Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωσε έρευνες για αέριο και πετρέλαιο ο Jeffrey - Δείτε τους χάρτες


Anti-ntp:Θέλει να τα δώσει κοψοχρονιά!
“Ανακοινώνω σήμερα ότι η Ελλάδα ξεκινά έρευνες πετρελαίου και Φυσικού Αερίου στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης και η απόφαση για τη σχετική προκήρυξη υπογράφεται άμεσα. Προχωρήσαμε στην απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Είναι πλούτος που ανήκει σε όλους τους έλληνες και αξιοποιείται για το.....
κοινό μας συμφέρον”. Ο Jeffrey σε μια ομιλία στη ΔΕΘ που μόνο αισιόδοξη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί έκανε αυτή την ανακοίνωση.

Οι περιοχές που ανακοίνωσε ο Γ.Παπανδρέου είναι στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης.Για το Ιόνιο αυτός είναι οι περιοχές που θα γίνουν οι έρευνες.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε χάρτες στο onalert.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.
ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ........ΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

Σε λιγο Θα δουν τον Μοαμεθ να ποuλαι μποuγατσεs i Μογγολι!

Ανώνυμος είπε...

Αλλο ερευνες και αλλο εξορυξη. Απλως ο Γωγος τους επιδεικνυει τα πλουτη της χωρας μηπως δελεαστουν και πεσουν την 6η δοση και ικανοποιησει την τσεπη της μανουλας του με το αναλογο μεριδιο-προμηθεια.
Σιγα μη δινουν ολες τις δοσεις για τα χρεωστουμενα. Η μανα του ΓΑΠ ξερει απο λαμογιες. Διπλα σε κοτζάμ Αντρεα ειχε χρηματισει. Ειχε καλο δασκαλο-κλεφτη αυτη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΩΡΑ ? ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΗΔΕΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ !! ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΤΖΕΦΡΥ ??????

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΤΖΕΦΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ Ε????? ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ?? ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΝΤΠ. Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ. ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Με εναν snaiper θα ειχαν λυθει ολα επιμενω να λεω..300 σφαιρες..μηδαμινο κοστος..