Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Γεωργιάδης Ξεφτυλίζει Παπουτσή.. Την άλλη μέρα καίγεται το βιβλιοπωλείο του... Τυχαίο; Δεν νομίζω


Αυτό είναι το Ξεβράκωμα του Χρήστου Παπουτσή Υπουργού Προπο, που δεν έχει καταλάβει οτι σε αυτήν τη χώρα ζούμε μές τον φόβο και την εγληματικότητα. Τα στοιχεία έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, ενώ ο ίδιος έχει αποτύχει σαν υπουργός καθώς η ανασφάλεια στα ελληνικά νοικοκυριά είναι ένα μεγάλο θέμα. Σε λίγο Συνέντευξη του Άδωνι επι του θέματος


.....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το μονο που το νοιαζει ειναι οτι ειναι ΑΛΒΑΝΟΙ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
δηλαδη αν ηταν Ελληνες δε θα ειχει κανενα προβλημα ο καραγκιοζης?

Ανώνυμος είπε...

μη σας ξεγελανε οι συγχρονοι γοητες ολα στημενα ειναι ξυπνηστε ζωα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΚΑΨΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ??? ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ 666 ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΒΙΤΡΙΝΑ ...

ΣΥΝΙΣΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ..

ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_11.html

GZofSparta είπε...

ρε είσαστε μαλάκες,εσείς οι παραπάνω που μας αποκαλείτε και ζώα;Βλαμμένοι και ανειδίκευτοι κρετίνοι;ΤΙ είσαστε ρε μαλάκες που θα μας πείτε και να ξυπνήσομε;Τυχαίο είναι που κάηκε το βιβλιοπωλείο;Ή του το έκαψαν τα Αλβάνια για εκδίκηση μετά από αυτά που είπε ο Άδωνις;ΡΕ σοβαρευτείτε!!!Αντί να στραφείτε εναντίον των εχθρών,τους ανθέλληνες,λέτε μπούρδες και παπαριές του κώλου...!!!

ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε...

ΚΟΠΡΙΤΕΣ, 100 ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ......ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ''ΑΠΛΥΤΟΙ'' ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ....ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ...ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ!!!!!...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΑΣ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ..

ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

TYXAIO OTI TO IΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ? ΤΥΧΑΙΟ?