Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ... ΑΠ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΙΣ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!



Το ταξίδι τους για την Αθήνα θα ξεκινήσουν, στις 5 Νοεμβρίου, οι εξοργισμένοι πολίτες της Ευρώπης, προκειμένου να πραγματοποιήσουν πανευρωπαϊκή συγκέντρωση. Η πορεία τους θα αρχίσει από δεκάδες πόλεις και, αφού οργανωθούν, θα συναντηθούν στο Μπάρι της Ιταλίας και θα αποπλεύσουν για την... Πάτρα, με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Μάλιστα, θα είναι χωρισμένοι σε ομάδες 12-15 ατόμων, οι οποίες θα ακολουθήσουν παράλληλες διαδρομές, με σκοπό να συναντήσουν κόσμο, να τον προσεγγίσουν και να τον πείσουν να τους ακολουθήσει. Κεντρικό σύνθημά τους είναι «περπατάμε προς την αξιοπρέπεια. Μαζί μπορούμε να φτάσουμε στην Ουτοπία».

Επιπλέον, όπως γράφουν στην ιστοσελίδα τους, «σε κάθε χωριό από το οποίο θα περνάμε, θα οργανώνουμε συνελεύσεις, με σκοπό να παροτρύνουμε τους κατοίκους να μιλάνε για την πολιτική, να συζητούν μεταξύ τους και να αποφασίζουν οι ίδιοι για τις ζωές τους. Το μήνυμά μας είναι ένα μήνυμα ελπίδας και ενότητας».

 Η αρχή έγινε την ημέρα παγκόσμιας διαμαρτυρίας, στις 15 Οκτωβρίου, όταν οι πολίτες της Ευρώπης κινήθηκαν από κάθε άκρη της Ηπείρου προς τις Βρυξέλλες, όπου πραγματοποίησαν ειρηνική διαδήλωση και στη συνέχεια αποφάσισαν ως νέο τόπο συνάντησης την Αθήνα. (zougla)

πηγή

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

The fifth of November?????????

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΞΙΑΤΙ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑ, ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι τους αποκαλεις "Κολοπαιδα του Σορος" ?

Ανώνυμος είπε...

Πάτε καλά ρε? Έρχονται οι άνθρωποι να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στη χώρα μας και εσείς τους λέτε "κολόπαιδα του Σόρος"?

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο λάθος στον τίτλο είναι το πρώτο φωνήεν. Θέλει ω...

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουν ότι πρέπει να καταστρέψουν το παλιό σύστημα της νέας τάξης πραγμάτων και να φέρουν το νέο σύστημα NEW AGE μέσα από το χάος order out of chaos.
Έτσι η κίνηση της νέας εποχής θα μπορέσει να ενώσει όλες τις θρησκείες και τις κυβερνήσεις μαζί κάτω από τις εσωτερικές διδασκαλίες του Εωσφόρου(Lucifer).
Μιξάροντας αλήθειες και ψέματα με ατζέντες όπως ο Glen Beck,David Icke, Michael Tsarion Jordon Maxwell, David Wilcock, Gregg Braden
και όχι μόνο..βοηθούν να ξεσκεπαστεί το παλαιό σύστημα και να σπρώξουν το νέο σύστημα μαζί με το κίνημα της "αλήθειας"("TRUTH MOVEMENT")
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
4:04 Δεν θέλω καμία Εωσφορική ουτοπία θέλω τη χώρα μου πίσω.Δεν έχουν καμιά δουλειά στην πατρίδα μου οι πράκτορες της Θεοσοφίας(Helena Blavatsky,Alice Baily etc)και φυσικά της Νέας Εποχής(New Age).Δεν είμαστε όλοι ένα,δεν είμαι πολίτης του κόσμου,δεν είμαστε μία παγκόσμια οικογένεια.

Ανώνυμος είπε...

Para poly kalo to teleutaio sxolio

Ανώνυμος είπε...

πολιτες του κοσμου,ναι,αλλα οχι ετσι,οχι ακομα......τωρα ειναι η αρχη της αφυπνησης,δεν θα αργησει ομως....

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο ''Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας'' δηλ θέλουν να μάθουμε πλέον την 'αλήθεια' που πιστεύουν αυτοί, να την ενστερνιστούμε και να γίνει μια κοινωνία στο πρότυπο της κυψέλης των μελισσών όπου όλοι θα αποδέχονται την βασιλισσα και τους κηφήνες ως σοφούς ηγέτες.

Δυστυχώς όμως αυτή η νέα κοινωνία είναι αναγκαίο να χτιστει από τις στάχτες της καταστροφής και του χάους που θα προξενήσουν τα επόμενα χρόνια.


Αυτό που πρόκειται να συμβεί τα επόμενα χρόνια είναι η επανάληψη της ιστορίας και συγκεκριμένα του Διαφωτισμού και της Γαλλικής επανάστασης.
Και όπως κατάφεραν να πείσουν ολην την ανθρωπότητα ότι αυτά ήταν για το καλό και την ελευθερία των ανθρώπων έτσι θα το καταφέρουν ξανά.

Η ειρωνεία βεβαία είναι ότι ενώ θα έχει χειραγωγηθεί ξανά η μάζα, θα πιστεύει ότι κατάφερε να επαναστατήσει στην παλιά τάξη πραγμάτων και ότι ο Δεύτερος Διαφωτισμός ήταν αυθόρμητη αφύπνιση.

Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι στην ουσία ένας δεύτερος μεσαίωνας όπου τα ιερατεία θα είναι απροκάλυπτα η αυθεντία με το αληθινό τους δόγμα που όλοι θα ασπάζονται, χωρίς πλέον να υποκρίνονται το εξωτερικό δόγμα του χριστιανισμού όπως στον πρώτο μεσαίωνα, αλλά αυτό της νέας εποχής.

Ανώνυμος είπε...

Η Θεοσοφία οραματίζεται την «νέα τάξη» της ως εξής: οι λίγοι νικητές του «αόρατου πολέμου» της θα κυριαρχήσουν -αθέατοι- επί των «μαζών της ανθρωπότητας», οι οποίες θα είναι οι ηττημένοι. Οι ηττημένοι θα αποτελούν την «νέα ανθρωπότητα», που, χωρίς προσωπικότητα και βούληση, θα οδηγηθεί στην «μη-ύπαρξη». Αυτοί πια δεν θα είναι «Άνθρωποι» ούτε καν «άνθρωποι». Θα είναι απλά «ανθρώπινα όντα», χωρίς βούληση, χωρίς λογική συνείδηση, έρμαια των ενστίκτων και του ασυνειδήτου τους. Θα είναι δηλαδή ανθρωπόμορφα όντα που όπως «προφήτευσε» ο Ντοστογιέφσκυ, θα μπορούν «να δουλεύουν κιόλας». Και το σημαντικώτερο, θα πιστεύουν ότι η μετάλλαξή τους αυτή, δηλαδή η ήττα τους, συνιστά θριαμβική τους νίκη. Αυτό θα καθιστά την υποδούλωσή τους ολοκληρωτική και μη αναστρέψιμη.

Ανώνυμος είπε...

@6:40 μ.μ.
Αυτά τα λένε οι Luciferians νεοεποχίτες new agers περί παγκόσμιας αφύπνησης,είμαστε όλοι ένα,είμαστε πολίτες του κόσμου κλπ.
NEW AGE ΚΑΙ NEW WORLD ORDER ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ NEW AGERS ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ (NEW AGE) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΤΟΥ HEGEL ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ:
THESIS + ANTITHESIS = SYNTHESIS
ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο DAVID ICKE, PROJECT CAMELOT, JORDAN MAXWELL, MICHAEL TSARION, DAVID WILCOCK ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΚΑΛΗ" ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΙΣΜΟΥ (DUALISM) ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ Η "ΣΚΑΚΙΕΡΑ-"ΠΑΤΩΜΑ" ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ. (ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΑΣΠΡΗ Η ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ);
ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΕΣ ΦΟΡΟΥΝ "ΜΑΣΚΕΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ (ELITE).
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ME THN ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΙΣΗ:
http://www.youtube.com/watch?v=ex7u9Wj8toQ&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Είστε μαλάκες ρε!!! ΜΥΚΟΝΙΑΤΟ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ? Ακου εκεί "κωλοπαιδα του σορος". Ρε μαλάκες, όλο το καλοκαίρι είμασταν καθε μέρα στο σύνταγμα για να ξυπνήσουν οι Ελληνες και τώρα που πάνε να ξυπνήσουν ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ? Τώρα που αρχίζουν να ξεσηκώνονται όλοι οι "δούλοι" του κόσμου, ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ "ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ"? ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και στο τέλος θα μας πούνε να διαλεξουμε έναν αρχηγό όλοι μαζί.Η απάντηση σε αυτό είναι "Μπορούμε και μόνοι μας".

Ανώνυμος είπε...

O AIK ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΗς ;Ο ΓΟΥΙΛΚΟΚ ΚΑΙ Ο ΜΠΡΑΝΤΕΝ;
ΠΑΤΕ ΚΑΛΛΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑς ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ;ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΟΥΣΙΦΕΡ ΕΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΥΣΥΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ.
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΑ,ΣΩΣΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΥΡΗΣΑΜΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΠΟΥ ΤΟ 90 % ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΡΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΚΟ.ΑΝΤΕ ΕΝΩΘΗΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

Γιατί αγαπητέ φίλε 9.25 εξοργίζεσαι κατά του μπλόκ και όλων και δεν ανοίγεις τα μάτια σου να δείς την πραγματικότητα; Αυτοί οι "κύριοι" είναι απλά το δεύτερο κύμα εφόδου, του στρατού των σκοτεινών δυνάμεων του διεθνούς σιωνισμού,μετά το πρώτο των νεοεποχιτών πολιτικών που εξαπολύουν εναντίον της Ελλάδος.Τώρα στόχος είστε εσείς οι νέοι,οι ασυγκράτητοι και αυθόρμητοι,τα εύκολα θύματα λόγω έλλειψης πείρας και γνώσης των σκοτεινών δυνάμεων και λόγω της ανεργίας που σας ταλαιπωρεί.Προσέξτε πόσο καλά είναι οργανωμένο το σχέδιο.Πέρασμα απ' όλη την Χώρα ανά ομάδες των 12 ατόμων,καθοδηγητών,που όταν θα πολλαπλασιάζονται από αμαθείς θα διαιρούνται ξανά,ούτως ώστε να σαρωθεί όλη η Χώρα και εν συνεχεία να σας καθοδηγήσουν εκεί που αυτοί θέλουν,Ως πρόβατα επί σφαγήν. Και γιατί τώρα; Γιατί η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων από τους προδότες,είναι ακέφαλη και ανοχύρωτη.Η Κεφαλή του λαού της,η Εκκλησία,ασχολείται με μπίζνες στο Κατάρ για τα τριάκοντα αργύρια.Έτσι οι πρόδρομοι του Αντιχρίστου,οι κάθε είδους Θεοσοφιστές,Καμπαλιστές, Εωσφοριστές και Νεοεποχίτες ορμούν στο μαντρί της Ελλάδος για να μας κατασπαράξουν.Θα επακολουθήσουν κι άλλα ποιό λυσσαλέα κύματα.Προσέξτε,δεν ενδιαφέρονται για της χώρες τους,της δήθεν πολιτισμένης Ευρώπης,γιατί έτσι κι αλλιώς αυτοί καθοδηγούνται από τον σατανιστικό παπισμό.Αυτοί έχουν αλωθεί πρό πολλού. Εμάς θέλουν, την κοιτίδα της Ορθοδοξίας και του πολιτισμού.Ας τους δώσουμε λοιπόν να καταλάβουν, πως μπορεί αυτή η Χώρα να γεννά Εφιάλτες,γεννά όμως σε μεγάλη ποσότητα Λεωνίδες,Παλαιολόγους,Κολκοτρωναίους. Νύν υπέρ πάντων αγών παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

1:14 π.μ
Φυσικά είναι πράκτορες της Nέας Eποχής o Αικ ο Γουίλκοκ και ο Μπράντεν.
Δες τα Video
1)David Icke Debunked
2)Gregg Braden Debunked
3)2012 Enlightment & the world genocide
4)the New Age infiltration of the Truth Movement

Ξεσκεπάζουν το παλαιό σύστημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να φέρουν το νέο σύστημα μέσα από το χάος.
Μη πέφτεις στην παγίδα τους.
Οι Εωσφοριστές δεν είναι βλάκες το γνωρίζεις ήδη αυτό...
Διάβασε η δες video του fritz springmeier,william cooper,alberto rivera,eric jon phelps,texxe mars,chris white...
Αυτοί δεν είναι New Agers.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ(ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΩΣ "Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ", ή "ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
ΤΟ ΚΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ FALLEN ANGEL LUCIFER ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

&1:14 π.μ
Διάβασε κάποια βιβλία LUCIFERIAN του Michael Ford για να δεις τη καπνό φουμάρουν...
Beginning Luciferian Magick
http://books.google.com/books?id=J56MFO5Vh-gC&dq=luciferian%20witchcraft&hl=el&source=gbs_similarbooks

Ανώνυμος είπε...

κυριε 211
φυσικα και δεν ειναι ο Αικ της Νεας Εποχης.εχουμε εντελως αντιθετες θεσεις.το διαβασα τωρα το θεμα του βιντεο που μου προτεινατε.
Κοιταξτε για να εξηγουμε δεν ειμαι χρηστιανος δεν εχω θρησκευτικη ταυτοτητα,πιστευω στην αγαπη της δημιουργιας στην καλωσυνηκλπ,κλπ,Δεν φοβαμαι να ειμαι μονος μου με την ενοια οτι συμμετεχω στην δημιουργια κοινωνικου γιγνεσθαι αισθανομαι οτι ειμαι τεκνο του διμιουργου μου και αγαπω τα αδελφια μου τους ανθρωπους αλλα και σεβομαι ολες τις ζωες αρα και οτι πετα κολυμπα και περπατα δηλαδη τα ζωα.ΜΕ λιγα λογια ολα τα ζωντανα της γης ειναι φιλοι μου και εγω τους φιλους μου δεν τους τρωω!!!
Δεν πιστευω σε οπλιφορα κερασφορα αιθερικα τερατα με καζανια που καινε καιτυρανουνε ψηχες.
Λυπαμαι αλλα υπαρχουν αποδειξεις για εξωγειηνους οπου και να ψαξετε
ειναι αδυνατον να πιστεψω οτι στο ιντερνετ δεν τις εχετε βρει παρακαλω παραδεχτειτε το μην φοβαστε ,θα αισθανθειτε προδομενος οπως και εγω στην αρχη,αλλα ξεπεραστε το διοτι η αγαπη του θεου ειναι μεσα μας ειναι παντου και με την καρδια
αλλα και με την θεληση μεταβαλετε το περιβαλον σας προς το καλυτερο για εσας και για το συνολο
Εμενα το προβλημα μου δεν ειναι αλλη μια αντιπαραθεση με τους παπιστες η τους χριστιανους μας η δεν ξερω εγω με ποια αλλη θρησκεια.
Ειναι αδυνατον να λυσουμε ενα θεμα θρησκευτικο που δεν εχει λυθει εδω και χιλιαδες χρονια δεν θα βρουμε ακρη.
Κραταει ο καθε ενας -μια απο εμας τα πιστευω του αλλα οτι και να λεμε κυριε εξωγειηνοι υπαρχουν ειναι δυο ειδων θυλαστικα και ερπετα και τα εχω βρει να περιγραφοντε σε αρχαια βιβλια λουκιανος πυθαγορας κλπ,χωρια το ιντερνετ.Οι ανθρωποι αυτοι που τους προσαπτετε την ιδιοτητα του νεοεποχητη για μενα ειναι καλοι.διοτι λενε αυτα που ελεγα εγω ειχα σκεφτει πριν τους γνωρισω,και το αναφερω ετσι για να σας καταδειξω οτι δεν παραδεχομαι αυθεντιες στην ζωη μου προσπαθω να εμαι ο ηγετης του εαυτου μου και να δημιουργω εγω νοηματα.
Λυπαμαι αλλα εξωγειηνοι υπαρχουν και ερχοντε συντομα
Στην Αυστραλια ,στον ουρανο της ηδη εχουν εμφανιστει οι Αστροπολιτειες ΝΕΜΕΣΙΣ ΦΟΙΝΗΚΑΣ και ΤΕΛΕΙΟΤΗΣ και στο βορειο ημισφαιρειο τα σκαφη των ερπετων απο τον Δρακωντα.
Λυπαμαι αλλα ειμαι πεπισμενος οτι οι νεοταξητες συνεργαζοντε με τα κακα παιδια τα ερπετα.
Εντος ολιγου θα επιβεβαιωθω οποτε κοντος ψαλμος αληλουια.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ που ειπε ο Γαλιλεος στην Ιερα Εξεταση

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ..ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ.. ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΑΚΡΗ..ΑΝ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ,ΝΑΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝΕ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΠΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ,ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΕΙΔΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ..ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΣΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ..