Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/10/11


Τι αποτελέσματα έχει η αντίσταση του λαού; Πως μπορούμε ν'αποτρέψουμε την επικείμενη πτώχευση της Ελλάδας; Πως μπορούμε ν'απαλλαγούμε εδώ και τώρα από την νέα κατοχή; Ελα μαζί μας στις 24/10/11 και ώρα 19:00 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ανδρέας Παπανδρέου (Τζ. Κέννεντυ & Γιαννιτσών) στο Περιστέρι.ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

Το ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι το πρώτο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ blog
που υπάρχει στην Ελλάδα είναι αυτό που κάθημερινά δείχνει
τον αληθινό ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ δηλαδή την αναγκαιότητα της Παλλα'ι'κής ομοψυχίας και αντίστασης των Ελλήνων απέναντι στον ξένο εισβολέα και την ντόπια δωσιλογική κυβέρνηση

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ 5:09.
Και είμαι σίγουρος, ότι το κίνητρο των δημιουργών του μπλόκ αυτού, είναι σίγουρα η αληθινή αγάπη προς τον Θεό τη Πατρίδα και τον Έλληνα συνάνθρωπο και αδελφό τους.
...
«κάθημερινά δείχνει τον αληθινό ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ δηλαδή την αναγκαιότητα της Παλλα'ι'κής ομοψυχίας και αντίστασης των Ελλήνων απέναντι στον ξένο εισβολέα»...

Απλά θέλω να επισημάνω στα Αδέλφια μου(ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ) ακούραστους διαχειριστές - εργάτες του ΑΝΤΙ-ΝΤΠ, ότι για να επιτευχθεί Ελληνική Παλλαϊκή Αδελφική και Εθνική Ομοψυχία, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ στις συγκεντρώσεις, Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ !!! ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ!!!(πρέπει να θυμίσουμε σε όλους την Ισχυρότατη και Ανίκητη Δύναμη που ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ προς όλες τις κατευθύνσεις του ορίζοντα…και δίνει 1000% τη νίκη σε όποιον τον κρατάει με Πίστη και Αγάπη)
Ταυτόχρονα πρέπει με κάποιο τρόπο να ενεργήσετε (εύχομαι να σας φωτίσει ο Θεός μας με ποιο τρόπο) για τη δημιουργία Ταμείου στο οποίο να συνεισφέρουμε όσοι μπορούμε (και όσα μπορεί ο καθένας) χρηματικά ποσά για την αγορά τέτοιων ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΓΙΩΝ ΛΑΒΑΡΩΝ!

Ο Παντοκράτωρ Κύριος μας Ιησούς Χριστός, να σας συντροφεύει πάντοτε στον δύσκολο αυτόν αγώνα, να σας έχει άτρωτους και αήττητους από τις μεθοδεύσεις και τις παγίδες του σατανά και των «γελοίων καλικαντζάρων» του, να σας αξιώσει να επιζήσετε του Γ΄Γενικού Πολέμου και να γνωρίσετε τις Ενδοξότατες Ημέρες της Αγίας Ελληνορθόδοξης Χριστιανικής Αυτοκρατορίας και της Αγίας Ρωσικής Χριστιανορθόδοξης Αυτοκρατορίας καθώς και να συνομιλήσετε από κοντά με τον Βασιλέα που μέλλει έρχεσθε.
Και τέλος, όταν θα έρθει η Μέρα του Φοβερού εκείνου Δικαστηρίου της Δευτέρας του Παρουσίας, να σας τοποθετήσει στα Δεξιά του και στο Παράδεισο όπου θα συν-ευφραίνεστε και θα συν-αγάλλεστε μαζί με όλους τους Αγίους εις τους Αιώνας των Αιώνων. Αμήν.

σας φιλώ όλους