Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

“ Ξαναχτύπησε” πάλι ο ασχημοπαπαγάλος!


Δ.Σαββόπουλος:Ο Γιώργος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα τριών δεκαετιών
Μετά τις δηλώσεις του για μεταφορά των μεταναστών σε ακατοίκητα νησιά, ο Διονύσης Σαββόπουλος ξαναχτυπά με συνέντευξή του στο κυριακάτικο Έθνος. Ο Νιόνιος στηρίζει τον
Γιώργο Παπανδρέου, τα βάζει με τις πολιτικές συλλογικότητες και κινείται απόλυτα στην γραμμή Πάγκαλου «μαζί τα φαγάμε».

Σχετικά με την επιλογή του να στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου ο κ.Σαββόπουλος δηλώνει ότι «είπα ότι όταν το πλοίο βουλιάζει συντασσόμαστε γύρω από τον καπετάνιο. Αυτό είπα, για να εξηγούμεθα. Φυσικά υποστήριξα τον Γιώργο Παπανδρέου στις εκλογές του 2009, όχι μόνο επειδή τον αγαπώ αλλά και επειδή η προηγούμενη κυβέρνηση απεδείχθη κακή και ψεύτρα. Μια γρουσούζα. Αλλά και ο Γιώργος τι να κάνει; Του ‘τυχε ο κόμπος στο χτένι και προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα τριών δεκαετιών. Είναι αυτό που λένε “ αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα”. Ακούστε, είτε είναι πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου είτε ο οποιοσδήποτε άλλος, η Ελλάδα πρέπει να δανείζεται κάθε μέρα! Είναι σκέτος εφιάλτης. Θα μπορούσε ίσως η Ελλάδα -αν και αμφιβάλλω- να είχε συμφωνήσει άλλους όρους αλλά αυτό πια ανήκει στο παρελθόν, πάει, έγινε. Τι θα κάνει δηλαδή ένας άλλος πρωθυπουργός; Είναι πρακτικό πια το θέμα, δεν είναι πολιτικό και ούτε φυσικά είναι θέμα γοητείας ή απογοήτευσης».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μάλλον βλέπει «την κρίση ως ευκαιρία» και τονίζει ότι «το φως και η δυσκολία είναι δίδυμα αδέρφια. Κάποτε, σε πολύ χειρότερες κρίσεις, ο κόσμος έστελνε τα παιδιά του να πολεμήσουν στην Αλβανία και αυτό, πάνω απ΄ όλα, σήμαινε ορμητικότητα και αισιοδοξία, ενώ τώρα, σε μια κρίση αρκετά πιο ήπια, όλοι είμαστε στην κατάθλιψη» και συμπληρώνει ότι «θα συνεχίσει, λοιπόν, ο καλλιτέχνης, έστω και με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες. Δεν θα είναι η πρώτη φορά: Ο Κουν λειτουργούσε σ’ ένα υπόγειο, ο Χατζιδάκις σ΄ έναν καφενέ, ο Ελύτης έγγραφε σ΄ ένα διαμέρισμα 60 τετραγωνικών μέτρων».

Τέλος ο Διονύσης Σαββόπουλος δήλωσε ότι δεν υπάρχουν κοινωνικές δυνάμεις ικανές να αντισταθούν σε ο,τι συμβαίνει, αναπαράγοντας μάλιστα στην απάντησή του το λόγο της κυβέρνησης, της ΝΔ και κυρίως του ΛΑΟΣ για την ευθύνη συνδικαλιστών και συλλογικοτήτων στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

«O κόσμος νιώθει φόβο και αγωνία. Ποιες κοινωνικές δυνάμεις; Οι θεσμοθετημένοι φορείς της κοινωνικής διαμαρτυρίας, δηλαδή συνδικαλιστές, κόμματα, σύλλογοι, οι “ νεολαίες” κ.λπ. έχουν πλήρως απαξιωθεί διότι έχουν συνεργήσει ώστε να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Να γιατί έχουμε τους “ αγανακτισμένους”» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σαββόπουλος.
Πηγη 

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απέδειξε ακόμη μία φορά πως δεν είναι μόνο ανήθικος και παιδεραστής αλλά και προδότης.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΧΟΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ακούει κανείς το καραγκιοζάκο???

Ανώνυμος είπε...

Να βγει στο Συνταγμα να τα πει. Θα εχει ενδιαφερον...χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ...
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ...
ΒΕΒΑΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΓΑΠ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΜΑΖΙ...
ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΟΚ.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΝΤΑΛΑΡΑΣ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ";;;

Ανώνυμος είπε...

καλά πρέπει να είναι πολύ μεγάλος μαλάκας αυτός ο εβραίος ο Σαββόπουλος. ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. Ρε μαλάκα Σαββόπουλε από το 1981 ο καραγκιόζης ο ομοεθνής αου εβραίος ο γαπ δεν ήταν σε όλες τις κυβερνήσεις που διέλυσαν την χώρα? Και δεν μιλάω για την περίοδο πρίν την επανάσταση(ο μόνος ορισμός που ταιριάζει) της 21η Απριλίου που από τότε ζούσαν οι παπανδρέηδες στη χλιδή.
Κοπρόσκυλο Σαββόπουλε πόσα έφαγες παλιογούρουνο τόσες δεκαείες με τα κολοτράγουδα σου που τα άκουγαν μόνο οι άπλυτες αξύριστες θολοκουλτουριάρες στα φεστιβάλ των κνιτών και των πασόκων με τις τουρκοφουστάνες και την τρίχα στη μασχάλη , άτομο του συστήματος ήσουν τότε τέτοιος είσαι και τώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ?? Ο ΣΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ................
Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ .........
ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ.
ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ.
ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ EBAY ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΨΩΦΙΟΥ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ.
ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ΑΗΔΙΑΖΩ.
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΩΛΟΓΕΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Και δεν μιλάω για την περίοδο πρίν την επανάσταση(ο μόνος ορισμός που ταιριάζει) της 21η Απριλίου που από τότε ζούσαν οι παπανδρέηδες στη χλιδή.



ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Πολύ καλό ,


σαν να λέμε ότι ο Παπαδόπουλος ήταν ο Τσε

γκεβάρα και ο Παττακός ο Φιντέλ Κάστρο ;

Όταν ο στρατός κατακτά την εξουσία λέγεται πραξικόπημα , φιλαράκι


Ότι ο (mind the) gap είναι για τα σκουπίδια δεν εξαγνίζει τα σκυλιά τους χουντικούς που πουλήσαν την κύπρο

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ;
Ο ΦΙΝΤΕΛ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΕ ΦΟΡΑΓΕ;;;
ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ 11.56 ΑΛΛΑ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

Οι επαναστατες της C.I.A ε του 74 ηθελα να πω.

Modestus είπε...

Συγγνώμη τι περιμένετε από έναν άνθρωπο που έχει βγάλει τραγούδι με τίτλο "Κωλοέλληνες". Και δεύτερον κάποιος μαλάκας παραπάνω μας λέει εν ολίγοις ότι οι σφαγιαστές αντάρτες Τσε και Φιντέλ ήταν παναγίες και ο Παπαδόπουλος εγκληματίας. Φυσικά και τα λέει αυτά το σκατό γιατί ο Φιντέλ και ο Τσε εκκαθάρισαν τους αντιφρονούντες ενώ ο Παπαδόπουλος τους πήρε από το χεράκι και τους έβγαλε έξω (πολιτικοί) και τους φτωχοδιάβολους στα νησια.

Ψυχαναλητης:"Αι συνεπειαι του Αυνανισμου,περαν μιας ηλικιας" είπε...

Οποιος εχει μελετησει, "Φυσιογνωμικη",η αλλιως,"Γλωσσα του Προσωπου" με την οποια ασχοληθηκαν... Αριστοτελης Εμπεδοκλης...μεχρι Κινεζοι κ Ινδοι......διαθετει "Φωτεινη Γνωση" κ "Αισθηση"...με... ποιον τελικα... εχει να κανει!!!! "Κοψε φατσα..κ καταλαβε"...που λεει,ο "σοφος απλος λαος"!!!

Ανώνυμος είπε...

κ. Νιονιε σου λειπει το μυαλο η η ενημερωση ;;
Δεν ξαναακουω τραγουδια σου.
Προσπαθησε λιγο να ενημερωθεις , δεν βλαπτει!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΕ ,ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΚΟΥΓΑΜΕ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΛΙΓΔΩΣΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΓΙΕΝ ΚΑΙ ΠΟΡΣΕ ΣΤΗΝ ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ,ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ...ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ ΕΙΣΑΙ.....ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΛΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΦΑΤΑΟΥΛΙΑΣ.......ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΩΜΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ....ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙ....ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙ......ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΑΛΡ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΡΑΚΟ.....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙ. ΚΑΙ ΣΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

Ανώνυμος είπε...

Σαβοπουλος και κουραφεξαλα. Ο ζητιανος, ο γλυφτης, ο προσκυνημενος, ο ανηθικος γκομενιαρης που την επεφτε στην γυναικα του Λοϊζου μπροστα στον Μάνο(!), ο θρασυς, και ενω ο Μάνος τον φιλοξενουσε οταν ο Νιονιος δεν ειχε λεφτα να αγοράσει ουτε για μιά κουρελου. Ο Μαυρουδης του εμαθε πέντε ακόρντα στην κιθαρα, και μετα μας προέκυψε ο πολυς Σαβοπουλος, δηλ Σαβουροπουλος, που αεριζοταν στην Ελευσινα αβερτα κουβερτα επι σκηνης σε μιά συναυλια, και ακουγοταν χωρις να τον νοιαζει. Χαφιές του κερατα ειναι, ο λιγουρης.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΕΡΑΤΑΤΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ /ΣΥΝΕΦΟΥΛΑ/ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΩΛΟΣΚΥΛΟ . ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ . ΤΟ ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΟ . ΣΤΡΑΤΙΟΤΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ . ΔΟΤΙ ΕΙΧΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .ΜΕΤΑ ΤΟ 1970 Κ΄'ΤΗ ΣΥΝΕΦΟΥΛΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟ Η' ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ...............

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΟ ΚΟΠΡΙΤΗ ΝΑ ΦΑΣ ΡΥΖΙ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ. ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

αντε και ...... σαβοπουλε!!!!!
ποσο νταλαρας εισαι.???στο εξης εισαι και πολυ σαβοπουλος......

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας είπε τί γίνεται όταν το καράβι το βουλιάζει ο ίδιος ο καπετάνιος,γιατί έχει προσυμφωνήσει με τις ασφαλιστικές για τις αποζημιώσεις.
Και ξέρετε,όσα περισσότερα ανθρώπινα θύματα περιλαμβάνονται στον κατάλογο των επιβαινόντων τόσο ανεβαίνουν τα ασφάλιστρα.
Ρωτήστε τους εφοπλιστές.Εκείνοι ξέρουν.