Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ-Προφητικός λόγος 1996


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ? ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΠΑΣ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ..(ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ)

Ανώνυμος είπε...

αν αυτός έβλεπε τόσα πολλά τόσο πίσω επρεπε να του δώσουν νομπελ οικονομικών

το να είχε εσωτερική πληροφόρηση σας διαφεύγει ε;

sotulis είπε...

δεν χρειάζεται να εισαι προφήτης .. απλά τίμιος

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ.

Ανώνυμος είπε...

Τον Μιχάλη τον γνωρίζω προσωπικά από το 1990.Καθαρός άνθρωπος βαθιά αντισημιτκός.Θυμάμαι τότε που ίδρυσε κόμμα το 1997 τα γραφεία ήταν στην οδο Φιλελλήνων έλεγε ότι ο Σημίτης θα οδηγήσει ενσυνειδητα την Ελλάδα στην καταστροφή.Προσπάθησαμε μια μικρή ομάδα απο την Αθήνα να
βοηθήσουμε αλλά στις εκλογές δεν μπόρεσε να εκλεγεί,έκτοτε χαθήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΕΙΤΕ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥΣ,ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ.ΕΛΕΓΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΗΓΕCIA ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ...ΘΕΑΤΕΣ..!!ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ...Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ,ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ...ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΙΤΗ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΠΑΡΟΝ. ΚΡΙΜΑ...