Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Χορστ Ράιχενμπαχ: "Παραχωρήστε για 99 χρόνια γη και θάλασσα"



Την παραχώρηση για 99 χρόνια μεγάλων χερσαίων ή θαλάσσιων περιοχών σε ιδιωτικές εταιρείες , προβλέπει η έκθεση του επικεφαλής της Task Force.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο θέμα», θα πρέπει να εκχωρήσει για διάστημα 99 έτη μεγάλες περιοχές που θα έχουν το ενδιαφέρον εκμετάλλευσης.

Θα έχει τη δυνατότητα της.... τιτλοποίησης μελλοντικών εσόδων από την ενέργεια (φυσικό αέριο, πετρέλαιο κλπ).

Ακόμη στην έκθεση τονίζεται πως η έκθεση θα τονίζει ότι τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας μπορούν υπό προϋποθέσεις να ανέλθουν στο ποσό των 135 δις ευρώ. Θα προτείνεται να εξαγοράσει μια εταιρεία η οποία θα συσταθεί από τις χώρες της ευρωζώνης ολόκληρη η περιουσία της Ελλάδας.

Στη συνέχεια το ποσό των 135 δις ευρώ θα δοθεί στην Ελλάδα για να αποπληρώσει μέρος του χρέους της. Η περιουσία τότε, θα μπορεί να πωληθεί όποτε το κρίνει η εταιρεία και σε όποιο το επιθυμεί, Τούρκους, αλβανούς κλπ με ότι αυτό σημαίνει για την κυριαρχία του κράτους.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.......

Ανώνυμος είπε...

EMEIΣ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗ ΜΑΝΑ,ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.ΠΑΕΙ ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΡΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΤΟΥ ΓΑΜΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΚΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΕΙ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

μας σκοτωσανε και μοιραζοντε τη λεια.

Ανώνυμος είπε...

κανε μας αερα ναζιστικο εκτρωμα

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΓΑΥΡΟΙ ΠΡΟΧΤΕΣ, (19-10-2011) ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ.

ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ
ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟ Κ#ΛΟ.

ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΑ#ΑΝΕ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΚΤΩΡΑ!!!!

Πρίαπος είπε...

Καταλάβατε ρε ζωντανά τι είπε ο κυβερνήτης της χώρας???
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ?!?!?!?!?!?!?!?!?
ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΡΕ????
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΑΧΥΡΑ????

Σε λίγο καιρό, όποιος έχει μείνει σ'αυτό τον τόπο με 2 δράμια μυαλό και μερικές οκάδες αρχίδια ή θα πάει στο χώμα ελεύθερος ή θα μείνει σκλάβος για όλη του τη ζωή.

Όπως είπε ο Ρήγας στον Θούρειο

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρα 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή

Κι αυτοί οι αθεόφοβοι, δεν τους έφτασαν καν 40 χρόνια... Θέλουν 99!

Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

Προς Πρίαπο επεξήγηση,
Όταν ένα πλήθος, ανόμοιο μεταξύ του σε πολλούς τομείς, το οποίο έχει πάει να παρακολουθήσει ένα μη πολιτικό γεγονός και στο βάθος του κεφαλιού του με τα "άχυρα" όπως γράφεις, έχει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδιο ή βλέπει να έρχονται (ανεργία, μείωση μισθούκ.λ.π.) και καταλήγει στο τέλος 15 λεπτά αντί να φωνάζει (ούτε μία φορά!!!) το γνωστό γηπεδικό του σύνθημα "έτσι γαμ#ει ο Πειραιάς", αλλά φωνάζει μπροστά σε 1500 Γερμανούς οπαδούς και σε ανταποκριτές ξένου τύπου, που φυσικά την επομένη θα γράψουν ότι οι "βρώμο-Έλληνες" φωνάζουν να βάλουμε τα δάνεια στο πάτο μας, όπως θα απαντούσε ο Γ. Καραϊσκάκης, δηλαδή "θα πάρετε τ' αρχι#ια μας και θα σας γα#άμε όπου σας βρίσκουμε μέχρι να πεθάνουμε" που το βρίσκεις το λάθος?
Πρίαπε, ναι είναι πραγματικότητα ότι συμπολίτες μας αγαπάνε πιο πολύ την τοπικιστικού σωματειακού τύπου "πατρίδα" τους από την ίδια την πατρίδα. Μην τους υποτιμάς επειδή ψάχνουν κάτι που είναι στην ανθρώπινη φύση τους, δηλαδή να ευχαριστηθούν. Αυτό όμως το γεγονός, όπως και της επόμενης μέρας στην Θεσσαλονίκη από τους φίλους του ΠΑΟΚ το στόλισμα για την οικογένεια του δικτάτορα ΓΑΠ με συνθήματα (δεν έχουν τίποτε το χυδαίο και ας αναφέρονται σε ιερά για τους Έλληνες πράγματα) που δεν τολμούν να τα φωνάξουν οι πλατείες, πάει να πει ότι σιγά - σιγά αρχίζει μπροστά στην κατοχή να αναπτύσσεται ένα πατριωτικό μέτωπο που θ' ανατρέψει όλο το βρώμικο σκηνικό και τους δολιοφθορείς της πατρίδας.
Δυστυχώς Πρίαπε, δεν έχουμε ακόμα συγκροτημένη πατριωτική συνήδειση όπως έχουν αναπτύξει με πάθος την ανάλογη οπαδική τους "τα παόκια", "οι βάζελοι", τα "χανούμια" ή "οι γαύροι". Να είσαι όμως σίγουρος ότι αυτό θα γίνει παρά τη λύσσα τους για το αντίθετο. Και τότε, αλίμονο σε όποιον βρεθεί μπροστά στο δρόμο των Ελλήνων.
"Το ζωντανό 10,23" που σου λέει κράτα την φλόγα σου αναμμένη και μην σε παίρνει από κάτω και θα δεις να βγαίνουν και από τις Τούμπες, τις Λεωφόρους και τα Καραϊσκάκης ωραίοι Έλληνες αποφασισμένοι να πολεμήσουν την αδικία που υφίσταται η χιλιοταλαιπωρημένη πατρίδα.
"Μενεσθέας"

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

το μονο που θα σου παραχωρησουμε...
και για μια στιγμη ικανοποιησης...
εσενα και των ομοιων σου ντοπιων και ξενων...
ειναι...
ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ!!!