Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΞΕ-ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!


ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ DEAL ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΕΜΙΡΗ Πάνε και τα Μεταλλεία Χαλκιδικής. Περνάνε στα χέρια του Εμίρη του Κατάρ. χωρίς να γνωρίζει κανένας πόσο και για ποιον λόγο πουλήθηκαν. Η συμφωνία έκλεισε σήμερα το απόγευμα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Αποφασίστηκε η είσοδος...
κεφαλαίων του... Κατάρ στην εταιρεία Μεταλλεία Χαλκιδικής «Ελληνικός Χρυσός». Στις δηλώσεις μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον εμίρη του Κατάρ, ο Γ. Παπανδρέου ανέφερε ότι η συμφωνία στέλνει μήνυμα στη διεθνή κοινότητα ότι η Ελλάδα αποκτά αναπτυξιακές ευκαιρίες μετά τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση. Τόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός όσο και ο εμίρης του Κατάρ Αλ Θάνι τόνισαν ότι υπάρχουν σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο χώρες. Η Ελλάδα είναι μία εν δυνάμει πλούσια χώρα, που μέχρι τώρα έκανε κακή διαχείριση των πόρων της και του πολύ ικανού ανθρώπινου δυναμικού της, ανέφερε ο κ. Παπανδρέου. Συμπλήρωσε ότι σκοπός είναι μια νέα μεταλλευτική πολιτική σε λατομεία και ορυχεία της χώρας, με έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στο θαλάσσιο χώρο, με προώθηση επενδύσεων σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και συνολική αξιοποίηση των φυσικών πόρων. Αυτή είναι μια βιώσιμη στρατηγική, είπε ο πρωθυπουργός και σύμπληρωσε ότι δεν θα αργήσει η ώρα που οι επενδυτές και όλοι οι Έλληνες θα βιώσουν την οικονομική ανάταξη της χώρας. Αναφέρθηκε στην πρόσφατη συμφωνία μεταξύ της Alpha Bank και της Eurobank για συγχώνευση με βασικό μέτοχο το Κατάρ και κατέληξε λέγοντας ότι η Ελλάδα αλλάζει. Από την πλευρά του ο εμίρης του Κατάρ τόνισε η χώρα του είναι μικρή και δεν έχει πολιτική ατζέντα πίσω από τις επενδύσεις που επιλέγει, ενώ αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε πρόσφατα· «και εμείς περάσαμε δύσκολα, αλλά καταφέραμε και ανατρέψαμε αυτές τις καταστάσεις» είπε χαρακτηριστικά. Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του τόσο στη συνεργασία με τους Έλληνες όσο και στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση ενώ δήλωσε βέβαιος ότι το Κατάρ θα καταφέρει σύντομα να αυξήσει τις εξαγωγές σε φυσικό αέριο.
Πηγη

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ..

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα στον Εμίρη παρά μαυτον τον κακομοίρη Πρωθυπουργό που ψήφισε ο ελληνικός λαός για να τονβγαλει από τη κρίση .Πες στον Εμίρη οτι πουλάς και τα σπίτια μας αν θέλει να του τα δώσεις. Έτσι και αλλιώς δούλους θα μας κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Εξω π........ απο την παράγκᦦ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦

Ανώνυμος είπε...

Χαλκιδικιώτες ελάτε σε επικοινωνία με τους Κερατιώτες.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις τί εύκολα ξεπουλάς αλλουνού περιουσία αφού είχε την ηλιθιότητα να σε διορίσει επιστάτη ?
Και όσον αφορά την πορεία και διαδρομή του χρυσού και των αποθεματικών των κρατών σε χρυσό,είναι θέμα ερεύνης γιατί πολύ παιχνίδι γίνεται σε διθνές επίπεδο με τον χρυσό των κρατών και την φύλαξη του από ιδιωτικές τράπεζες,όπως η τράπεζα της Ελλάδος που μόνο Ελληνική δεν είναι.

fnous είπε...

Για να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες, "βυθίζεται" το κράτος και οδηγείται σαν πρόβατο στη σφαγή των τοκογλύφων.

Για να μην βραχεί το τοκογλυφικό "αμόνι", το οποίο μας απειλεί με "πνιγμό", το σηκώνουμε ψηλά και βυθιζόμαστε εμείς οι ίδιοι.
Με αυτόν τον τρόπο μετατρέπεται το ιδιωτικό χρέος σε δημόσιο.

Μετατρέπεται το ιδιωτικό χρέος -και άρα ακίνδυνο χρέος- σε δημόσιο -και άρα επικίνδυνο για την επιβίωσή μας χρέος-. Αντί να τρέμουν οι τοκογλύφοι για την ασφάλειά τους, εξαιτίας της αδυναμίας των ιδιωτών πελατών τους να τους ξεπληρώσουν, τρέμουν οι λαοί για την ασφάλειά τους, επειδή τα κράτη αναλαμβάνουν τα "βάρη" και μπορούν να τους ξεπληρώσουν εις βάρος των λαών τους.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε;
Με παράνομο και ολέθριο τρόπο οι τοκογλύφοι μπήκαν μέσα στην ελληνική κοινωνία και την έβαλαν να πληρώνει για την "αναπνοή" της.

Αντί όμως αυτή η παράλογη πράξη να εμπεριέχει την έννοια του ρίσκου γι' αυτούς που παρανομούν, γίνεται ο απόλυτος εφιάλτης για το κράτος.

Αντί αυτοί, οι οποίοι παρανόμως δανειοδοτήθηκαν -απλά γιατί "υπάρχουν"-, να σταματήσουν να πληρώνουν και άρα να σταματήσει εκεί το πρόβλημα, αυτό "μεταφέρεται" και γίνεται πρόβλημα του κράτους.
Γιατί;
Γιατί το κράτος έχει να πληρώσει.

Γιατί η ζημιά του βλάκα, ο οποίος πήρε δάνεια, για ν' αγοράσει υπερτιμημένο σπίτι, πολυτελές αυτοκίνητο και να πάει πολυτελείς διακοπές, δεν γίνεται ζημιά του εγκληματία τοκογλύφου που του τα έδωσε, αλλά γίνεται δάνειο του κράτους.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες δεν ήθελαν ούτε μία τράπεζα υπό κρατικό έλεγχο; ...
Τον λόγο που βλέπουν με μίσος το σημερινό Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ή την Αγροτική Τράπεζα;

Γνωρίζουν ότι, ακόμα και μία κρατική τράπεζα να υπάρχει, τους απειλεί. Γιατί;

Γιατί σταδιακά -για λόγους ασφαλείας- όλοι οι Έλληνες καταθέτες θα μπορούσαν να μετακινήσουν προς αυτές τις καταθέσεις τους.

Για να εξασφαλίσουν την εγγύηση του κράτους, θα μετακινούσαν τις καταθέσεις τους εκεί όπου θα μπορούσε το κράτος να τους βοηθήσει άμεσα, ως επιχειρηματίας και το ίδιο.


Αυτό όμως θα ήταν τραγικό για τις ιδιωτικές τράπεζες, γιατί θα έχαναν τον "όμηρό" τους.

Μια τέτοια εξέλιξη θα άφηνε τις ιδιωτικές τράπεζες "γυμνές" από ασφάλεια.
Άρα;
Άρα θα αφήνονταν να πληρώσουν την ηλιθιότητά τους και άρα να χρεοκοπήσουν ...

Να χρεοκοπήσουν για τα εκατομμύρια αναίτια και περιττά δάνεια, τα οποία μοίραζαν, προκειμένου να εισπράττουν μπόνους τα εγκληματικά στελέχη τους.

Όταν αυτά τα εκατομμύρια δάνεια δεν θα μπορούσαν να τα εισπράξουν, θα έβαζαν λουκέτο και πολλοί από αυτούς θα κατέληγαν στη φυλακή.



=========================================
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Παγκόσμια κρίση Χρέους

fnous είπε...

. Το μόνο θετικό, το οποίο προέκυψε από το πρόσφατο τραγικό συμβάν στην Κύπρο, ήταν η ανάλυση της αξίας του εργοστασίου που καταστράφηκε.

Εκεί μάθαμε ότι ένα απλό και σύγχρονο εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής κοστίζει πάνω από 1,5 δις ευρώ …

Μόνον το εργοστάσιο …

Ένα εργοστάσιο, όπως τα πολλά που διαθέτει η ΔΕΗ στην ελληνική επικράτεια …

Ένα εργοστάσιο μόνο του, το οποίο πρέπει να το "ταΐζεις" καύσιμα για να παράγει ηλεκτρισμό και δεν "κάθεται" πάνω σε υπερπολύτιμα ορυχεία ή σπάνια φράγματα, για να "βόσκει" μόνο του τζάμπα …

Ένα εργοστάσιο μόνο του, χωρίς το δίκτυό του …

Χωρίς τα χιλιάδες των χιλιομέτρων καλώδια και τους πυλώνες ανά την επικράτεια …

Χωρίς τους δεκάδες υποσταθμούς των μετασχηματιστών …

Χωρίς τα χιλιάδες υπόγεια δίκτυα σε κάθε περιοχή …

Χωρίς τα εκατομμύρια των μετρητών κατανάλωσης, που φτάνουν στα εκατομμύρια των πελατών του …1,5 δις …ένα απλό εργοστάσιο.

Μετά την αποτίμηση της ζημιάς στην Κύπρο, πόσο αποτιμάται αυτό, το οποίο λειτουργεί επιτυχώς στην Ελλάδα; Πόσο λοιπόν αποτιμάται η ΔΕΗ; …

Το κτήνος, το οποίο διαθέτει τα πάντα στον υπέρτατο βαθμό; …

Το κτήνος, το οποίο έχει ένα πελατολόγιο εκατομμυρίων νοικοκυριών, επιχειρήσεων, ΟΤΑ, κρατικών υπηρεσιών κλπ.; …

Πόσο αποτιμάται ένα κτήνος, με πλήρως ολοκληρωμένο το πρόγραμμα επενδύσεων στον τομέα του εκσυγχρονισμού και του οποίου ετήσιες εισπράξεις ανέρχονται σε αρκετά δις ευρώ; Πώς είναι δυνατόν να αποτιμάται αυτό το κτήνος με βάση την τεχνητά υποβαθμισμένη χρηματιστηριακή του αξία;

Πώς είναι δυνατόν να θέλουν να πουλήσουν το 17% αυτού του κτήνους για κάτι περισσότερο από 300 εκατομμύρια ευρώ; …

Για κάτι περισσότερο από τη μία από τις πέντε μονάδες του κυπριακού εργοστασίου που καταστράφηκε;


==========================================

Selective Default

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

διαδώστε τα διαδώστε τα

Ανώνυμος είπε...

ρε θα μας γαμισει τελειως μεχρι να ξυπνησουμε αυτος!! ρε γαμω την μανα του την πουτανα!! γαμω την μασονια του μεσα την ψυχη του την πουτανα!!

Enzymos RNA είπε...

Η απάντηση, έρχεται εδώ, http://titanis.pblogs.gr/

Ένα μεγάλο κίνημα αναπτύσσεται στις ΗΠΑ και κατευθύνει τους πολίτες ν' αποσύρουν τα χρήματά τους, τις αποταμιεύσεις τους από τις τράπεζες!
Επικαλούνται τις 157 φορές (μέχρι τέλους του 2010) που πτώχευσαν οι τράπεζες, τις οποίες είχε «στηρίξει» το κράτος -όπως ακριβώς συνέβη στην Ελλάδα από τις κυβερνήσεις Καραμανλή-Παπανδρέου- με χρήματα του λαού.
Το κίνημα Move your money, τώρα και στο Facebook, καλεί όλους τους ...;
αμερικανούς να αποσύρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες που «έσωσε» το κράτος ...;
Μια απλή είδηση;
Για την οποία όμως οι τράπεζες πληρώνουν αδρά τα ΜΜΕ σ' ολόκληρο τον πλανήτη ώστε να μην διαδοθεί!
Τα «ελληνικά» ΜΜΕ δεν γνωρίζουν τίποτα;





Aν έχουν μπάλες από κάτω τους οι Έλληνες, όλοι μαζικά, τραβήξτε όλοι σας τις καταθέσεις από τις τράπεζες, είναι το πρώτο βήμα, αν θέλετε πραγματικά να πετύχουμε και να νικήσουμε τον ουσιαστικό αγώνα που αρχίζει από εμάς τους απλούς πολίτες, ενάντια στους κάφρους της παγκοσμιοποίησης Ι.Μ.F-Eυρωπ.Κεντρική Τραπ.-Goldmann Sachs και τα υπόλοιπα κατακάθια.
Ο πόλεμος έχει αρχίσει ακόμα στέκεστε με σταυρωμένα τα χέρια;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

JEFRY ΒΛΑΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΒΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Σε μια περιοχή της Μακεδονίας, επί τουρκοκρατίας ο Μπέης έβγαλε ένα φιρμάνι και πήρε κάποια αυστηρά μέτρα.

«Πάνε δες το κλίμα που επικρατεί στον λαό και έλα πές μου» διέταξε έναν δικό του.

Έφυγε ο άνθρωπος του μπέη και γύρισε μετά από λίγες ημέρες.

«Τι λένε για τα νέα μέτρα;» τον ρώτησε ο μπέης.

«Φωνάζουν και βρίζουν. Λένε θα σου κάνουν το ένα, θα σου κάνουν το άλλο...»

«Ωραία... » είπε ο μπέης ανακουφισμένος.

Μετά από λίγους μήνες βγάζει νέο φιρμάνι με ακόμη αυστηρότερα μέτρα και στέλνει τον άνθρωπό του για να δει τις αντιδράσεις του λαού.

Μόλις αυτός γύρισε τον ρωτάει πάλι με αγωνία ο μπέης «τι είδες;».

«Ένα περίεργο πράγμα... Ενώ είναι αυστηρότερα από τα προηγούμενα μέτρα, πλέον δεν μιλάει κανείς...»

Πετάχτηκε πάνω έντρομος ο μπέης και δίνει διαταγή «γρήγορα να πάρουμε τα μέτρα πίσω - είναι έτοιμοι να ξεσηκωθούν!»



Τα πολλά λόγια αναχαιτίζουν τις πράξεις...

fnous fnous είπε...

Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που όλα αυτά ξεκίνησαν επί πρωθυπουργίας του Εβραίου;

Κατάλαβε, γιατί αυτός ο "Έλληνας" πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Εβραίο διευθύνοντα σύμβουλο της Goldman Sachs ελάχιστες ημέρες μετά τη "νίκη" του;

Είναι φανερό ότι σ' εκείνη την κρυφή συνάντηση στο "Πεντελικόν" οδηγίες "πλεύσης" πήρε.

Οδηγίες από τα "αφεντικά", τα οποία ελάχιστες ημέρες μετά το ραντεβού άρχισαν να πουλάνε μαζικά τα ελληνικά ομόλογα και άρα να δρομολογούν το "ροκάνισμά" τους.

Για τι άλλο θα μπορούσαν να συζητήσουν;


Τι δουλειά μπορεί να κάνει ένας Πρωθυπουργός σε ένα ξενοδοχείο;

Οι ηγέτες έχουν γραφεία.

Δεν συναντιούνται στα ξενοδοχεία.

Στα ξενοδοχεία κλείνουν ραντεβού οι πόρνες και οι Εβραίοι μαστροποί και τοκογλύφοι.



===========================================

Η Megaλη παράσταση του τρόμου

http://www.eamb.gr
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

διαβάστε τα και διαδώστε τα. ....

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκα fnous δεν καταλαβαίνεις πως κανείς δεν διαβάζει τόσο μεγάλα σχόλια και το μόνο που καταφέρνεις είναι να δυσκολεύεις την ανάγνωση της σελίδας;

Ανώνυμος είπε...

Fnous Μας έχεις πρήξει τα αρχίδια. Οι πίπες που λες νομίζεις οτι εμείς δεν τις ξέρουμε; Τι τα γράφεις για να σε χειροκροτήσουμε. Το μόνο που κάνεις είναι να καταστρέφεις την περιοχή των σχολίων.

Ανώνυμος είπε...

kala kai εσυ ποιος εισαι που πουλας μουρη ρε 9.08 και 1.20

ο εξυπνακιας που βριζεις τον ανθρωπο ( αν και δεν νομιζω πως ειναι πονον ενας αλλα πολλοι..)

εσυ ποιος εισαι ο βλακας των σχολιον.. ??

τι προσφερεις εσυ ??
την ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ σε σχολια ..

βαλε ρε ΜΑΛΑΚΑ το ονομα σου εστω και ψευδονυμο

γραψε ενα σολειο της προκοπης ..

τι τα νομισες τα σχολια βρυσιες στο γηπεδο

λοβοτομιμενο ΠΑΠΑΡΙ !!

?????????????????????????????????????????

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΦΝΟΥς σε παρακολουθουμε και μαθενουμε .

απο τα βληματα τα αλλα ,, μονο μπινελικια ..
που αν θελαμε θα πηγεναμε στο γηπεδο.

Ανώνυμος είπε...

ενω εσυ την ομορφένεις με την παπαρολογια σου

2 Οκτωβρίου 2011 9:08 μ.μ.

προσεχε σου το ειχα ξαναγραψει ..

κατι τετοιους μετα τον πολεμο του 40 δοσιλογους -ανωνυμους πουστρακια σαν και εσενα ..

οσο και να παρακαλαγανε γονατιστοι κλαιγοντας..δεν τους λυπηθηκαν αυτοι και καλα τους εκαναν..

μερικοι τους ξεφυγαν .. μπορει να ηταν και ο πατερας σου..!!

Ανώνυμος είπε...

Τα μεταλλεία Χαλκιδικής είναι καλως ή κακώς ιδιωτική επιχείρηση με ξένους και Ελληνες μετόχους. Αυτό που πουλειέται είναι το 10% από το 25% που κατέχει η Ελλακτωρ. Όπως το παρουσιάζεις είναι σαν να πουλήθηκε το ΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η απαντηση πουυ ταιριαζει εδω ειναι αυτο το αποσπασμα απο την ομιλια του εκπροσωπου της κοινοτητας εφεδρων ειδικων δυναμεων και με εκφραζει πληρως....

"ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ

ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΤΟΠΙΟΥΣ και ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ Η' ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Η'ΓΗΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΩΝΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ..."

"ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ" (ΚΕΕΔ)

Κ/Δ Χιονοδρομος-Καταστροφεας Χ.Ρ. 88 Ε' ΕΣΟ

fnous fnous είπε...

Μιλάμε για πραγματικούς εγκληματίες, εφόσον ώθησαν στην απελπισία και τη φτώχεια δισεκατομμύρια ανθρώπων ...

Πραγματικούς εγκληματίες, οι οποίοι ευθύνονται για δεκάδες χιλιάδες αυτοκτονιών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη ...

Κτήνη, που συνειδητά αποφάσισαν να καταστρέψουν δεκάδες κράτη και να βυθίσουν στην απόγνωση εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων ...

Κτήνη, που ευθύνονται για τους λιμούς, οι οποίοι ταλαιπωρούν πολλές γωνιές του δήθεν πολιτισμένου κόσμου μας ...

Κτήνη, που ευθύνονται για ιατρικά πειράματα εις βάρος άπειρων συνανθρώπων μας ...

Κτήνη, που σε κλειστές λέσχες τύπου Μπίλντερμπεργκ "τάιζαν" πολιτικούς, για να τους κάνουν "γενίτσαρους" της Νέας Τάξης και οικονομικούς δολοφόνους των λαών τους.

Ούτε φαντάζονται κάποια κτήνη πόσο εύκολα στήνονται κατηγορίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Θέμα χρόνου είναι να έρθει η οικονομική κρίση της "κάθαρσης" ...

Η γενική και μεγάλη οικονομική κρίση, που θ' αποκαλύψει την αλήθεια.

Προφήτες δεν είμαστε, αλλά έχουμε μια περίεργη βεβαιότητα ότι οι σημερινοί εγκληματίες θα πληρώσουν σκληρά για τα εγκλήματά τους.

Κλαμένοι θα φύγουν από αυτήν τη ζωή αυτοί, οι οποίοι σήμερα γελάνε με τα κλάματα του κόσμου, τον οποίο οι ίδιοι εξωθούν στην απελπισία.

Πλησιάζει η μεγάλη "Ανατολή" και αυτήν δεν μπορεί να τη σταματήσει κανένας.

Η ανθρωπότητα θα βγει από τη "νύχτα" και θα βαδίσει στο φως ...

Στο φως, που σκοτώνει τους αιμοδιψείς "βρικόλακες" ...

Στο αιώνιο φως, που κάνει τους "σφαγείς" των λαών να φαίνονται μικροί, ασήμαντοι και γελοίοι.

----------------------------------------
Συγκατοίκηση Γιώργου Παπανδρέου και Βενιζέλου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

fnous fnous είπε...

ΥΓ.

Ο Κουκιάδης, ο Μητρόπουλος και τα άλλα τα "παιδιά" τού Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων μέχρι τώρα γελούσανε και κονομούσανε, αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα.

Θα τελειώσουν τις ζωές τους στις φυλακές ...και απλά δεν τους το έχουν πει ακόμα.


Ακόμα και οι απλοί υπάλληλοι, οι οποίοι για έναν μισθό συμμετέχουν σ' αυτό το δωσιλογικό "εργαλείο", στις ίδιες φυλακές θα καταλήξουν.

Όλα θα γίνουν σύντομα ...

Όταν τα αφεντικά θα τρέχουν να σώσουν τους εαυτούς τους και δεν θα μπορούν να σώσουν τους προστατευόμενούς τους ...


Ας πρόσεχαν.



===========================================
Συγκατοίκηση Γιώργου Παπανδρέου και Βενιζέλου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Καμμένος για την κερδοσκοπία της οικ. Παπανδρέου κοντρα

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια μου Έλληνες
Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ!!!
Δεν πρέπει να φοβόμαστε ΚΑΝΕΝΑΝ και ΤΙΠΟΤΑ.!
Εμείς είμαστε στράτευμα που +ΑΡΧΗΓΟ+ έχει +Αυτόν+ που δημιούργησε
ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ
τον Γλυκύτατο και +ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ ΜΑΣ+ +ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ+
Αδέλφια μου, αυτή τη εφιαλτική περίοδο δίνουμε ΟΛΟΙ μας ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΑΧΕΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έρχεται η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ προς τους υιούς της ΑΠΕΙΘΕΙΑΣ σε όλο το Πλανήτη!
Και θα είναι + ΦΟΒΕΡΗ+ !!!
Θα προστατευτούν και θα σωθούν μόνο οι προσκυνούντες ως Θεό τους
τον +ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ+ και +ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΤΗ+ Κύριο ημών +Ιησού Χριστό+
ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΑΧΕΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΙΞΤΕ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ!
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ! ΕΛΕΗΣΤΕ! ΜΟΝΙΑΣΤΕ!
ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!
Να ΜΗΝ υπάρχει από εδώ και μπρός σπίτι που να μην έχει+ΕΙΚΟΝΑ+, και +ΚΑΝΤΗΛΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟ+ το οποίο να είναι +ΑΚΟΙΜΗΤΟ+ !!!
Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για όλη τη μέρα οπωσδήποτε ΟΛΗ τη ΝΥΧΤΑ!!!
Να βάζετε ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
Μην ανάβετε κεριά παραφίνης! ΜΟΝΟ απο Μελλισοκέρι!!!
Και μάθε αδελφέ μου μια για πάντα,ότι όταν προσφέρεις κάτι στον +ΘΕΟ+
πρέπει να του δίνεις ότι καλύτερο μπορείς! Όχι τη σαβούρα!!!
Όσοι μπορείτε, να ΘΥΜΙΑΖΕΤΕ κάθε βράδυ αλλά και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Να θυμιάζετε ΟΛΟ το σπίτι πόρτες και παράθυρα λέγοντας την ευχή του ΙΗΣΟΥ η την ευχή της Κυρίας Θεοτόκου.
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΕΞΩ
«ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ»!!!
ΓΟΝΑΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ
«««ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ»»» ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ «ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ»ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ «ΚΟΙΜΩΜΕΝΑ» ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΩΣ!!!
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
«»«ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ»«» ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΟΥΣ «ΕΠΙ-ΣΚΟΠΟΥΣ»...,
ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ, ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ «ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟ» ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΨΑΛΤΗΡΙ.!
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…,
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΙΓΟΜΕΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ…!
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ,ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΟΠΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙ.
Κάντε τα όλα όπως πρέπει γιατί ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ!!!
Αδέλφια μου χρειάζεται να κάνουμε όλοι πολύ Υπομονή και να έχουμε θάρρος στα φοβερά δεινά που έρχονται να βρούν την Ανθρωπότητα.
ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ.

ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ
ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ’ΗΜΩΝ!!!

+δούλος +Κυρίου Παντοκράτορος+

Ανώνυμος είπε...

ρε κρεμασμα πλησιαζει η ωρα σας τσιρακια του σατανα

Ανώνυμος είπε...

ρε κρεμασμα πλησιαζει η ωρα σας τσιρακια του σατανα

Ανώνυμος είπε...

ευχη μου πριν πεθανω και παραδωσω την ψυχη μου στο διαολο να εχω τη χαρα να ''παιξω'' για ενα 24ωρο με εναν απ'τους προδωτες του εθνους.ειμαι σιγουρος οτι κατοπιν της ληξης του 24ωρου ο ιδιος θα εχει μετανοησει