Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας επιβεβαιώνει την κλήση του Ιταλού εισαγγελέα για την υπόθεση των CDS.


Αποφασισμένος ο Μπερλουσκόνι να ξεκαθαρίσει την σοσιαληστρική συμμορία.


σσΟ: Συγχαρητήρια στους Τόμπρα, Νούλα, Καμμένο. Ο αγώνας σας ενάντια στο σύστημα των επίορκων είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθεί, διότι απλά δεν περίμεναν πως υπήρχαν άνθρωποι με το δικό σας Τσαγανό. Ο “αστάθμητος παράγοντας”!

Ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας μας έστειλε την ακόλουθη επιστολή:

Συγχαρητήρια για τις πηγές σας.

Πράγματι, τις επόμενες ημέρες θα μεταβούμε στην Ιταλία, όπου ο Εισαγγελέας του Τράνι, κ.ος ΜΙΚΕΛΕ ΡΟΥΤΖΙΕΡΟ, μας έχει καλέσει (ΤΟΜΠΡΑΣ, ΝΟΥΛΑΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ) για να καταθέσουμε στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από τις Ιταλικές Δικαστικές Αρχές, σχετικά με την εμπλοκή των Οίκων Αξιολόγησης στη χειραγώγηση του Ιταλικού Δημοσίου Χρέους και την κερδοσκοπία με τα ομόλογα του Ιταλικού Δημοσίου.
Βλέπετε στην Ιταλία η Δικαιοσύνη κινήθηκε αυτεπάγγελτα, αφού το πολιτικό σύστημα δεν έχει ξεπουληθεί σε τραπεζίτες, τοκογλύφους και κερδοσκόπους και ο Πρωθυπουργός Μπερλουσκόνι κινήθηκε γρήγορα και έξυπνα, αφού ο άνθρωπος δεν είναι ούτε προδότης, ούτε ανεπάγγελτος, αλλά καταξιωμένος Ιταλός Επιχειρηματίας με βαθύ αίσθημα εθνικής συνείδησης.
Έτσι πρόλαβε αυτός τους Οίκους Αξιολόγησης, στέλνοντάς τους για έλεγχο την Οικονομική Αστυνομία (Guardia di Finanza), πριν προλάβουν αυτοί να του καταστρέψουν τη χώρα.
Και τα ευρήματα της οικονομικής αστυνομίας ήταν τέτοια, που άνοιξαν το δρόμο της αυτεπάγγελτης επέμβασης στην Ιταλική Δικαιοσύνη.
Σκεφτείτε από πόσα δεινά θα είχαμε γλυτώσει στην Ελλάδα, αν η Ελληνική Κυβέρνηση των ανεπάγγελτων πολιτικών απατεώνων είχε κινηθεί αντίστοιχα.
Και μάλιστα τη στιγμή που με τη Μηνυτήρια Αναφορά μας της ανοίξαμε το δρόμο.
2,5 ΤΡΙΣ είναι το συνολικό δημόσιο χρέος της Ιταλίας και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι.
Δείτε τα Ιταλικά CDS & Spreads και συγκρίνετέ τα με τα δικά μας.
Το φωνάζουμε εδώ και 1,5 χρόνο ότι η κερδοσκοπία με το δημόσιο χρέος δεν αφορά μόνο την Ελλάδα.
Ότι το ζήτημα είναι όχι μόνο πανευρωπαϊκό, αλλά παγκόσμιο.
Ότι η νέα τάξη πραγμάτων, αυτή της παγκοσμιοποιημένης χειραγώγησης και του ελέγχου λαών, οικονομιών και συνειδήσεων περνάει μέσα από τη διαπλοκή του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος με το ελεγχόμενο πολιτικό σύστημα, αυτό των διορισμένων κυβερνήσεων που φέρουν την επίπλαστη νομιμοποίηση νοθευμένων λαϊκών εντολών, που υφαρπάζονται με τη μέθοδο της πολιτικής απάτης και που ενεργούν κατ’ εντολή της διεθνούς κερδοσκοπίας.
Με τη βοήθεια των Οίκων Αξιολόγησης, των ΜΜΕ, των παπαγάλων της δημοσιογραφίας και κάποιων απατεώνων του κοινού ποινικού δικαίου, που παραπλανούν κατ’ επάγγελμα την κοινή γνώμη εμφανιζόμενοι ως δήθεν έγκριτοι καθηγητές, οικονομικοί αναλυτές κλπ.
Είναι όλοι αυτοί που βλέπετε καθημερινά στα παράθυρα των χειραγωγημένων ΜΜΕ, που ενώ δεν είχαν ποτέ στη ζωή τους ούτε ένα λεπτό επαφής με την πραγματική οικονομία, προσπαθούν να μας πείσουν ότι μόνο αυτοί έχουν τη λύση και ότι αυτή είναι να συμβιβαστούμε με την ιδέα της ατομικής μας απαξίωσης και καταστροφής, προκειμένου αυτοί να συνεχίσουν να εισπράττουν τις παχυλές αργομισθίες τους από το Δημόσιο όπου είναι συνήθως διορισμένοι, ή από τις κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις και τις ΜΚΟ της διαπλοκής που εκπροσωπούν.
Ευτυχώς που το ζήτημα απασχόλησε τις δικαστικές αρχές των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Μ. Βρετανίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας, όπου η Δικαιοσύνη κινήθηκε αυτεπάγγελτα.
Αλλιώς η Μηνυτήρια Αναφορά μας θα είχε ήδη καταλήξει στο αρχείο, αφού δεν υπάρχει η πολιτική βούληση, από κανένα κόμμα, να διαλευκανθεί η υπόθεση.
Και πως να υπάρχει όταν όλα τα κόμματα έχουν ληξιπρόθεσμα δάνεια στις πτωχευμένες Ελληνικές τράπεζες, οι οποίες, εκτός από τις περιουσίες μας, έχουν πλέον κατασχέσει και τη συνείδηση του πολιτικού κόσμου της Πατρίδας μας ;
Ο Π. Καμμένος που βγήκε μπροστά μόνο που δεν εξοστρακίστηκε. Παραλίγο να τον βγάλουν τρελό.
Μας έσωσε όλους η παγκοσμιοποίηση της ενημέρωσης που επιτεύχθηκε χάρη στο internet και τα blogs.
Αυτά κινητοποίησαν τις δικαστικές αρχές του εξωτερικού και τροφοδοτούν καθημερινά με στοιχεία και τις δικές μας.
Να είστε σίγουροι ότι ο κ.ος Κορέας σας διαβάζει καθημερινά.
Νεώτερα μετά την επιστροφή μας από την Ιταλία.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ
πηγη