Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

"Η Τουρκία ενδέχεται να εισβάλλει άμεσα στο Βόρειο Ιράκ" δηλώνουν οι γείτονες μας



Τα σημάδια της άμεσης εισβολής των Τουρκικών δυνάμεων στο Βόρειο Ιράκ έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Ναίμ Σαχίν.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως υπάρχουν ετοιμασίες για την ....

εισβολή.
Ο τούρκος υπουργός σε ερώτηση αν επίκειται χερσαία εισβολή στο Βόρειο Ιράκ τόνισε πως " ηεπέμβαση πέραν των συνόρων, όπως έγινε και με τους εναέριους βομβαρδισμούς, μπορεί να γίνει άμεσα και με χερσαία επιχείρηση" δήλωσε ο ίδιος.

Χθές ο Ερντογάν είχε καλέσε σε έκτακτη σύσκεψη των αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων Νετζνέτ Οζέλ και τους αρχηγούς των Σωμάτων της Στρατοχωροφυλακής και του Στρατού Ξηράς. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Υπουργός Εσωτερικών Σαχίν.

Σχόλιο ιστολογίου: Τελικά, μήπως η Άγκυρα ψάχνει για άλλοθι απεμπλοκής από την "σύγκρουση" με το Ισραήλ;

πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα, το τι σεναρια "παίζουν", δεν λεγεται. Πουθενα δεν θα επιτεθει η Τουρκια, πάρά μονο για ελαχιστες ημερες στην Ελλαδα, στον εναεριο χωρο της. Ο βασικος στοχος των σατανιστων ειναι η πατριδα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ....Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΥΝΦΕΡΕΙ ....ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ , ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ...ΑΜΕΡΙΚΗ-ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.....ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΕΔΑΦΟΥΣ -ΑΕΡΟΣ....ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΛΕΓΕ,,,Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.........ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΘΑ ΞΥΘΟΥΝ.........ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο Ο Ο ΠΟΙΟΣ ΛΕΤΕ????? Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΥΣΕΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω ρε παιδες, εγω βλεπω τους Ισραηλινους με το που τους κουνηθεικε λιγο η Τουρκια κατευθειαν πηραν θεση μαχης. Πολεμο θελετε τους λεει... αντε να σας δουμε. Σηκωσε οτι αεροσκαφος εχει κ κανει περιπολιες. Τους δειχνει οτι δεν τους φοβαται.

Εμεις τι να πω... οτι θελουν μας κανουν,.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 2.36 ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ "οδοντα αντι οδοντος και οφθαλμον αντι οφθαλμου" ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΟΛΗ. ΕΜΕΙΣ..... ΕΧΟΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ..............

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ