Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Mini Ντοκιμαντερ:The Orion Conspiracy


Δείτε το ντοκιμαντέρ!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ. ΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΡΙΟΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΘΡΟΠΩΤΗΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΔΙΣΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΩΝ "Ε". ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΑΙΩΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ωραια τα λεει ολα σε 19 λεπτα..μακαρι να ειχε κι αλλο..αλλα τι φαση ντοκυμαντερ ειναι αυτο?

Ανώνυμος είπε...

Προφανως οι φωτο ειναι "πειραγμενες" κ ολα οσα αναφερονται ειναι προϊον φαντασιας...

Ανώνυμος είπε...

Eαν αυτό σας έκανε εντύπωση,δείτε στο blog katoxika nea τα video που συνοδεύουν την προφητεία του Αγίου Ανδρέα (Σαλού) με ομιλητή τον Phil Schnieder o οποίος εφονεύθη ,ως ήτο φυσικό για αυτές τις αποκαλύψεις,διαβάστε στο Ελλην και Χάος για την προέλευση του ανθρώπινου είδους,δείτε στο ιστολόγιο Συνομώτες τα video για το Mauntok πρόγραμμα με τον Stuart Swedlow,είναι σίγουρο ότι περάσετε σε άλλο πεδίο που αρχικά μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση σαν ξύπνημα από matrix,αλλά θα ανοίξει στο μυαλό άλλους ορίζοντες.
Το δυσκολο σε αυτήν την αναζήτηση είναι η σύνθεση των κομματιών ,(παζλ)της αλήθειας που δίδεται μέσω αυτών,για να συνθέσεις μέρος της αλήθειας που πάντως δεν είναι αυτή που μας έμαθαν και αυτή που πραγματικά είναι
Εγώ πάντως 2 συμπεράσματα έβγαλα.
Το ένα είναι η ύπαρξη του υπέρτατου αγαθού νόος,του Πανός των αρχαίων Ελλήνων,της συμπαντικής ηθικής ,αγάπης και αρμονίας η οποία καθαίρει τον φόβο και δεύτερο ότι εαν είχαμε διδαχθεί κείμενα αρχαίων Ελλήνων θα είχαμε αποφύγει αυτήν την ηθική κατάπτωση και την αποβλάκωση μας.
Και ένα τελευταίο,προ 2-3 ημερών,που ανακοινώθηκε ότι ο Λευκός οίκος θα ανακοίνωνε την επαφή μας με εξωγήινους,το Βατικανό πρωτοστάτησε ώστε να μην διαταραχθουν οι γνωστές πλανητικές θρησκείες με δήλωση " ότι θα ήταν άδικο να έχουμε την απαίτηση από τον θεό να είμαστε εμείς τα μόνα όντα στο σύμπαν που αυτός δημιούργησε,αφού η αγάπη του για δημιουργία δεν περιορίστηκε σε εμάς".

Ανώνυμος είπε...

10.27' οταν ο Κύριος θα σε πάρει από τη μάταια αυτή κατάσταση που ζεις τώρα, θα σου λυθουν όλες οι απορίες...
Προσεξε μόνο, μηπως ξυπνήσεις απότομα και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!
Οταν σε λίγο διάστημα πραγματοποιηθουν οι προφητείες των οσίων πατέρων του Αγιου Ορους και των άλλων μονών, τι θα λέτε??? Ειμαι πολύ περίργος. Πραγματικά.

Προς antintp : Κράτησε σε παρακαλώ ολα τα σχόλια αυτά ξεχωριστά και αν υπάρχει τότε internet αναρτησε τα. Εχει να πέσει πολύ γέλιο...

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο χάσιμο χρόνου!