Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

VIDEO: Καρέ-καρέ η σφαγή των Τούρκων στρατιωτών από Κούρδους μαχητές


Καρέ-καρέ κατέγραψαν Κούρδοι μαχητές του PKK την επίθεση τους στην επαρχία Χάκαρι της ΝΑ Τουρκίας, όπου σκοτώθηκαν 11 Τούρκοι στρατιώτες, στα μέσα του Αυγούστου. Το βίντεο το ανέβασαν οι ίδιοι στο διαδίκτυο.

Σε αυτό εμφανίζονται τα τεθωρακισμένα οχήματα του τουρκικού στρατού να περνούν ένα φαράγγι. Η άνεση των Κούρδων ανταρτών να καταγράφουν τις εικόνες αυτές, δείχνει πόσο καλά ελέγχουν την περιοχή. Τα δυο προπορευόμενα οχήματα πέφτουν πάνω σε νάρκες και σημειώνεται μια μεγάλη έκρηξη. Αμέσως μετά οι Τούρκοι στρατιώτες βγαίνουν από τα οχήματα τους και αρχίζει η μάχη με όπλα, πολυβόλα και βόμβες.

Μάλιστα, έχουν καλυφθεί τόσο καλά οι Κούρδοι μαχητές που δεν γίνονται αντιληπτοί, ούτε από τα επιθετικά ελικόπτερα του τουρκικού στρατού που φαίνονται να πετούν ακριβώς δίπλα τους!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο εδω
Πηγη

7 σχόλια:

Κλεομένης είπε...

Οι μοναδικές επιτυχίες που είχε η Τουρκία τα τελευταία χρόνια ήταν στην Κύπρο με μια αποβίβαση (ούτε καν απόβαση) για τα πανηγύρια και στην υπόθεση Οτσαλάν. Και στις δύο περιπτώσεις τη βοήθησαν ξένες δυνάμεις και φυσικά εμείς. Σιγά την υπερδύναμη.

Ανώνυμος είπε...

Στην Κύπρο δεν έγινε επέμβαση από την Ελλάδα γιατί:
α) Το ΚΚΕ είχε υπομονέψει τον στρατό, και αυτό το λένε υπερήφανα στα ντοκιμαντέρ για το πολυτεχνείο κάθε 17 Νοέμβρη. Οπότε θα είχαμε ανταρσία στο στρατό ακριβώς όπως έγινε στην Αίγυπτο τον 2ο ΠΠ από τους ίδιους, π.χ. «γιατί να πολεμήσω εγώ για τους κύπριους», «κατάληψη στο στρατόπεδο», κτλ.
β) Οι ΗΠΑ είχαν μπλοκάρει όλες τις τηλεπικοινωνίες Ελλάδας-Κύπρου.

Ανώνυμος είπε...

Καλά παει η τουρκια βλεπω ανατολικα...και θελει να ανοιχτει και νοτια και δυτικα.ΔΗΛΑΔΗ 3 μετωπα για να μη πω 4 και βαλω και ρωσικες περιοχες καυκασο.Μαλιστα.Τη βλέπω κομματια σιγα σιγα στη θεση τους στη μογγολία.Κουρδισταν στα σιγουρα ερχεται και μάλιστα θα μπει και ευρωπη και θα γελαμε.

Ανώνυμος είπε...

οι τούρκοι είναι θρασύδειλοι και για γέλια,με το Ισραήλ,το κουρδικό και την Ρωσία που πας ρε καημένε τούρκε

Anestis Zioulis είπε...

2.41 Η Ελλάδα και με αυτό εννοώ την χούντα και τα σκυλιά που θέλανε να λέγονται και Έλληνες πατριώτες, είχαν συμφωνήσει με τους αμερικάνους να μην κάνουν τίποτα. Δες τις μαρτυρίες του πράκτορα της ΕΥΠ στην Κύπρο την περίοδο πριν και κατά την διάρκεια της "βόλτας" των τούρκων.

Μέρος 1ο
http://www.koutipandoras.gr/?p=6129

Μέρος 2ο
http://www.koutipandoras.gr/?p=6258

Τιμή στους Έλληνες(της Κύπρου και της Ελληνικής Επικράτειας που έδωσαν την ζωή τους για το έθνος)
ΠΡΟΔΟΤΕΣ έδωσαν την Κύπρο στους Τούρκους!

Ανώνυμος είπε...

ποτε θα ερθει η ωρα να μπω στο χωριο του παππου και να να πνίγω ενα ενα σκυλι στον Βόσπορο.

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 2011 είπε...

Να μην βασειζομασται στο Ισραήλ,το κουρδικό και την Ρωσία η τους Αμερικανους γιατοι ολοι οι αλλοι τα συμφεροντα τους κοιτανε! Μονο οι Δεικες μας Δυναμεις το τι κανουν και το να ειναι ετοιμες για Πολεμο !! Χρειαζετε αποφασηστικοτητα και οχι καναπεδες με Φραπεδες !!