Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Όλο το χειρόγραφο του Παϊσιου


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα χάνεται και εσείς ασχολείστε με τα παραμύθια και την προπαγάνδα της εκκλησίας;

Ανώνυμος είπε...

Ο Παίσιος είχς προβλέψει ότι κάποτε ο αντιπρόσωπος του ιερατείου ( Ιερώνυμος)στην Ελλάδα θα ήταν και αυτός υπέρ της παγκοσμιοποίησης;Είχε προβλέψει ότι Ελληνική εκκλησία θα γινόταν "σαλα" για συναυλία υπέρ των βιαστών των Ελλήνων; Είχε προβλέψει τις ιερές μπίζνες με τους μουσουλμάνους; Έλληνες ξυπνήστε. Πολιτικοί και εκκλησία σας αποχαυνώνουν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΣ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΕΕ;;;;
ΣΑΠΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΟΥ, Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ...
ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.
ΓΙΑΤΙ, Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ. IC+XC+NIKA

Ανώνυμος είπε...

Γιάυτό ακριβώς χάνεται η Ελλάδα, διότι οι διδαχές του Χριστού θεωρούνται παραμύθια, ενώ αποτελούν το καλύτερο Κοινωνικό Συμβόλαιο που θα μπορούσε να φέρει απόλυτη αρμονία.

Ανώνυμος είπε...

Ο αγράμματος καλόγερος αναφέρεται ονομαστικά στις Βρυξέλλες στο άνω μέρος της 3ης σελίδας του κειμένου.
Δεν είμαι μανιώδης με τα μυστικιστικά, ούτε δέχομαι έτσι απλά ότι κυκλοφορεί στην "πιάτσα", απλά ενδιαφέρομαι για τα πάσης φύσεως παράξενα που συμβαίνουν γύρω μας.
Πάντα σε συνδυασμό με αυτά που ζούμε σήμερα, με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι, έγραψε πριν από κάτι χρόνια αυτές τις συγκεκριμένες αράδες ένας μοναχός, ο οποίος ούτε σπουδές, ούτε ραδιόφωνο, ούτε τηλεόραση είχε !
Κατά τη μεταπολιτευτική περίοδο οι κυβερνήσεις μας δεν αντιμετώπισαν πολέμους και συρράξεις, δεν προέκυψαν εκτεταμένες φυσικές καταστροφές, δεν υπήρξαν χούντες ή σπάταλοι βασιλείς και πριγκηπόπουλα για να ευσταθεί κάποια τυπική δικαιολογία για την σημερινή μας κατάντια.
Όλοι οι πολιτικοί ηγέτες μας δήλωναν περήφανοι για το έργο τους και μας έπειθαν ότι, έχτιζαν μια ολοένα και καλύτερη Ελλάδα, η οποία θα ανήκει στους Έλληνες.
Μια πρώτη γεύση πολιτικής “προφητείας” πήραμε μόνον από την κ. Μπενάκη όταν απευθύνθηκε στον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας προ διετίας……
Δεν υπήρξε καμία ουσιαστική πρόβλεψη και πρόληψη για την επικείμενη οικονομική καταστροφή, παρά μόνον ελάχιστοι και μετριοπαθείς “ψίθυροι” ανησυχίας.
Ναι ψίθυροι διότι .....μόνον τώρα ακούγονται λυσσώδη ουρλιαχτά, που θα έπρεπε να ακουστούν προ 15ετίας – 10 ετίας – 5ετίας.
Δεν ακούστηκαν όμως και ως εκ τούτου , ας σταματήσουν κάποιοι να ισχυρίζονται ότι ….. "μας τα έλεγαν".
Εξ’ όσων φαίνεται βέβαια, οι λάθος άνθρωποι, οι λαθεμένες ενέργειες και πολιτικές καθώς και οι καταστροφικές συνέπειες δεν αφορούν μόνον στην Ελλάδα. Σε παράλληλους χρόνους, υπήρξαν το ίδιο ανεπαρκείς ηγέτες διαφορετικών χωρών, που έκαναν περίπου τα ίδια λάθη και τώρα οι χώρες αυτές και οι "κακομαθημένοι" πολίτες τους θα υποστούν τις ίδιες συνέπειες ! Αργά ή γρήγορα.....
Αυτή κι αν είναι ΣΥΜΠΤΩΣΗ...
Μέσα από αυτήν τη γενικευμένη κακή κατάσταση οι αράδες του ερημίτη αποκτούν (για μένα) ακόμη μεγαλύτερη σημασία…….όχι επειδή είμαι θρησκόληπτος αλλά, επειδή επιβεβαιώνονται.

Μάκης Π.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ . ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΝΩ ΕΔΩ Ο ΓΕΡΟΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΙ .ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑ;ΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΤΕ ? ΑΓΑΠΗ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΝΗΣΗΚΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ? ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΑ ? ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Τ ΑΚΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Αν είστε ένα blog που πιστέυει ότι "ο κομπιούτερ" είναι όργανο του σατανά παρακαλώ πείτε το μας ξεκάθαρα να ξεγραφτούμε.