Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Η Ελληνική σημαία της Επανάστασης σηκώθηκε σήμερα (28/10) στο Λυκαβηττό !!



Σήμερα το πρωί (28/10/2011) μέλη και φίλοι του ΕΝ.Α (ένωση αποφασισμένων-αγανακτισμένων Ελλήνων) σήκωσαν τη σημαία της Ελληνικής επανάστασης στο Λυκαβηττό.
Η σημαία αναρτήθηκε στο βράχο του Λυκαβηττού τις πρωινές ώρες και παρέμεινε εκεί μέχρι τη δύση του... ηλίου πριν έρθει το άγημα για την κεντρική σημαία.
Η υποστολή της σημαίας έγινε από 4 μέλη και....φίλους οι οποίοι παρέμειναν μέχρι σχεδόν τη δύση του ηλίου. Μεταξύ των μελών ήταν ο Γιώργος Χατζηαναγνώστου και ο Παπατόλης Θωμάς.
Καθόλη τη δράση ήμουν παρών ο ίδιος (από την ανάρτηση μέχρι την υποστολή) οπότε γνωρίζω ακριβώς ποια ήταν η εξέλιξη.
Ελπίζουμε οι ανακρίβειες που ειπώθηκαν από δημοσιογράφους να προκλήθηκαν από εσφαλμένη ενημέρωση και όχι εκ του πονηρού. Η δράση, η συνεργασία και το πνεύμα ομαδικότητας της ομάδας ΕΝ.Α και των φίλων της ήταν υποδειγματική. Ήταν από τις ομορφότερες δράσεις που έχω συμμετάσχει.
Σημείωση 1η: Η σημαία ΔΕΝ έμεινε στο βράχο και προφανώς δεν τη φύλαξαν μέλη της Χρυσής Αυγής και Αντιεξουσιαστές όπως λανθασμένα ειπώθηκε. Επίσης δεν την ανάρτησαν μαθητές, bloggers κτλ. 


ΠΗΓΉ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Οπως και το 40 έτσι και τώρα απο εδώ θα ξεκινήσει ο θρίαμβος για την ανθρωπότητα.Η Έλλαδα θα δείξει τον δρόμο και στους υπόλοιπους,γιατί μόνο έμεις μπορούμε.Πάμε όπως και άλλοτε.ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ!!ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!!ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.....!!!

Αλεξάνδρα Μαρία Τράγκα είπε...

Φίλοι και φίλες,

Είμαι η δημοσιογράφος που ανέλαβε το ρεπορτάζ για τη σημαία. Θα ήθελα να δηλώσω ότι τις πληροφορίες δεν τις έλαβα από τον κύριο Παπατόλη (στον οποίο και τηλεφώνησα πάνω από 15 φορές και δεν σήκωσε το τηλέφωνο ούτε μία φορά) αλλά από τον κ. Χατζηαναγνώστου, ο οποίος σε επικοινωνία που είχαμε, μου δήλωσε ότι η σημαία φυλασσόταν σε βάρδιες από απλούς πολίτες αλλά και μέλη ομάδων με αντικρουόμενη ιδεολογία. Επειδή μάλιστα το γεγονός αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, τον ρώτησα αν αληθεύει. Η απάντηση που έλαβα ήταν ότι το ΕΝΑ, επικοινωνεί με όλους τους φορείς και δεν αποκλείει κανέναν, παρά μόνο τα πολιτικά κόμματα.

Μετά τιμής

Αλεξάνδρα Τράγκα
Δημοσιογράφος

ΥΓ. Όταν αναφέρω μέλη ομάδων με αντικρουόμενη ιδεολογία, εννοώ ότι ο κύριος Χατζηαναγνώστου, σαφέστατα κατονόμασε και τους αντιεξουσιαστές και τη Χρυσή Αυγή.

Αλεξάνδρα Μαρία Τράγκα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.