Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Σβήνουν, για οικονομία, τα φώτα σε σημεία της Εγνατίας οδού!



Απίστευτο και, όμως, αληθινό. Κάποιοι έξυπνοι εγκέφαλοι σκέφτηκαν ότι τα αναμμένα φώτα, κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Εγνατία οδό, είναι περιττά έξοδα. Και πρέπει να περιορίσουν τη σπατάλη. Γι’ αυτό σε σημεία της Εγνατίας, από τον Έβρο έως την Ηγουμενίτσα, έσβησαν τα φώτα στις κολώνες ή περιόρισαν τη λειτουργία τους σε λίγες ώρες! Με αυτό τον τρόπο,εξοικονομούν χρήματα. Έτσι, τουλάχιστον, πιστεύουν, οι ανεύθυνοι υπεύθυνοι.


Βέβαια, μπορεί να κινδυνεύουν οι οδηγοί με ατυχήματα ή και δυστυχήματα, λόγω ανεπάρκειας φωτισμού, αλλά ποιος τους λογαριάζει αυτούς… Άστους να κουρεύονται…

πηγη: tsantiri.gr

το δικο μας σχολιο:

Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια οι πολυεθνικές, ο Μπόμπολας και όλο το συνάφι τους. Με τις τράπεζες να κλείνουν την στρόφιγγα στις χρηματοδοτήσεις και τα ταμεία των εταιριών να αδειάζουν άρχισαν τις περικοπές από την δαπάνη στο ρεύμα, και όσο θα ζορίζουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα θα αρχίσουν και τις περικοπές στους εργαζόμενους.

Επίσης σήμερα τίθενται σε λειτουργία και οι νέοι σταθμοί διοδίων στο μήκος της Εγνατίας με στοχο να μειωσουν το ελλειμα και να παρουν μια "ανασα". Εμεις απο μεριας μας καλουμε τον κοσμο να αγωνιστει συλλογικα, μεσα απο το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και να μην πληρωσει σε κανεναν σταθμο.

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ .

ΑΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

πηγη