Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΗ ΝΕΤ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8


Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς....

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μη τους νικησει. Οι θρασυδειλοι θα βρουν τροπο να τον γελοιοποιησουν και κυριως ΔΕΝ θα τον αφησουν να εξηγησει τιποτα. Μονο θα τον αγχωσουν και θα τον στενοχωρησουν. Καλυτερα να μη παει.
Κρατικο καναλι εν καιρω ΓΑΠ δεν συναδει με προκοπη και δικαιοσυνη.

Ανώνυμος είπε...

Χαμενη μαχη ,ειναι η μαχη που δεν δινεται.....καλα θα κανει και θα παει!

Ανώνυμος είπε...

Το νικας ειναι για το λαο.

Ανώνυμος είπε...

10.45
Κάνεις μεγάλο λάθος ίσως δεν γνωρίζεις πως τον αποκαλούμε στο ΕΠΑΜ.Ο Καζάκης ο χαλκέντερος.θέλει 50 Μπαρουφάκηδες μαζί και τους κάνει χρατσ στο μινούτο.,είναι μια κινητή επιστημονική βιβλιοθήκη το μυαλό του και ξέρεις τι λεει συνήθως;τα πάντα ειναι προβλήματα απλής αριθμητικής, όπου και να τον κάλεσαν τούς έκανε ρόμπες ξεκούμπωτες.Τωρα αν δεν τον αφήσουν να πάρει πάσα κρατάει τετοια θέση που αυτοί γίνονται ρεζίλια των σκυλιών και όχι αυτός,και αν τελευταία τον καλούν τα παπαγαλάκια είναι γιατί δεν μπορούν να τον κρύψουν ύστερα και απο την συγκέντρωση στο Περιστέρι αρχίζουν άλλα κόλπα.Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζάκης είναι ένας φλογερός Πατριώτης ένας λα'ι'κός αγωνιστής που μιλάει κατευθείαν στη ψυχή του λαού,κουβαλάει την ελπίδα σε μια εποχή που ο φόβος και η απαισιοδοξία σπέρνεται απλόχερα απ'τα ΄ΜΜΕ.Ακούστε την ομιλία του στην Ηλιούπολη στις 22/10 να αναθαρρήσετε όλοι σας ακούστε τον και δεν θα χάσετε.
http://www.youtube.com/watch?v=KRmRk_yRWTk
Ζητάει να συνταχθουν ομοψυχα οι Έλληνες απέναντι στην λαίλαπα αριστεροί δεξιοί΄κεντρώοι όλοι μαζί για ναποτραπεί η καταστροφή.

Ανώνυμος είπε...

τσάκισέ τους Καζάκη,αν κάποιος μπορεί αυτός είσαι εσύ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη απάνω τους και χρόνια σου πολλά σήμερα.Σε είδαμε και σε ακούσαμε προχθές στην Πάτρα.
Χ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Έμπαινε Μήτσο!!!!! Και χρόνια σου πολλά!
Ο θεός να σε έχει γερό, γιατί είσαι απαραίτητος.