Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ,ΠΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΣΑΣΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΥΗΔΟΣ



ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ.........ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ,ΠΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΥΗΔΟΣ


Και η προδοσία της πονά περισσοτερο ,γιατί έχει ....εγκλωβίσει το μεγαλύτερο μέρος των πατριωτών και τους διαχειρίζεται σαν προαγωγός.
Δεν θα αναφερθουμε στις παλαιές προδοσίες απο το 74 και μετά,αλλα στις προσφατες
1. Αν ανατρέξει κανείς στα σχολικα βιβλία της πεμπτης δημοτικού,τα οποία εχουν εκδοθεί τον Σεπτ του 2009,διαπιστώνει οοοοολον τον νεοταξικό οχετό σε συσκευασία δώρου.Εκει ,η κυβέρνηση καραμανλή ,μας κάνει την πρώτη γνωριμία με τον....
μικρό Χασαν .....και προετοιμάζει το έδαφος για το περί ιθαγενείας νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ.
Οι συγγραψαντες το βιβλιο,είναι μέλη του τσυριζα.....τυχαίο δεν νομιζω
2.Πρώτη η βουλευτής της ΝΔΟΥΛΑΣχωρις Ν παρακαλώ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ,επι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,δημιουργει ομάδα 50 βουλευτών,η οποία προωθεί την απόδωση ιθαγενείας στους ασιατοαφρικανούς,ενώ ο γνωστός ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,επεξεργάζεται μαζι με τον συνεργάτη του ΑΛΕΒΙΖΑΤΟ ,το λαθρονομοσχέδιο,του οποίου η προώθηση αναβάλλεται για .....αργότερα.
3.Το γνωστό προδοτικό λαθρονομοσχέδιο υποβ¨αλλεται για ψηφιση απο το ΠΑΣΟΚ.....η ΝΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΥ ΣΑΜΑΡΑ....αντιλαμβανεται οτι θα γίνει σαματάς ,και προσπαθει να μανιπουλάρει τον κοσμο της ,πρώτα με την ύποπτη και αινιγμ ατική σιωπή,και στην συνέχεια με διαδόσεις του τύπου θα βγούμε στον δρόμο.....δήθεν ,διότι φρόντησε να μην κάνει καμμία κινητοποίηση και καμμία ενημέρωση,απλα καποιες δηλώσεις έκανε ο αντωνάκης ,έτσι για να ρίξει στάχτη στα μάτια των πατριωτών.....
4.Η ΝΔΟΥΛΑ ψηφίζει μαζι με το ΠΑΣΟΚ το λαθρονομοσχέδιο ,ψηφίζοντας υπέρ της συνταγματικότητας του,και τρωει την πρώτη σφαλλιάρα,όταν μετα απο μερικούς μήνες ,το συμβούλιο επικρατείας αποφασίζει ότι είναι αντισυνταγματικό......τότε σπευδει ,για να μην χάσει τα κοροιδα,να υπερθεματίσει.......
5.Πριν λίγες μέρες,η ΝΔΟΥΛΑ,παρεούλα με το ΠΑΣΟΚ ξεπέφτει στην μέγιστη προδοσία ,και ψηφίζει για την ανέγερση τεμένους ,στην απελευθερωμένη 190 χρόνια,,απο το ΙΣΛΑΜ,ελληνική πρωτεύουσα,γραφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της ,την βούληση των πατριωτών ,των οποίων την ψήφο ζητά.
6.Φυσικά οι ανθέλληνες,ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΡΡΙΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ,ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ,παραμένουν στις θέσεις τους ,μαζί με διάφορα μαρξιστοφιλελευθερα σκοπίδια ,και μάλλον θα πάρουν και σπουδαίες θέσεις αν επανέλθει η συμμορία στην εξουσία.
ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΤΟΡΟΘΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΘΥΡΩΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ
ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ,ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ....ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΥΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΝΤΟΡΑ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ
ΘΑ ΦΑΣ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙS ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΖΙΜΠΟΥΝΤΙ......ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΓΑΠΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ....ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ.......
και κάτι ακόμα προς τους αποπάνω....
τι γίνεται????ολα καλά με τους σαουδάραβες??????
τα δωράκια τα πήρατε,για το τζαμι, γαμωνενέκοι,η, έρχονται λιγα λίγα????

ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ

http://hellenicrevenge.blogspot.com

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εσυ καλα τα λες, ποιος σε ακουει ομως!και θα τον ψηφισουν και συγκυβερνηση θα κανουν...ειναι ολα σχεδιασμενα γιατι αυτες οι εκλογες θα ειναι στημενες...θα το δειτε...

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ?? ΑΦΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΩΝ ΚΑΘΗΚΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ?? ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ??

Modestus είπε...

Αν ο Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Πλεύρης junior ήταν πραγματικά πατριώτες θα είχαν προ πολλού παραιτηθεί από το πουστοκόμμα που βρίσκονται. Και ναι αν ίδρυαν πραγματικό πατριωτικό κόμμα θα τους ψήφιζα παρόλες τις μέχρι τώρα ενστάσεις που έχω. Κρίμα για τον μπαμπά Πλεύρη που είναι πρώτη γραμμή εναντίον του σιωνισμού. Τον ατιμάζει ο υιός με το κόμμα γυρολόγο που έχει μπλέξει.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!
ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΡΕΜΕΤΕ..
Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.ΣΚΑΨΕΤΕ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
Ο ΘΕΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45%.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΣΙΠΡΑΣ.
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΥΦΙΣΟΥΝ Η ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΑΛΙ ΝΔ Η ΠΑΣΟΚ ΓΕΙΑΤΙ ΨΥΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΑΓΑΝΑΚΤΙΖΜΕΝΟΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΘΗΚΑΜΕ. ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΡΙΟ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΛΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΙΑ ΠΟΛΕΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΩΡΙΔΟΝ?

Ανώνυμος είπε...

Η λύση είναι να μην έχει κανένα κόμμα αυτοδυναμία και να αναλάβουν ΣΟΒΑΡΟΙ πολιτικοί και όχι χλεμπόνες την διακυβέρνηση του κράτους.
Κακώς τους ανεχτήκαμε τόσο καιρό.
Όλη αυτή η πατάτα της μεταπολίτευσης μπήκε στον κ... των πολιτών και πλέον μόνο με αποκομματοποίηση θα σωθεί η ελλαδίτσα μας.
Αν βρεθεί κανά παλικάρι περιφερειάρχης που να είναι άδολος, έντιμο άτομο και ειλικρινής πατριώτης -όχι ζορό σούπερμαν και τέτοια καραγκιοζιλίκια-, να σώσει τον τόπο του και να αντισταθεί στη σαπίλα των κεντρικώ κυβερνήσεων που έχουνε απίστευτες δεσμέυσεις σε πρόσωπα και καταστάσεις.
Δεν είναι τυχαίο πως ένας από αυτούς που ανέφερε ο αρθρογράφος, βγαίνει συνέχεια στα ΜΜΕ χωρίς να φοβάται τίποτα.
Κάποοιες "πλάτες" έχει και τα κάνει όλα αυτά, ας μη γελιόμαστε!
Συνεπώς...
ΜΑΥΡΟ-ΚΑΤΡΑΜΙ-ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα σύνορα τα άνοιξε ο Παπούλιας τον Ιανουάριο του 1985...Άσχετε, όπως και οι περισσότεροι επικίνδυνοι ημιμαθείς!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ....Η ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ .
ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΑΙ "ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ" ΤΩΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ-ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Η χρήση της χουφτας σε παληνδρομικές κηνήσεις βλαπτει, εάν δεν το έχετε καταλάβει να δέσετε τα χέρια σας στην πλάτη γιατι μονο ετσι θα ξελαμπηκάρει ο εγκέφαλος σας και θα δειτε πιοι έως σήμερα έχουν υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα και πιοί την τσέπη τους.

Ανώνυμος είπε...

Θα φάει τρελό μαύρισμα ο Σαμαράς. Αρκετά ανεχθήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω για την πληροφορια ΣΧΕΤΙΚΕ

Ανώνυμος είπε...

EAN DEN DIOJI TOYS MISTOTAKIKOYS..KAI OLOI TIN PEMTI FALAGA.. KATA MAYRO DAKONTO......... TON ECIFISA TON SAMARA GIA NA XALASO TIN NEA TAJI TIS MPAKOGIANI.. AN DEN JEKAUARIS TO TOPIO MAYBRO POLIS KOZMOS TO PERIMENI TO JEKAUARIZMAAA