Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Roubini Global Economics: Στις 750 δραχμές θα είναι το 1 ευρώ!



ImageMε ισοτιμία περίπου 750 δραχμές ανά ευρώ θα εγκαταλείψει την ευρωζώνη η Ελλάδα σύμφωνα με την εταιρεία χρηματοοικονομικών επενδύσεων του Ρουμπινί, Roubini Global Economics.
Σύμφωνα με τον διευθυντή συναλλαγματικής στρατηγικής της εταιρείας ερευνών, Michael Hart, η νέα δραχμή θα πρέπει να....
υποτιμηθεί σε ποσοστό 120%, κάτι που σημαίνει ότι στην ουσία το ευρώ θα ενισχυθεί κατά 2,2 φορές από την αξία που είχε όταν “κλείδωσε” η ισοτιμία ευρώ/δραχμής κατά την είσοδο της χώρας στη ζώνη του ευρώ, δηλαδή 750 δραχμές περίπου.
Αν και η ανάλυση υποστηρίζει ότι η Ελλάδα θα περιόριζε το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών με μια υποτίμηση της τάξης του 50%, και όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους να παραμένουν ίδιες, ο στρατηγικός αναλυτής της Roubini Global Economics, ο Michael Hart, δήλωσε ότι «οι αγορές έχουν γίνει λιγότερο επιεικείς στη διάρκεια της κρίσης, και αυτό δεν είναι πιθανό».
«Υπό την προϋπόθεση ότι οι επενδυτές απαιτούν από την Ελλάδα να μειώσει στο μισό την αρνητική καθαρή της θέση σε δύο χρόνια (σε συνδυασμό με άλλους όρους), εκτιμούμε πως η νέα δραχμή θα πρέπει να είναι 120% πιο αδύναμη, σε πραγματικούς όρους», δήλωσε.
«Αυτό δεν θα ήταν παράλογο», πρόσθεσε. «Θα αντιμετώπιζε άμεσα το επαχθές και πραγματικό πρόβλημα του βάρους των χρεών της ελληνικής οικονομίας», τόνισε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ta @@ mas tha parete me isotimia 1 pros 3

Ανώνυμος είπε...

Κακην κακως πρεπει να φυγουμε οπωσδηποτε απ το ευρω απλα με μια καλη ισοτιμια.Δεν υπαρχει αλλη λυση,ο κοσμος δεν πρεπει να τρωει τις μαλακιες που του λενε.Το ευρω απετυχε πανηγυρικα.Το δοκιμασαμε και την φαγαμε.Εγω θυμαμαι το 97 επαιρνα 120.000δρχ το μηνα και ζουσα βασιλικα.Τωρα τα χρηματα δεν εχουν καμμια αξια,και δεν εχουμε και δικη μας οικ.πολιτικη.Ναι θα υποφερουμε για λιγο αλλα τουλαχιστον θα εχουμε πιασει πατο,τωρα πεφτουμε συνεχεια..γι αυτο,αμεση επιστροφη στην δραχμη,και αμεση εκτελεση των προδοτων της πατριδας!!!

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ρε ρουμπινι, λαμογιο, βαψομαλλια...
νομιζεις οτι μιλας σε προβατα,
στα παπαρια μας και 1750 δραχμες να παει,
σαλτα και γαμησου!!!
roybini, matherfucker, fuck you and all of your kind...
the balls we have re moving, when we hear you talk and talk...bla bla bla...
FUCK OF YOU SON OF A BITCH!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα φύγετε κλωτσιδών με τα @@ρια μας πιπίλα και το κ@υλί μας σφήνα!!!!!!!!!!!Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ!!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

η ισοτιμια εξαρτατε απο εμας και απο τη παραγωγη και τη διμερες σχεσεις θα εχουμε σαν κρατος και τι πολιτικη θα ακολουθηση το νομισμα.
ο ρουμπινι και ο καθε ρουμπινι μπορει να λεει οτι θελει για να φοβιζουν το κοσμο αλλα μαντεψτε..........δε φοβομαστε και δε μασαμε πλεον τομαρια.

fnous fnous είπε...

Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για παραλογισμούς.

Οι ΗΠΑ θεωρητικά θα έπρεπε να πολεμάνε το Ευρώ και άρα και τον αδύναμο "κρίκο" του, που είναι η Ελλάδα.

Ακόμα και ο Ομπάμα θα έπρεπε να είναι σε θέση να το καταλάβει αυτό.

Μπορεί ο ίδιος από τύχη να παριστάνει τον Πλανητάρχη και να μην μαζεύει μπαμπάκι κάπου στην Αλαμπάμα, αλλά αυτό έπρεπε να είναι σε θέση να το καταλάβει.

Όμως, αντ' αυτού έχουμε το παράδοξο φαινόμενο το κράτος του δολαρίου να ακολουθεί την ίδια πολιτική με τη Γερμανία ή τη Γαλλία του Ευρώ.

Μιλάμε για "αγάπη" προς την Ελλάδα.

Μέχρι και την ταξιδιωτική βίζα μάς υποσχέθηκαν ότι θα καταργήσουν για τους Έλληνες, οι οποίοι θέλουν να ταξιδεύσουν προς τις ΗΠΑ.

Στη θεωρητικά πιο δύσκολη στιγμή της ελληνικής οικονομίας.

Στη στιγμή, που, με βάση τη λογική, πολλοί Συνέλληνες θα ήθελαν να πάνε για εργασία στις ΗΠΑ και άρα να εκμεταλλευτούν αυτό, το οποίο ήθελαν επί χρόνια να αποφύγουν οι ΗΠΑ.


Όλα αυτά αντιλαμβανόμαστε ότι είναι όχι απλά παράξενα, αλλά παράλογα.
Εξωφρενικά παράλογα, αν σκεφτεί κάποιος ότι οι από την εθνική τους "φύση" ανθέλληνες Εβραίοι είναι αυτοί, οι οποίοι ελέγχουν σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα τη διπλωματική στάση των ΗΠΑ.

Αν, δηλαδή, είναι μία φορά παράλογο, που οι ΗΠΑ θέλουν να βοηθήσουν την οικονομία της Ελλάδας, είναι δύο φορές παράλογο, αν σκεφτεί κάποιος τον ρόλο των Εβραίων στην πολιτική των ΗΠΑ.
Επειδή λοιπόν παράλογα δεν υπάρχουν σε ένα σύστημα με λογικά και μεγάλα συμφέροντα, εύλογα προκύπτουν κάποια ερωτήματα.

Τι ακριβώς φοβούνται τόσο ισχυροί παράγοντες από ένα κράτος, το οποίο είναι μικρότερο από μια Νέα Υόρκη ή ένα Βερολίνο;

Τι ακριβώς ενώνει παράγοντες, οι οποίοι θεωρητικά είναι εχθροί μεταξύ τους;

---------------------------------------------
ΔΡΑΧΜΗ η μεγάλη Τρομοκράτισσα

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

fnous fnous είπε...

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι η Δραχμή δεν είναι απλό πράγμα.

Η Δραχμή μπορεί να γίνει μια "τρύπα" στο "σκάφος", που λέγεται παγκόσμιο σύστημα. Όμως, καμία "τρύπα" δεν είναι ασήμαντη …όσο μικρή κι αν είναι.
Η πιο ασήμαντη τρύπα μπορεί να βυθίσει το μεγαλύτερο "καράβι", αν αυτή δεν προσεχθεί. Ολόκληρο το παγκόσμιο οικονομικό "οικοδόμημα" κινδυνεύει από την ασήμαντη Δραχμή της ασήμαντης ελληνικής οικονομίας.

Γι' αυτόν τον λόγο οι πάντες αγωνιούν για την τύχη αυτής της οικονομίας.

Γι' αυτόν τον λόγο οι πάντες θέλουν να συναντηθούν με τον Γιώργο Παπανδρέου και να τον "βοηθήσουν".
Τρέχουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
Γιατί;

Γιατί οι ισχυροί του ατλαντισμού έχουν κάνει την "πατάτα" όλων των αιώνων. Παρασυρμένοι από το γυφταριό του σιωνισμού, έκαναν λάθη αδιανόητα για το σύστημα.

Εξανέμισαν το κεφάλαιό τους και διέλυσαν το πλαίσιο, που καθιστούσε ελεγχόμενο το κεφάλαιο των εχθρών τους.

Στην πραγματικότητα σήμερα γινόμαστε μάρτυρες μιας συγκλονιστικής γιγαντομαχίας.
Οι ατλαντικές δυνάμεις δίνουν τον αγώνα τους απέναντι στις δυνάμεις της Μεσογείου.

Οι δυνάμεις των δύο ακτών του Ατλαντικού δίνουν αγώνα απέναντι στις δυνάμεις των ακτών της Μεσογείου.

Οι δυνάμεις των Αγγλοσαξόνων, των Άγγλων, των Σαξόνων των Φράγκων, των Ούννων και των Γότθων. Οι κυρίαρχες δυνάμεις των τελευταίων αιώνων.

Οι δυνάμεις, που κάποτε νίκησαν τη Μεσόγειο και την έλεγξαν απόλυτα στο διάστημα της παντοκρατορίας τους.
Όλοι αυτοί πρέπει να δώσουν σήμερα τον υπερπάντων αγώνα, εφόσον γνωρίζουν ότι, αν τον χάσουν, θα χαθούν και οι ίδιοι από το προσκήνιο.
Γιατί;

Γιατί —άσχετα αν η μία πλευρά του Ατλαντικού έχει "επενδύσει" στο Δολάριο και η άλλη έχει "επενδύσει" στο Ευρώ— και οι δύο τους έχουν "επενδύσει" στον υπερεθνικό σχεδιασμό της Νέας Τάξης.

--------------------------------------------
ΔΡΑΧΜΗ η μεγάλη Τρομοκράτισσα

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε όλοι τα λόγια και κάντε άμεσα μια πράξη για την πατρίδα: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=24821&Itemid=83

Ανώνυμος είπε...

Η υποτιμηση γινεται αργα και εποδυνα.. στην Αργεντινη μετα την πτωχευση, ειχαν κλειδωσει τισ καταθεσεις και το νομισμα επεφτε 10-20% τη μερα. Κατι αναλογο περιμενω και εδω να γιξνει εαν βγουμε απο την Ευροζωνη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.