Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ.


Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης. Τρίτη 27-9, 7,30 το απόγευμα. Οδός Ανεξαρτησίας. Ο "εμπορικότερος δρόμος" των Ιωαννίνων. 600 μέτρα με εμπορικά καταστήματα. 194 επιχειρήσεις, 194 οικογένειες. Έρημο τοπίο. Έρημο τοπίο λες και έγινε πόλεμος! Πως θα "κρατηθούν" αυτά τα μαγαζιά κύριοι πολιτικοί; Πως θα ζήσουν αυτές οι οικογένειες, με 8-9 περαστικούς που χαζεύουν και ούτε οι 2 από αυτούς δεν ψωνίζουν; Πως θα σας....
πληρώσουν, κύριοι της κυβέρνησης, το ειδικό τέλος - χαράτσι για τα... ακίνητα (στον λογαριασμό της ΔΕΗ), για να σωθεί η πατρίδα; Πως θα πληρώσουν το "ειδικό ραβασάκι" που στέλνετε στις επιχειρήσεις, για να "σωθεί η πατρίδα"; Ποιά πατρίδα να σώσουμε; Αυτή που έχετε ξεπουλήσει από άκρη ως άκρη; ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ. Ο λαός δεν αντέχει άλλο. Είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι για την μοίρα την δική μας και των παιδιών μας. "Πρέπει να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις που έχουμε έναντι των θεσμικών μας εταίρων και πρέπει να πείσουμε ότι η χώρα και θέλει και μπορεί", είπε ο κ Βενιζέλος στη Βουλή των Ελλήνων.
Ποιούς θεσμικούς μας εταίρους; Τους "αναγνωρίζει" ο λαός; Τους αποδέχεται; Γιατί τους χρωστάμε και από πού; ΕΤΣΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ. Είστε όλοι συννενοημένοι για το ίδιο "παραμύθι". Μόνον έτσι θα πουλήσετε τη χώρα. Μόνον έτσι θα υποτάξετε τον Ελληνικό λαό. Μόνον έτσι θα μας κάνετε υποχείρια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Ήρθε η ώρα που οι προφητείες των Αγίων Γερόντων που επαληθεύονται. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ. ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.
Πηγη 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΟΛΙ ΡΕΕΕΕ!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Να πάνε πού?Εύκολα βρίσκεις τέτοιο λαό τόσο αποχαυνωμένο?
Γιατί δούλεψαν με μεθοδικότητα και οργάνωση τόσα χρόνια καταργώντας την παιδεία ,την πρόσβαση στην γνώση ,την ιστορία και βυθίζοντας τον λαό στην ψευδαίσθηση της τεχνικής ευμάρειας και τώρα που ήρθε η ώρα να σηκώσουν το χαλί και να γευτούν την απόλυτη ικανοποίηση για την πραγματοποιηση του στόχου τους,τον απίστευτο πλουτισμό τους εις υγείαν των αφελών και ηλιθίων φτωχών πληβείων ,να φύγουν?
Μόνο με τα όπλα.Αλλά θα χρειαστεί ακόμη καιρός να το πάρουμε απόφαση .Γιατί κάποιοι ακόμη θεωρούν ότι έπιασαν την καλή και δεν έχουν ανάγκη.Και ποσώς τους ενδιαφέρει το θέμα της δικαιοσύνης ,των ελευθεριών και των δικαιωμάτων .

Ανώνυμος είπε...

Να πάνε πού(Εκει που πηγε και ο κανταφι.)

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για το σχόλιό σου ρε μάγκα.Ακριβώς όπως το περιγράφεις!Γιατί δούλεψαν με μεθοδικότητα και οργάνωση τόσα χρόνια καταργώντας την παιδεία ,την πρόσβαση στην γνώση ,την ιστορία και βυθίζοντας τον λαό στην ψευδαίσθηση της τεχνικής ευμάρειας και τώρα που ήρθε η ώρα να σηκώσουν το χαλί και να γευτούν την απόλυτη ικανοποίηση για την πραγματοποιηση του στόχου τους,τον απίστευτο πλουτισμό τους εις υγείαν των αφελών και ηλιθίων φτωχών πληβείων ,να φύγουν?
Μόνο με τα όπλα.Αλλά θα χρειαστεί ακόμη καιρός να το πάρουμε απόφαση .Γιατί κάποιοι ακόμη θεωρούν ότι έπιασαν την καλή και δεν έχουν ανάγκη.Και ποσώς τους ενδιαφέρει το θέμα της δικαιοσύνης ,των ελευθεριών και των δικαιωμάτων