Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

MAT-αια ολα


MAT-αια ολα
10 Σεπτέμβριος 2011
Ετικέτες αποψεις
Ζουμε προτογνωρες για την γενια μας μερες,οι νεωτεροι ζουν κατι που μονο εχουν διαβασει,οτι καποτε στην χωρα κυβερνουσε μια τριαδα η οποια ειχε καταλαβει την εξουσια μετα απο στρατιωτικο
πραξικοπημα.
Με την ελευση της δημοκρατιας....το μεγαλυτερο μας λαθος ηταν αυτο,γιατι δεχθηκαμε κατι που καποιοι μας φερανε,δεν το διεκδικησαμε,δεν το δημιουργησαμε εμεις..αρχισε το μεγαλο φαγοποτι απο ολους αυτους τους δηθεν αριστερους επαναστατες που σημερα μιλανε για αλλαγη σε ολα,και εμεις απλα θεοποιησαμε τους απατεωνες που μας υποσχονταν τοσες δεκαετιες καλυτερες μερες....αλλα εννοουσαν μονο για αυτους.

Οργανωσαν ετσι το κρατος που τωρα οι ιδιοι κατηγορουν ωστε να ειναι αντιπαλος για τον πολιτη,κλειστηκαν στα πολυτελη γραφεια τους που απο τα οποια εβγαιναν καθε φορα που αποφασιζαν να κανουν εκλογες για να μας χαιρετισουν και να μας υποσχεθουν παλι τα ιδια,παλι καλυτερες μερες.

Δειξτε μου εναν απο αυτους τους ανεπαγγελτους ο οποιος να εχει την ιδια ακριβως περιουσια που ειχε οταν πρωτομπηκε στην πολιτικη και θα τον τιμησω,καποιοι ελαχιστοι ισως αλλα η μεγαλη πλειοψηφια εχει κατασπαραξει μεχρι και τους συγγενεις της.

Τοτε στην αρχη υπηρχαν οι αυρες,οχηματα τυπου τανκ τα οποια προστατευαν τους δημοκρατες της πλακας απο τις διαμαρτυριες των πολιτων για την συνεχομενη επι δεκαετιες λιτοτητα,με τον καιρο οργανωσαν τις αμυνες τους και εμφανιστηκε αυτο το περιεργο σωμα προστασιας με το ονομα ματ.
Κατα παραξενο τροπο και αναλογα με το ποιος ηταν στην εξουσια αυτο το σωμα εκανε αλλα την μια φορα και αλλα την αλλη,ποτε καιγοταν η πολη και δεν επιαναν κανεναν,ποτε οι παρεες τους ηταν ακριβως αυτοι που επρεπε να συλλαβουν και τελευταια εχουν οδηγιες να συλλαμβανουν η να κτυπανε αλυπητα τον λαο που διαμαρτυρεται ενω την ιδια στιγμη τον ψεκαζουν με επικινδυνα χημικα κατα τονους.

Αυτοι οι συμπατριωτες μας εντεταλμενοι για εναν σκοπο και μονο,να φυλανε τους συχρονους"δημοκρατες"απο τις εκδηλωσεις λατρειας των επισης συγχρονων διαμαρτυρομενων πολιτων,αλλα γιατι διαμαρτυρονται οι πολιτες τελικα?

Εχουμε δει καμια βελτιωση σε κανενα θεμα της καθημερινοτητας μας?
Καλυτερευσαν οι εργασιακες συνθηκες που επι δεκαετιες θυμιζουν συνθηκες φτωχου αφρικανικου κρατους?
Ηταν μεγαλυτερες οι αυξησεις μισθων οταν η αναπτυξη ηταν 4-5% η ακουγαμε το ιδιο παραμυθι συνεχεια περι λιτοτητας απο ολους?
Εχει ο λαος καλυτερη μεταχειρηση στο δημοσιο απο τους υπαλληλους τοσες δεκαετιες και πως τωρα ξαφνικα το συνειδητοποιησαν οι σωτηρες μας ενω τοσα χρονια οι ιδιοι αδιαφορησαν και χειροτερα ακομα βοηθησαν αυτην την κατασταση να γινει ετσι?
Υπαρχουν καλυτερες συνθηκες στα νοσοκομεια οπου οι ασθενεις στοιβαζονται και μεταχειριζονται σαν να ειναι βαρος?
Τι εχουμε δει σαν λαος απο οσα επι τοσες δεκαετιες υποσχονταν οι ιδιοι που τα κατεδαφιζουν ολα τωρα?

Ο διαχειριστης της χωρας φοβαται τον εξευτελισμο,δεν ερχεται στον λαο που ο ιδιος ελεγε οτι τον στηριζει,στηνουν φρακτες και καλουν μιση πολη αστυνομικκους να τον προστατευσουν,που αλλου και για ποιον αλλον ηγετη εχουν ληφθει τοσα μετρα?

Η αποτυχια του δεδομενη,το θρασσος του επισης,η αγνοια και η αδιαφορια του απιστευτη,τελικα εμεις τι ψηφισαμε δυο χρονια πριν?
Πρωθυπουργο η ενα φοβισμενο ανθρωπακι που περιφερεται ανα την χωρα με την συνοδεια μισης πολης ματ?
Ποσο θα τον προστατευουν?

Καποια στιγμη θα ερθει η ωρα για τις εκλογες τις οποιες αρνεται συνεχως,και τοτε δεν τον σωσουν ουτε τα ματ ουτε τα ψεματα του.

Ειναι καιρος να καταλαβει οτι ο λαος τον πηρε χαμπαρι.
Και θα του απαντησει οπως του αξιζει.
Πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eιμαι τόσο απογοητευμένος από την νοητική κατάντια του Ελ.λαού που δεν τρέφω πια καμία ελπίδα. Οι περισσότεροι προφασιζόμενοι ότι κανένας δεν αξίζει δεν θα πανε καν να ψηφίσουν και οι υπόλοιποι δε, παλιά κομματόσκυλα της ΝΔ και κυρίως ΠΑΣΟΚ θα τρέξουν να βγάλουν μία από τα ίδια μην πω χειρότερα και θα ακούμε πάλι τον ΓΑΠ και τον Αντωνάκη να πανηγυρίζουν περι νίκης και νέας εθνικής εντολής κπλ. Θα δούμε ένα 30% του λαού να βγάζει κυβέρνηση η συνγκυβέρνηση του 50 η 60% όπως έγινε και στις δημοτικές εκλογές και βγήκαν αυτοί οι αχρηστοι και επικίνδυνοι δήμαρχοι. Καλά πιστεύετε πραγματικά ότι αυτός ο λαός που βλέπει μετά μανίας τουρκικα σήριαλ μεσημεριανα σκουπίδια και τρώει την προπαγάνδα των ΜΜΕ με το κουτάλι(στην πληοψηφία του πάντα) είναι ικανός να πάει να ψηφίσει πραγματικά και να φέρει τα πάνω κάτω ; Αν γίνει πάντως που το θεωρώ αδύνατο θα είναι τεράστια εκπληξη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση σωτηρίας. Αυτά που βιώνουμε τα δύο τελευταία χρόνια δεν υλοποιούνται αν οι κυβερνώντες δεν είναι πρώτα πεπεισμένοι ότι μπορούν να τα περάσουν, χωρίς καμία αντίσταση. Δεν είναι τόσο χαζοί. Αφού πρώτα μας αποκοίμισαν, μας αποχαύνωσαν, μας αποκτήνωσαν μετατρέποντάς μας σε υπερκαταναλωτικά γουρούνια, αφού μας αποστράγγισαν από κάθε ίχνος συνείδησης και ηθικής, μας υποδούλωσαν και μας καταδίκασαν στην απόλυτη εξαθλίωση. Δεν μας συμβαίνει τίποτε λιγότερο από αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. Άλλωστε ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Και εμείς θέσαμε εαυτούς στη διάθεση πάσης φύσεως λύκων..... Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει.