Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΛΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ.


ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΑΣΚΕΛΑ
Και δεν ανατρέπονται με φάσκελα, διότι το φάσκελο αγγίζει μόνο το φιλότιμο του αποδέκτη του, στοχεύει στη συνείδησή του, και κάνει την αξιοπρέπειά του να ματώνει για την ολέθρια πράξη του.
Όμως αυτός που αποφάσισε να ξεπουλήσει φτηνά την ίδια του την πατρίδα και να εξαπατήσει στυγνά το λαό που τον εμπιστεύτηκε, έχει απωλέσει προ πολλού και
το φιλότιμο… και τη συνείδηση… αλλά και την ίδια την αξιοπρέπειά του.
Το φάσκελο λοιπόν απλώς τον διαπερνά χωρίς να τον αγγίζει.

Και φυσικά δεν ανατρέπονται ούτε με μεγαλόστομες επαναστατημένες φανφάρες, έστω κι αν χρειάζεται να τις επαναλαμβάνει κανείς τριακόσια χρόνια τούρκικα φιλοδοξώντας να τις …εμπεδώσει.

Το αποτέλεσμα της φανφάρας το είδαμε. Εξήντα χρόνια κατακτήσεων εξανεμίστηκαν μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, και οι φανφαρόνοι ακόμη αμπελοφιλοσοφούν.
Νισάφι πια!!!

ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Αυτή είναι η πραγματικότητα της σύγχρονης Ελλάδας και η ακτινογραφία της σημερινής μέρας… Κι εμείς τι κάνουμε???

Οι πολλοί φασκελώνουν.
Οι «επαγγελματίες» επαναστάτες αμπελοφιλοσοφούν για τον πολυπόθητο λαϊκό ξεσηκωμό, αλλά δεν τολμούν να τον προκαλέσουν αν δεν τον κόψουν και τον ράψουν πρώτα στα μέτρα τους.
Τα συνεταιράκια στην εξουσία «αντιπολιτεύονται» υπερψηφίζοντας, διότι έτσι προβλέπει το πρωτόκολλο του πολιτικού καθωσπρεπισμού απέναντι στα μεγάλα αφεντικά.
Οι πατριδοκάπηλοι έριξαν τις μάσκες της υποκρισίας και τώρα υποδεικνύουν το Γουδί για τους υπόλοιπους, προσβλέποντας σε άφεση των δικών τους αμαρτιών για την εγκληματική συνενοχή τους.

Και κάποιοι «ρομαντικοί» επιμένουν να φωνάζουν πως η ώρα του ξεσηκωμού πραγματικά έφτασε, και το μόνο που μένει είναι να οργανωθεί η στοχευμένη δράση των μαζών...

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.
Πολλοί μας κρίνουν γι αυτή την επιμονή μας στην καθολική εξέγερση.
Επιχειρούν να απαξιώσουν την πολιτική μας πρόταση, υποκρινόμενοι τάχα πως δεν έχουμε πρόταση για την επόμενη μέρα.
Υποκρισία και απαράδεκτος στρουθοκαμηλισμός...

Διότι η επόμενη μέρα, έχει να επιτελέσει σαφή και εντελώς συγκεκριμένα καθήκοντα. Ποια είναι αυτά???

Άμεση και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.
Άμεση ανακοπή του προγράμματος υποταγής με αποφάσεις και ρυθμίσεις που θα ανακτήσουν άμεσα την εθνική κυριαρχία και την εθνική μας αξιοπρέπεια.
Άμεση κατάργηση νόμων και νομοθετημάτων που είναι εθνοκτόνοι, που εκποιούν τη δημόσια περιουσία, που υποθηκεύουν την εθνική κυριαρχία με κάθε τρόπο.
Άμεση κατάργηση των μνημονιακών και όχι μόνο αποφάσεων και νομοθετημάτων, που θεσμοθέτησαν τη δυστυχία και τη γενικευμένη απόγνωση, την ανεργία, την καθολική οικονομική αποδιοργάνωση.
Άμεση επανεξέταση με συνοπτικές διαδικασίες του συνόλου των χαριστικών αποφάσεων και ρυθμίσεων για το σύνολο των μεγαλοοφειλετών του δημοσίου.
Άμεση απαίτηση από τα πολιτικά κόμματα, για επιστροφή του συνόλου των προκαταβληθέντων επιχορηγήσεων από τον κρατικό προϋπολογισμό, με συντηρητική κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων μέχρι την πλήρη αποπληρωμή τους.
Άμεση εθνικοποίηση της δημόσιας περιουσίας που εκποιήθηκε ότι κι αν αφορά.
Άμεση δήμευση των περιουσιών των φαύλων που κυβέρνησαν, κατασπατάλησαν ή καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα.
Άμεση δρομολόγηση διαδικασιών για τη θεσμοθέτηση με ευρύτατη – ει δυνατόν καθολική αποδοχή – ενός πραγματικά δημοκρατικού Συντάγματος, που κανείς και για κανέναν λόγο δε θα τολμά να το αμφισβητήσει.
Οριστικό τέλος στην τραπεζική ασυδοσία. Κρατική μέριμνα για τη συνολική και με συνοπτικές διαδικασίες επανεξέταση των καταχρηστικών συμβάσεων των τραπεζών απέναντι στους Έλληνες δανειολήπτες.
Άμεση απαίτηση έντοκης επιστροφής των κατοχικών δανείων στη χώρα.
Θεσμοθέτηση πραγματικά δημόσιας και απόλυτα δωρεάν υγείας για όλους.
Δημόσια και πραγματικά δωρεάν παιδεία για τη νεολαία μας με παράλληλη κατάργηση του συνόλου των αντιεκπαιδευτικών και εθνομηδενιστικών ανοσιουργημάτων που θεσμοθέτησε ύπουλα και δόλια η κυβέρνηση των αχυρανθρώπων.
Οριοθέτηση πραγματικά κόκκινων γραμμών στη διαχείριση του συνόλου των εθνικών θεμάτων, και άμεση ανατροπή των παραδοχών που ήταν γέννημα της επικίνδυνης μυστικής διπλωματίας και των αντεθνικών συμβιβασμών.


Και σ όλα τα παραπάνω, η Ελληνική κοινωνία, δε θα είναι μόνο ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής, αλλά ο εγγυητής και αποφασιστικός καταλύτης.

Αρκούν αυτά για να ξέρουμε που πάμε???

Στην Ελλάδα του σήμερα άλλωστε, αυτό που κρίνεται δεν είναι το αυριανό κοινωνικοπολιτικό της καθεστώς.
Αυτό που κρίνεται είναι η ίδια της η υπόσταση, η εδαφική της ακεραιότητα, η βιωσιμότητά της.

Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
Τα ψέματα τελείωσαν. Μαζί τους τελείωσαν και οι αυταπάτες.
Το σύστημα εξουσίας που μισεί την Ελληνική κοινωνία, δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το προσκήνιο πριν ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο.
Αν τους αφήσουμε να το ολοκληρώσουν, τότε τίποτε δε θα υπάρχει πλέον για να περισωθεί.

Η Επιτροπή Εξέγερσης είναι αυτή που θα κατευθύνει στοχευμένα τη δράση αυτού του λαού. Ούτε τα φάσκελα… Ούτε οι μεγαλοστομίες δε θα το κάνουν.
Η Επιτροπή Εξέγερσης είναι αυτή που θα ρίξει το σύνθημα του καθολικού ξεσηκωμού και θα οργανώσει το βηματισμό της.
Η Επιτροπή Εξέγερσης είναι αυτή που θα σχεδιάσει με αποφασιστικότητα τα βήματα της πολιτικής ανατροπής.
Αυτή θα εμπνεύσει με συνθήματα και συγκεκριμένη τακτική το νικηφόρο αγώνα της Ελληνικής κοινωνίας.

Και αυτός ο λαός εμπνευσμένος από τους δικούς του ηγέτες θα απειλήσει πραγματικά, όχι τους πολιτικούς, αλλά τις πολιτικές του εθνικού, οικονομικού και κοινωνικού ξεπουλήματος.

Το σύστημα θα νοιώσει να απειλείται πραγματικά, αν δει τις δυνάμεις καταστολής που σήμερα χρησιμοποιεί αδίστακτα σε βάρος της κοινωνίας, να στρέφουν τις μουτσούνες του οπλισμού της καταστολής στα μούτρα των πολιτικών που το χρησιμοποιούν για την προσωπική τους προστασία, και όχι στο μέτωπο της μαχόμενης κοινωνίας.

Ελάτε λοιπόν να εμπνεύσουμε όλους αυτούς που είναι παιδιά της διπλανής πόρτας, να προστατεύσουν το Σύνταγμα και την πατρίδα και όχι τους αχυρανθρώπους που τσαλαπάτησαν και τα δυό.

Βάλτε για λίγο στην άκρη τις κομματικές σημαίες που δεν οδήγησαν πουθενά και μόνο τον καθημερινό διχασμό και την ψεύτικη αντιπαράθεση μπορούν να τροφοδοτήσουν, κι ελάτε να σώσουμε την Ελλάδα από τους δυνάστες της.

Ελάτε να συγκροτήσουμε άμεσα μια πραγματικά λαϊκή Επιτροπή Εξέγερσης για ν απαλλάξουμε την πατρίδα μας από τον εφιάλτη και να ανοίξουμε το δρόμο για ουσιαστικές πολιτικές αλλαγές.

Για πολιτικές αλλαγές που θα προκύψουν…
Ναι!!! Μέσα από πολιτική αντιπαράθεση.
Ναι!!! Μέσα από ιδεολογικοπολιτικές αντιπαραθέσεις.

Αλλά σε μια Ελλάδα Εθνικής κυριαρχίας… Εθνικής αξιοπρέπειας… αλλά και Εθνικής περηφάνιας για την δυνατότητα του λαού της να βάλει φρένο στον ανεξέλεγκτο ξεπεσμό και στην εκποίηση της ίδιας του της πατρίδας.

Ελάτε σήμερα να ζωντανέψουμε τα όνειρό μας, γιατί αύριο ο εφιάλτης δε θα αφήνει τόπο στα όνειρα.
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραία τα λες φίλε μου και συμφωνώ αλλα το θεμα ειναι είσαι έτοιμος να χύσις το αίμα σου??
εγω δυστυχώς δεν είμαι έτοιμος οπως και εσυ και ο καθένας μας και ο λόγος είναι διότι ακόμα δεν μας έχει αγγιξη ...το αγγούρι όσο δεν είναι στον δικό μας κ..... λέμε έχει ο θεός
Οταν λοιπόν καταλάβουμε πως αν θέλουμε να έχουμε 1 καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας πρέπει ΤΩΡΑ να κάνουμε επανάσταση ενάντια στο σύστημα και ναι επανάσταση δίχως αιματοκύλισμα = μια τρύπα στο νερό!
Και πάλι ντρέπομαι που δεν εχω τα αρχ..... να παω και να τούς κάψω και τούς 300 αληταράδες!!!

Αλλα η ωρα μου έρχεται ....στο τέλος όταν θα λιμοκτονώ αν και αργα θα παω,,, δεν θα μου εχει μήνη και τιποτε αλλο

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε τα μεγαλα λογια για επαναστασεις τιποτε δεν θα γινει η Ελλαδα θα ειναι παντα μοιρασμενη στα δυο

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το σχέδιο σου φιλέ μου, αλλά δεν αναφέρεις τίποτε για το τι θα γίνει με τους ανέργους, τι θα γίνει με αυτούς που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα τους μικρομεσαίους κλπ. (υπάρχουν και αυτοί οι εργαζόμενοι ξέρεις...)
Υπάρχουν 3,5 εκατομμύρια εργαζομένων τα μισά δουλεύουν στο δημόσιο, οι υπόλοιποι τι θα κάνουν...
Το σημερινό πρόβλημα ειναι οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ και οτι τα λεφτά δεν θα βγούν απο τον τοίχο ή θα μας τα χαρίσουν και οτι το κράτος αυτό με την υπάρχουσα δομή του ειναι ανικανο.
Οι πλούσιοι και οι κατέχοντες τα εχουν ήδη βγάλει εξω δεν τους αφορά το πρόβλημα και δεν προβληματίζονται για το τι θα συμβεί στην χώρα, οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές δεν πρόκειται να χάσουν τίς δουλειές τους, δεν θα αφήσει το κόμμα γιαυτό και οπως γνωρίζεις Τα μικροσυμφέροντα του καθενός μας στο υπάρχον συστημα ειναι βαθιά.
Για να ανατροπεί το σύστημα αυτό πρέπει να καταστραφεί να καταρεύσει δηλαδή να πτωχεύσει...
Αρα η λύση που προτείνεις ειναι να πτωχεύσουμε, τότε μπορούμε να πάμε πίσω και να ξεκινήσουμε σωστά απο την αρχή...

dermatas είπε...

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ, ΣΑΦΕΣ, ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ομορφα ονειρα αγγελικα πλασμενα....ο ελληνας δεν αφηνει την φραπεδια του.η προταση που ταιριαζει
σε καθενα απο μας:ασε μας τωρα..εγω θα βγαλω το φιδι απτην τρυπα;ετσι σκεφτονται οι περισσοτεροι...και κυριως οι βολεμενοι...

Ανώνυμος είπε...

ο πρωθυπουργος της χωρας τα ειπε ολα στην ΔΕΘ. Η ελλαδα θα αλλαξει και πρεπει να αλλαξει τελος στα βολεματα και τα ρουσφετια. Σε οποιον δεν αρεσει να εγκαταληψει την χωρα. επισης ειπε οτι δεν πρεπει να φυγουν οι νεοι στο εξωτερικο τους χρειαζομαστε. Δεν συμφωνειτε?