Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Περί δημοψηφίσματος...


Δεν θα κάνουμε κριτική στον GAP και σε αυτά που είπε για το δημοψήφισμα και τις σκοπιμότητες για αυτόν και το κόμμα του.Το θέμα είναι οτι αυτή την στιγμή έχουν βγεί όλοι στα τηλεοπτικά παράθυρα,και στα blogs,και προπαγανδίζουν υπέρ του ευρώ.Έχουν πάθει την πλάκα τους ΟΛΟΙ γιατί ξέρουν πολύ καλά οτι ο Ελληνικός λαός θα ψηφίσει ΟΧΙ.Όλοι οι παπαγάλοι απο τα κόμματα αλλά και ''καθηγητές',' προπαγανδίζουν υπέρ του ευρώ,και οτι θα καταστραφούμε αν βγούμε απο το ευρώ.Κάποιος στο kondra,λέει οτι για να ολοκληρωθεί η ένωση,πρέπει να παραδώσουμε την Εθνική κυριαρχία της χώρας.Μιλάμε για το τοπ του δοσιλογισμού...
 Όλοι αυτοί δεν μας έλεγαν οτι δεν είναι καιρός για εκλογές;Απόψε όλοι θέλουν εκλογές εδω και τώρα.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η μονη λυση ειναι ΑΠΟΧΗ, για να μην τους αφησουμε να διωξουν τις ευθυνες απο πανω τους. Αυτοι κατεστρεψαν την χωρα και τωρα μας ζητανε εμας να αναλαβουμε την ευθυνη να πουμε ΟΧΙ και να τιναξουμε το κρατος στον αερα βγαζοντας μας εκτος ευρωζωνης. ΑΠΟΧΗ. ΑΠΟΧΗ.

Ιωάννης είπε...

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΟΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ ΕΛΛΗΝ είπε...

ΦΙΛΕ 11.1Ο ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΜΑΚΑΟ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ??ΑΠΟΧΗ??????
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΓΑΠ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!!
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΧΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

NA ΦΥΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΘΟΣΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΣΤΟ "ΝΑΙ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΗ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!!! ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

11.10
Λεβέντες τον Τσεκάρησα είναι ένα ρεμάλι της οδού Ιπποκράτους.απο την στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο έχει πάρει ο αλητήριος βόλτα τα μπλογκς και κάνει copy-paste
Τσακίσου απ εδώ σιχαμερό βρωμερό χαμένο κορμί.Εδώ μαζεύονται Ελληνες όχι ΜΠΑΤΣΟΚΟΙ.
ΕΔΩ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΒΡΩΝΤΕΡΟ ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Einai h proti fora pou simfono me ton Giorgaki. Isos stelnei ena minima sta afentika mas oti den asteievomaste kai na stamatisoune na mas ksezoumizoune allios... bye bye evropi kai bye bye imf kai bye bye xreos.

Ανώνυμος είπε...

12.58
Γιατί το σχόλιο σου το γράφεις σε γαμημένα Greelish;
Εσύ τον θεωρείς τον προδόταρο ικανό ναρνηθεί το χρεος; Εγώ ΌΧΙ.Άλλο ειναι το πλάνο

Ανώνυμος είπε...

O ΓΑΠ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΕΙ.... ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ... ΣΤΗΝ 51η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ Η ΕΥΡΩΠΑΙΟ,ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΤΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ-ΕΧΧΟΝ GASPROM ΣΤΗN ANTΑΡΚΤΙΚΗ- ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ "ΤΙΜΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ" . ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ Ο ΒΛΑΔΗΜΗΡΟΣ ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΦΥΣΙΚΑ..!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΒΛΕΠΕ 11.10 . ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΠ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΄ΑΓΩΝΑ΄ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΘ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΤΙΣ ΧΛΙΔΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΔΙΣΤΕΣΕΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ . ΜΗ ΦΟΒΗΘΗΤΕ ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ. ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΙΜΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΠ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ....ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

1 Νοεμβρίου 2011 1:51 π.μ.

ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΚΟΚΤΕΙΛ ΣΕ ΚΑΝΑ ΕΞΩΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ.....ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΡΕ ?? ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.... Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Μ Ε!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μ Ο Ν Ο Ι Μ Α Σ!!!!!!!!!!
Δεν τελείωσε κανένας μαλάκα παπαγάλε, η ελλάδα παράγει τα ΠΑΝΤΑ και κυρίως το πιάτο φαϊ που σου χρειάζεται καθημερινά. Τίποτε άλλο δεν χρειαζόμαστε. Ψωμί και ελιά για δέκα χρόνια αν χρειαστεί αλλά μόνοι μας ελεύθεροι και ωραίοι δεν έχουμε κανέναν πούστη ανάγκη. Όσοι λιποψυχούν βουλώστε το και ακολουθήστε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου είμαι 2.45 έτσι. δεν θα πεθάνουμε ξυπνήστε τα πάντα παράγουμε πάνω στην αγροτιά που θα χρειαστούμε απλά ξεχάστε τα παλιά γούστα πιτσιρικάδες, είναι ώρα να πάρετε και εσεις λίγο τι ζωή στα χερια σας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!
ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
ΟΧΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.
ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΜΕ ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗΣ/ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ (ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ). ΡΑΓΔΑΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΡΑΓΔΑΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΔΡΑΧΜΗ. ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΕΥΡΩ.
ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΠ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΣΙΡΑΚΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΡΑΧΜΗ και πάλι Δραχμή! Τέρμα τα ψέματα! Όποιος δεν αντέχει, στο αεροδρόμιο και Γερμανία/Γαλλία/Ιταλία όπου γουστάρει περισσότερο!

ΟΧΙ!

ΥΓ. Όποιος δεν πάει να ψηφίσει ή πάει για "ναι" να του πεθάνει το παιδί!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΔΙΩΞΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

Ανώνυμος είπε...

Δόξα σοι Ιησού Χριστέ μου!
Άρχισαν να ξυπνάνε οι Έλληνες!
Άρχισε να ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ !!!
Άνοιξε το ενα μάτι...

ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!
Να ανοίξει του Λιονταριού και το άλλο μάτι...

Παναγία μου Γοργουπήκοε βοήθησε μας !

Γρήγορα Παναγία μου!