Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Στάση πληρωμών κηρύσσουν οι ταξιτζήδες


Αποφασισμένοι να φτάσουν τη ρήξη με την Κυβέρνηση στα άκρα δηλώνουν οι αυτοκινητιστές, οι οποίοι λίγο πριν τις δέκα το βράδυ ολοκλήρωσαν την πολύωρη πολιορκία της Βουλής.
Πάνω από 7.000 oδηγοί ταξί έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην
Κυβέρνηση αναφορικά με το.....
άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος κάλεσε τους οδηγούς ταξί σε στάση πληρωμών, να σταματήσουν δηλαδή να πληρώνουν τις εισφορές τους σε ΟΑΕΕ και τράπεζες, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά πως θα κάψουν τα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους σε περίπτωση που οι τράπεζες επιχειρήσουν να τους τα κατασχέσουν.

Αίσθηση προκάλεσε η προειδοποίηση που απηύθυνε προς όσους βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο. Όπως ανέφερε, ο κλάδος θα τους στοχοποιήσει και θα έχουν την αντιμετώπιση που θα έχει και ο ίδιος ο υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.

Στην ομιλία του ο κ. Λυμπερόπουλος έκανε λόγο για «συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο μεθοδεύεται από εκείνους που έχουν ρημάξει την Ελλάδα τόσα χρόνια» και τόνισε ότι οι αυτοκινητιστές δίνουν «τον υπέρ πάντων αγώνα».

«Δεν είναι η ταξιτζήδες το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας. Δεν είναι οι ταξιτζήδες που δεν ξέρουν τι πάει να πει πόνος και οικογένεια», ανέφερε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «ξεπουλάει τα πάντα», ενώ ζήτησε από την αστυνομία να «αντισταθεί στην κυβερνητική λαίλαπα».

Παράλληλα, αποφάσισαν νέο γύρο απεργιακών κινητοποιήσεων και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ ξεκινούν και οργανωμένη πληροφόρηση του επιβατικού κοινού μέσα στο ταξί, ώστε να ξεσηκωθεί ο λαός κατά της Κυβέρνησης και αυτή τελικά να πέσει, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λυμπερόπουλος.


Η πορεία ξεκίνησε με δυναμικό τρόπο με χιλιάδες οδηγούς να δίνουν το στίγμα της σημερινής κινητοποίησης φωνάζοντας αντικυβερνητικά συνθήματα.

Στην κεφαλή της πορείας, προπορευόταν μηχανοκίνητη ομάδα, αποτελούμενη από οργισμένους μηχανόβιους ιδιοκτήτες ταξί.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούσαν τη Βουλή, ενώ τοποθέτησαν και φράχτη από μέταλλο και πλεξιγκλάς που χρησιμοποιήθηκε και το καλοκαίρι στην πλατεία Συντάγματος.
Πηγη 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολοι μαζι με τους ταξιτζηδες πληρωση κανενας τιποτα εφορια οαεε κλπ

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ενωμένοι αδέρφια θα τους στείλουμε στο διάολο

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ

ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΎΝΗΣΗΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ,ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Μαζι σας ταξιτζηδες!

Ανώνυμος είπε...

Αν κάναμε όλοι αυτό που κάνουν οι ταξιτζήδες, η συμμορία Παπαεβραίου θα είχε φτάσει στο Νότιο Πόλο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σας παιδιά!!!ΟΡΜΑΤΕ!!!!