤΙΚΑΡΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΕ
ΤΑΠΕΙΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΞ ΑΡΑΧΗΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΩΣ ΒΛΑΚΑ.
ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ (ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΛΕΟΝ) ΟΤΙ Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΟΣΟΪ ΤΟΥ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ!!!!
ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΛΑΞΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.
ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΖΩ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ '40-'45, ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΕΝΑΣ ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

;Οπως απεδείχθη , ναι μπορεί.

Unknown είπε...

στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος.....η ελλαδα εχει κληρονομια και οχι ιδιατερα εφυης πολιτες εξαλου τους ειδαμε και απο το 81 οτι ποτε της δεν εκανε κατι το χρησιμο η αντιπροσωπια των βλακέων, εντουτοις ομως πιστευουμε στους εξαπατες οι οποιοι εκμεταλευονται την δικια μας βλακεια...ποιος ειναι ο βλακας.....εντελει?

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ... ΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ 10.000.000 ΒΛΑΚΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΜΠΡΑΒΩ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.

STYLIANOS είπε...

ΣΩΣΤΑ adonio.ΟΛΟΣΩΣΤΑ.ΠΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΟΙ.
ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

αν καποιος σε κοροιδευσει μια φορα τοτε ΕΙΝΑΙ απατεωνας,αν σε κοροιδευσει δευτερη φορα τοτε ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!! αφιερωμενο σε αυτους που πιστεψαν τοσα χρονια στο 'ελληνικο ονειρο'

STYLIANOS είπε...

12:29.ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΑΔΕΛΦΕ.ΕΚΑΝΕΣ ΖΗΜΙΑ.ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΔΕΙΞΕ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ "ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ".

Ανώνυμος είπε...

10.000.000 εκατομμυρια ελληνες δεν εξαπατηθηκαν . Εξαπατηθηκαν αυτοι που ψηφισαν πασοκ. Η ερωτηση θα επρεπε να ειναι: ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΞΥΠΝΟ ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΜΕΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΕΣΑΝ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ.ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.