Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

30 Οκτωβρίου 2011 Πανελλήνια Εξέγερση


Αυτή την στιγμή οργανώνεται η μεγαλύτερη διαδήλωση Ελλήνων που έχει γίνει μέχρι τώρα, μέσω του Facebook. Ήδη έχουν δηλώσει ότι θα παραβρεθούν 11,700 πολίτες, και κάθε ώρα προστίθενται περισσότεροι. Λεπτομέρειες στο facebook.com/pannelinia-exegersi

Γίνεται έκκληση από τους οργανωτές να ανακοινωθεί από όλα τα ελληνικά blogs και sites. Παρακαλούνται οι πολίτες που μπορούν να διαθέσουν εθελοντικά τον χρόνο τους να κάνουν ανακοινώσεις μέσω του Facebook, Twitter και SMS.
Το μήνυμα για αναμετάδοση είναι:

Πανελλήνια εξέγερση! 10.000.000 Έλληνες όλοι στο Σύνταγμα! Κυριακή, 30 Οκτ. στις 6:00 μ.μ. - 31 Οκτ. στις 12:00 μ.μ. Πλατεία Συντάγματος

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα καταλάβετε επιτέλους ότι οι Έλληνες είναι πλέον ηθικά και συνειδησιακά νεκροί; Ότι οι εποχές των λαϊκών εξεγέρσεων έχουν περάσει για εμάς ανεπιστρεπτί; Ότι τριάντα χρόνια "προετοιμαστήκαμε" ψυχολογικά για τη σημερινή κατάσταση, ώστε να είναι σίγουρα τα ξένα κέντρα ότι δεν θα ανοίξει μύτη; Δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με τους προγόνους μας. Τους προσβάλει και μόνο η σύγκρισή τους με εμάς.
Περιττεύουν λοιπόν όλες αυτές οι κορώνες περί λαϊκού ξεσηκωμού κλπ.Δεν προσπαθώ να μειώσω και να υποτιμήσω όλες τις φωνές που αντιστέκονται και διαμαρτύρονται. Αυτό είναι απόλυτα υγιές. Αυτός όμως ο λαός, στην κατάσταση που βρίσκεται (ηθικά και νοητικά) και το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι αδύνατον να δώσει οποιαδήποτε λύση. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να διαψευστώ.

Ανώνυμος είπε...

άμα πέσει πείνα φίλε 3.01 ,θα δεις τα τουφέκια και τα g3,φτάνει πια η μοιρολατρεία,έλεος πια

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά το facebook.com/pannelinia-exegersi υπάρχει Ξερει κάποιος σχετικά;

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΟ FACEBOOK....
ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/pannelinia-exegersi
Η σελίδα που ζητήσατε δεν βρέθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το σωστό λινκ: http://www.facebook.com/event.php?eid=163095850449523

Ανώνυμος είπε...

τι facebook και μαλακιες ρε?Μας κανατε αμερικανακια ξεφτυλισμενοι δουλοι της παγκοσμοιοποιησης.να μας πουν ποιοι το διοργανωνουν ολο αυτο γιατι αν παλι απο πισω κρυβονται οι επαναστατες του κωλου αναρχοαπλυτοι και διαφοροι χρηματοδοτουμενοι ψευτοαντιρατσιστες να ξερετε οτι θα μας βρειτε απεναντι σας γιατι εσεις ειστε μεγαλυτεροι προδοτες και ανθελληνες απο τον εβραιο τζεφρυ και το σκυλολοι του.Ειμεις ειμαστε ελληνες και οχι πολιτες του κοσμου οπως δηλωνουν τα μαλακισμενα οι αγανακτησμενοι της κατω πλατειας του συνταγματος.Επανασταση και ανατροπη εξουσιας ειρηνικα δεν εγινε ποτε.Τελος δεν θελουμε να μας ξεσηκωσουν σε στημενη επανασταση(προβοκατσια)τα παιδια του σορος και του ιντιμιντια ουτε οι προστατες και πανσοφοι κκεδες.ολοι ρε ελληνες με τις σημαιες της πατριδας μας στους δρομους.αυτο θα τους πονεσει.Μονο με ελληνικες σημαιες τιποτε αλλο.τα πανο για την ενωμενη ευρωπη,τα παιδια της αιτης,της παγκοσμοιας επαναστασης και αλλα τετοια να τα βαλουν στον πισινο τους τα απλυτα.

Ανώνυμος είπε...

και γιατί στο σύνταγμα και όχι στο μέγαρο μαξίμου.... παρακαλώ!