Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

“Γιατί μπαμπά”;



Σήμερα το πρωί λίγο πριν φύγουμε από το σπίτι για να πάμε στην παρέλαση, η μικρή μου κόρη (Α’ Δημοτικού) μου έκανε μια ερώτηση, η οποία με … ξάφνιασε και με έφερε σε αμηχανία.
Μου έδειξε το πάνω μέρος από το κοντάριτης σημαίας και με ρώτησε:
“Γιατί είναι έτσι; Μου φαίνεται παράξενη. Εδώ δεν πρέπει να έχει το....
σταυρό”;
Ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα να της απαντήσω. Να ομολογήσω ότι τη σημαιούλα δεν την αγοράσαμε εμείς. Μια φίλη που αγόρασε για τα παιδιά της πήρε κι άλλη μια για μας. Δεν ξέρω από πού τις πήρε. Αφού φύγαμε για την παρέλαση, εκεί διαπίστωσα ότι όλες οι σημαίες που είχαν τα μικρά παιδιά ήταν ίδιεςΚοντάρι χωρίς σταυρό … Κάποιον φίλο που ρώτησα στην παρέλαση, αν το πρόσεξε … μου είπε ότι ίσως να το κάνουν έτσι για να μην βγάλουν κανένα μάτι !!!!!
Τα δικά μου μάτια και της κόρης μου γιατί “βγήκαν” ΧΩΡΙΣ το σταυρό;;;
-VAG-
Με εκτίμηση

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ. ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο ελληνισμος γιατι ειναι αναγκασμενος σε εβραικι θρησκεια>>>>?????

Ανώνυμος είπε...

9:51 ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.

ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΡΑ...
ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ "ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ".
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ.
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟ '40 ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ.

........ΕΥΖΩΝ........

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΑΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΣΗΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Η ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥ ΔΙΝΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΗΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΑΤΟΥΣ ΑΓΝΩΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΤΙΚΑΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ. ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΔΑΣΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΤΟΤΕ ΡΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΚΛΕΨΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ? ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ? ΠΟΤΕ ΡΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΛΑΨΕΙ? ΕΠΕΙΔΗ Σ ΑΓΑΠΑΕΙ? ΕΣΥ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ? ΘΑ ΒΓΑΖΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ? ΕΣΥ ΤΗ ΝΩΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΧΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΨΥΧΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΔΗΛΙΤΙΡΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ )

Ανώνυμος είπε...

Ο σταυρός υπάρχει ΜΕΣΑ στην Ελληνική σημαία, να απαντήσεις στην κόρη σου, αγαπητέ -VAG-.
Εμένα, ο γιός μου με ρώτησε γιατί δεν υπάρχει πουθενά το δελφικό έψιλον. Έχεις καμιά πρόχειρη απάντηση να του δώσουμε;

Δήμητρα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΓΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΙΞΤΟΥ ΤΟ..ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Ανώνυμος είπε...

Ελλαδα και ορθοδοξια πανε μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημαια και σταυρος κολλημενα!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?????????????????????????

kikirikou είπε...

Τι ασυναρτησίες γράφουν τα χριστιανόπαιδα δεν λέγεται.Είναι και ανιστόρητοι συν τοις άλλοις. Πολέμησαν ποτέ οι ορθόδοξοι για τον Ελληνισμό;πότε;Όταν ο Κ.Παλαιολόγος πολεμούσε με λίγους στρατιώτες,αυτοί ήταν κλεισμένοι στα μοναστήρια.Να μην ξεχνάτε και τον Βαρθολομαίο σας που είπε για τους ξυπόλητους που ξεσηκώθηκαν εναντίον των ενδόξων οθωμανών. Άντε βρωμιαραίοι,το μόνο που σας νοιάζει είναι η θρησκεία σας, η πατρίδα ακολουθεί εφόσον είναι υπό την κατοχή σας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΊΡΙΑ (ΣΧΟΛΕΙΑ-ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΔΗΜΟΥΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΚΤΛ.).ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΤΑ ΣΑΣ Ο ΕΧΩΝ ΟΤΑ ΑΚΟΥΕΤΩ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΑΥΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΕ ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ . ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .Α ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΞΕΧΑΣΑ Ο ΚΩΛΟΚΟΤΡΟΝΗΣ ΗΤΑΝΕ ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ . ΕΝΩ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΗ. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΘΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΗΘΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ . ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΛΟΜΙΟΥ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΣΟΝ ΑΝΤΠΡΩΣΩΠΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ? ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ? ΑΓΠΗ ΡΕ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΜΑΣ . ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΚΩΤΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΝ Η ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ Η ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΗ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν,εγώ λέω,μολις ξεμπλέξουμε με τον γαπ,να κάνουμε έναν πόλεμο και μεταξύ μας.Χριστιανοί-Δωδεκαθειστές.Τό'χουμε στο αίμα μας,το τραβάει η ψυχή μας.Και έρχεται συνέχεια με Παο-Ολυμπιακός ή ότι άλλο εύχερο!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Ανώνυμος είπε...

30 Οκτωβρίου 2011 11:53 π.μ.
Μετά την πλύση εγκεφάλου να ξεβγάζεις με πολύ νερό το μυαλό σου,μας γέμισες σαπουνάδες!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Ανώνυμος είπε...

Καλά, εσύ 12:24 είσαι εντελώς στον κόσμο σου. Διάβασε κανένα αρχαίο κείμενο μπας και καταλάβεις ότι οι αρχαίοι Έλληνες, πίστευαν σε ΕΝΑΝ Θεό και όχι σε δώδεκα.

Ανώνυμος είπε...

gia thn istoria meta ta orlofika o soultanos hthele na paei olous tous ellhnes sth babylona kai na ferei asiatikes fules sthn ellada mas. Autos pou ton stamathse htan h ekklhsia kai idios o patrokosmas. kai oi monaxoi htan pou diathrhsan ta arxaia keimena

Ανώνυμος είπε...

12:24 ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΜΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΗ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΗ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ . ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ . Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΓΜΑΤΟΝ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΤΕΛΟΙΣ ΟΠΩΣ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΒΓΑΛΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ,ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

12.43 ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΣ..
ΡΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΡΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΎΣΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ)ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ..
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ?
ΟΧΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΑΠ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΙΟΝΙΑ? ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

12:51

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΪΣΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΥΜΑ ΕΙΣΑΙ.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΝ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ( = ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ....
ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ! ΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ!

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΡΕ!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι ποιό ηλίθιο πράγμα απο το να πιστεύουν κάποιοι οτι μια ομαδούλα ψαράδων απο τη Γαλλιλαία κατάφεραν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό....Οι Φιλοσοφοί μίλησαν για πιθανή ύπαρξη ενός Θεού. Επίσης ολοι στην αρχαία Ελλάδα ερευνούσαν το θείο...γιαυτό και ο δωδεκαθεισμός δεν αποτέλεσε εθνική θρησκεία.
Δεν καταλαβαίνετε κάποιοι που νομίζετε οτι είστε Ελληνες οτι υποβιβάζετε παααρα πολύ τους προγόνους μας με το να πιστεύετε οτι υποτάχτηκαν σε κάποιους Γαλιλαίους ψαράδες...Ηταν τοσο ανόητοι???? Ελεος πια!!!
Οσο για το θέμα των κατεστραμένων ναών..Όντως κατέστρεψαν κάποιοι φανατικοί τους ναούς των αρχαίων Ελλήνων αλλά αυτοί ήταν φανατικοί...κατι που δεν είναι σωστό φυσικά και που δε το δεχόμαστε ως χριστιανοί. Αλλά υπήρξαν όντως αυτά.
Και να σου θυμήσω πάλι αρχαιοελληνίζοντα εσένα, οτι ο Κίσσιγκερ ειχε πει τη δεκαετία του 70 οτι πρέπει 3 πράγματα να χτυπήσουν στους Ελληνες ωστε να χάσουν την ταυτότητα τους. Και το ένα απο αυτά είναι η θρησκεία...Το είπε τοτε που κάποιοι σαν εσας που διαγράφετε ιστορία 2000 χρόνων και πλέον, δεν υπήρχατε κάν! ποιά θρησκεία λοιπόν ενοούσε...??? και επίσεις πήγαινε κανε έρευνα σε μοναστήρια να δείς τι χειρόγραφα υπάρχουν και θα καταλάβεις πως διασώθηκε η γλώσσα μας και η ιστορία...
Αλλα είσαι απέξω και ακούς οτι σου πλασάρουν οι νεοταξίτες που θέλουν να μας διχάσουν!!!! Για ψάξου καλύτερα και όχι εθελοτυφλώντας!!!

Ανώνυμος είπε...

12.43 Άνοιξε τα μάτια σου φίλε μου γιατί πολύ σύντομα θα μετανιώσεις για όσα λες...

Ανώνυμος είπε...

Απαντώ πρώτα στον τελευταιο 12:43:
A. Άρθρο 3 του Συντάγματος ¨Εις το όνομα της Αγίας Ομοουσίου Τριάδος¨ και όχι μόνο εκεί
Β. Είσαι Ιστορικός ή Συνταγματολόγος? Μάλλον ένας απλός άνθρωπος της μάζας που ξαφνικά ξύπνησε και είπε την Φιλοσοφία του. Να το αλλάξουμε αφού δεν σου αρέσει Κ. Μέγιστε!

Τα ίδια και για τους υπόλοιπους αντιφρονούντες ή δήθεν Αρχαοελληνάρες 12θε΄ι΄στες, ασχέτους και αγραμμάτους της ΌΚΑΣ΄ που έλεγαν και παληά.
Σίγουρα ο κόσμος φτιάχτηκε από ΕΣΑΣ (ποιούς δηλαδή) και οφείλει τα πάντα σε ΕΣΑΣ!!! Ανιστόριτοι, αφελείς, σατονοκινούμενοι, αμετανόητοι, μεγαλόφρονες που δυστυχώς θα πεθάνετε και δεν θα σας ακούσει κανένας, εκτός από μερικούς του Κύκλου σας!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ υποδουλομένα πνεύματα!
Μόνο ένας το έκανε πράξη και είπε μεταξύ άλλων:
Α. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ...
Β. ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ ΦΩΣ...
Γ. ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ... κ.λ.π.
Είπε ποτέ άλλος άνθρωπος στην Ιστορία της ανθρωπότητας κάτι ανάλογο? Διαβάσατε ποτέ? Μάλλον
όχι!!! Καληνύχτα!!! Συνεχίστε μέχρι τον τάφο σας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ, ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ: http://www.scarlakidis.gr/apollon/kefalaio9-neo.html

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνα με τα ως ανω γραφωμενα νομιζω οτι εφτασε η ωρα για τον πληρη διαχωρισμο της ορθοδοξου χριστινικης θρησκειας και του εκφαστη της που ειναι η εκλησια της Ελλαδος Α.Ε.Αλλα γεναται το ερωτημα ποιοι απο τος πολιτικους ΝΑΝΟΥΣ (περαν ολιγων εξαιρεσεων)θα το τολμησουν; Καθ οτι μεγελυτερος σε ηλικια κοντα 60 ευχομαι ελπιζω και πιστευω οτι δεν καταφεραν τα συνομιλικα μου ΛΑΜΟΓΙΑ να το κανουν οι νεωτεροι που εχουν και φρεσκες ιδεες και ορεξη για αλλαγες

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ 1:16, συγχώρεσέ με αλλά νομίζω ότι έχεις δίκαιο μόνο ως προς το α΄ σκέλος. Ακουλούθα τους σωστούς διδασκάλους του Θεανθρώπου, δεν είναι όλοι ίδιοι. Ψάξου λίγο με τους Παλαιοεορτολογείτες ή όπως ίσως χλευαστικά τους αποκαλούν Παλαιοημερολογείτες. Όπως και να έχει το πράγμα μπορεί να βρείς ανθρώπινα λάθη και εκεί, αλλά αν μη τι άλλο είναι Αντιοικουμενιστές και εκτός συστήματος! Και ο Θεός να σε φωτίσει γιατί μας χρειάζεται όλους!!! Το είπε!!!
Ευλογείτε Αδέλφια για τη Σωτηρία όλων των Ανθρώπων!
Ο Καιρός γαρ εγγύς εστίν...

Ανώνυμος είπε...

12:57 ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΣΤΟΝ ΔΙΑ ? Η ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ . ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΠΑΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ . ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

1:30 συμφωνώ ότι υπάρχουν και στις μέρες μας, κάποιοι φωτισμένοι άνθρωποι. Εγώ μίλησα για την συντριπτική πλειοψηφία του παπαδαριού που αυτοαποκαλούνται "κοινωνοί" των λόγων του Χριστού.

Ανώνυμος είπε...

Μα την παναγία, σταματήστε να γράφετε με greeklish ή με κεφαλαία... δεν διαβάζω τίποτα που δεν είναι γραμμένο σε σωστά Ελληνικά.

Ανώνυμος είπε...

HELLINES ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ απο μια εβραικη θρησκεια?προδιδετε το γενος μας το να προσκυναμε εβραιους...μας εχουν στο σκοταδι 2011 χροναι με αυτες τις καλοθρησκειες!ανοιξτε τα ματια σας εκτος αν σας αρεσει να ειστε προβατα(ο ιησους το ειπε) και ξερετε το προβατο παντα στο τελος το τρωνε η το εκμεταλευονται μια ζωη...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και μονο ΕΛΛΗΝΕΣ αυτα τα δογματα μας τα προβαλουν να πουν οτι ελλαδα=ορθοδοξια,,,,ελεος

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ 1:41 μάλλον δεν καταλαβαίνεις! Αν θα πεινάσω ή θα πεθάνω δεν με νοιάζει, ούτως ή άλλως η εν Χριστώ Ζωή είναι αυτό ΄΄Ασκηση, Προετοιμασία γιά την Αιώνια Ζωή¨. Λες να κάνω λάθος? Ούτως ή άλλως ζώ κάτι από τον Παράδεισο ήδη! Η συμμετοχή στα Ιερά Μυστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας δεν περιγράφεται, βιώνεται!!!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΣΚΥΛΕΥΘΕΙ!!!

Orusthar είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Να ήξερες και λίγα γράμματα ΗELLINA της αγραμματοσύνης και της ημιμάθειας!
ΧΡΙΣΤΟ ΑΝΕΣΤΗ!

Orusthar είπε...

Ρε ανεγκεφαλοι ξεχωριστε 2 εννοιες τελειως διαφορετικες. Αλλο Θρησκεια (Χριστος, Θεος, Παναγια κτλ.) και αλλο εκκλησια (κοτσαμπασιδες στην τουρκοκρατια, Ιερα Εξεταση, αφορισμος της Ελληινκης Επαναστασης κτλ.)

Και ΥΓ για μερικους και καλα Δωδεκαθεϊστες. Ο δωδεκαθεϊσμος δεν ηταν θρησκεια αλλα περισσοτερο σαν τροπος ζωης. Βαση των κρυφων του Αριστοτελους οι 12 Θεοι του Ολυμπου ηταν αυτοι που γεννησαν τους Ελληνες στη Γη αυτη (οι οποιοι ηρθαν απο τον Σειριο) και εχοντας υπερανθρωπες δυναμεις τους εκαναν Θεους.

Ενα ερωτημα για να δωσει τροφη στη σκεψη ειναι:
Οι Αρχαιοι Ελληνες πετυχαν στα παντα (ιατρικη, αστρονομια τεχνες, θεατρο μπλα μπλα μπλα κτλ.) Λετε στους Θεους να πεσανε εξω? Παρεπιπτοντως ΜΟΝΟ η ''μυθολογια'' μας ειναι τοσο αναλυτικη για ολους τους Θεους και μη... καμια αλλη θρησκεια δεν εχει τοση εκταση, βασικα ουτε 10% αυτης...

Ανώνυμος είπε...

Ε, παιδια, εσείς που είστε χριστιανοί μη φανατίζεστε ετσι...βλάπτεται την πίστη σας!...Θέλω να μου απαντήσετε στο ερώτημα εσείς που πιστεύεται στους αρχαίους θεούς: Είναι δυνατόν οι Ελληνες να υποτάχθηκαν σε μια ομάδα ψαράδων??? Είναι δυνατόν οι Εβραίοι που ήταν λιγότεροι να υποτάξουν ολόκληρη Ελλάδα??? Είναι δυνατόν το Ελληνικό πνεύμα να ''πεθάνει'' να νικηθεί τόσο εύκολα?? Και πώς εξηγείτε τις δηλώσεις του Κίσινγκερ που μέχρι και ο Λαζόπουλος τις έδιξε???

Ανώνυμος είπε...

Επίσεις που οφείλεται η διαδοση της γλώσσας μας μέχρι σήμερα??? Και γιατι τα κείμενα στα βιβλία της εκκλησίας είναι ολα στα αρχαια Ελληνικα??? Μα όλα??? Αν μου απαντήσετε σε αυτα και στα παραπάνω ερωτήματα θα σας παραδεχθώ. Τεκμηριωμένα και με αποδείξεις παρακαλω!

Ανώνυμος είπε...

ελατε τωρα να τσακοθουμε και γι αυτο. Εαν εχει σταυρο η σημαια, εαν ειμαστε ορθοδοξοι, εαν ειμαστε γκεη, εαν ειμαστε ρατσιστες, εαν πρεπει να γινονται μαθητικες παρελασεις, εαν γραφουμε γκρικλις, εαν ειμαστε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ, εαν ειμαστε ιδιωτικοι η δημοσιοι υπαλληλοι... ο κοσμος χανετε και το μου..ι χτενιζεται! Ελλαδα και Ελληνες θα υπαρχουν σε ενα χρονο; Θα μπορεσουμε να ζησουμε μια φυσιολογικη ζωη και να μεγαλωσουμε τα παιδια μας;

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη 3:18 τι απάντηση θέλεις? Η γλώσσα η Ελληνική είναι Θεόσδοτη, εσύ ακόμα αναρωτιέσαι! Η έλευση του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ προφητεύφθηκε 2.500 χρόνια πριν, και με τα χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας (1949-Κουμράν) προς συντριβή πασών αμφιβολλιών, αποδείχθηκαν οι 332 Προφητείες και οι 2.000 έμμεσες αναφορές περί της ημέρας,ώρας, τόπου Γέννησης, Σταύρωσης και εν τέλει Ανάστασης! Δηλαδή ο Θεός μίλησε εσύ άκουσες?

Ανώνυμος είπε...

Διάβασε καλύτερα τί γράφω και θα καταλάβεις οτι τελικά συμφωνούμε! Απλά στην αρχή γράφω να μην φανατιζόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΚΕΜΜΑ .. Λιαντίνης.
να ανοίξετε τα μάτια σας..

Γεια χαρά Έλληνες

Ανώνυμος είπε...

Σκέφτεσαι να αυτοκτονήσεις διαβασμένε? 4:49 όπως όλοι οι πολύ-πολύ φωτισμένοι.

μπουκάλι.... είπε...

την ίδια ερώτηση μου έκανε και ο αδερφός μου και είναι 9 ΧΡΟΝΩΝ!! δεν ξέρω... αλλά δεν το θεωρώ τυχαίο... μπορεί να είναι πιο ακριβό το καλούπι :p

Ανώνυμος είπε...

Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι.