Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Παρακολουθούσαν και τον Γιώργο ή έστω τον Σημίτη;


Ορισμένες φορές πρέπει να… διαβάσεις ανάποδα μια είδηση, για να κατανοήσεις πλήρως τη σημασία της. Όπως στην περίπτωση των υποκλοπών σε βάρος του Κώστα Καραμανλή και της κυβέρνησής του, για τις οποίες οι εισαγγελικές αρχές αναζητούν την άκρη του νήματος στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

Για να αναρωτηθούμε λοιπόν… Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι θα παρακολουθούσαν τον Γιώργο Παπανδρέου; Τον Κώστα Σημίτη έστω, εκείνον που από βήματος Βουλής ευχαριστούσε την υπερδύναμη για τη… συμβολή της στην εκτόνωση της κρίσης των Ιμίων, το 1996;

Προφανώς και η απάντηση είναι κοινή. Και περιττεύει η αναφορά της. Οδηγεί ωστόσο σε προφανή συμπεράσματα για το τι πραγματικά συνέβη στην Ελλάδα, από το 2004 μέχρι και το 2009.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είμαστε μια χώρα, και μια κοινωνία που αρέσκεται στη μυθοπλασία. Όταν λοιπόν προσκομίζονται και στοιχεία που να την ενισχύουν, η μυθοπλασία γίνεται θρύλος.

Η επιμονή των εισαγγελικών λειτουργών να μην… ξεχάσουν την υπόθεση, φωτίζει δυο σημαντικές παραμέτρους:

Πρώτον, ότι υπάρχουν ακόμη… Εισαγγελείς στην Ελλάδα. Ταγμένοι στο λειτούργημά τους, και αποφασισμένοι να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Ανεξαρτήτως του πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η έρευνά τους.

Δεύτερον, ότι από τη στιγμή που θα «δεθεί» δικονομικά η εμπλοκή μιας ξένης πρεσβείας, θα πρέπει να αρχίσουμε να «ξαναδιαβάζουμε» τα γεγονότα που οδήγησαν στην πτώση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό τον Καραμανλή.

Ώστε να τη διαδεχθεί η σημερινή Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου. Που μάλλον… δεν τον παρακολουθούν.
Πηγη 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ (ΞΕΡΩ) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΡΩΙΚΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΙΜΙΤΗ).
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ (ΔΗΛ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ) ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟ.
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Άντε πάλι!
Ανέκαθεν παρακολουθούντο οι κυβερνώντες και οι βολευτες. Δεν ειναι νέο να εκπλαγουμε. Αφου ειμαστε χωρα υπο κατοχην επι χίλια χρόνια τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ(Καλα κρασια,μηπως ταχεις κοπανησει).

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

Η παρακολούθηση υπήρξε ανέκαθεν εργαλείο ελέγχου και κατά περίπτωσιν το υλικό της, μέσον εκβιασμού όλων ανεξαιρέτως όχι μόνον πολιτικών αλλά και διευθυντικών στελεχών οργανισμών ,τραπεζών κλπ.
Εγώ έχω την αίσθηση ότι επειδή δεν τους έκατσε το σχέδιο συναίνεση των 2 κομμάτων και των ημιαξονίων τους ΛΑΟΣ και ΔΗΣΥ,θέτουν υπό δοκιμήν το νέο!!! εφεύρημα παρακολούθησης,ώστε να προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν τον άλλο χοντρό της συμμορίας,παρουσιάζοντας τον ως δήθεν πεπτωκότα λόγω δήθεν συνομοσίας και επέμβασης άλλων δυνάμεων.
Λοιπόν ακόμη δεν τα παίξαμε.
Τα μυαλά και η μνήμη μας δεν μας αποχαιρέτησαν τελειωτικά.
Μάθαμε να βλέπουμε πίσω από το προπέτασμα καπνού που μας ρίχνουν για να θολώσουν την σκέψη μας και το δόλωμα που πετάνε για να δούνε αν τσιμπάμε.
Σωρευτικά είναι ένοχοι εξαπάτησης του λαού και μεθόδευσης της άνευ όρων παράδοσης του.
Απλώς επιχειρούν να επαναφέρουν κάποιον ομοίως ελεγχόμενο από αυτούς,επιχειρώντας αποκατάσταση του αλλά θα έλεγα πολύ μα πολύ αφελή.
Στην συνείδηση μας δεν παραγράφεται και δεν αποκαθίσταται τίποτα από ότι συνέθεσε το παζλ της διαφθοράς και εξαπάτησης από τις διαδοχικές αλλαγές των ιδίων πολιτικών,που σαν σαν σκυταλοδρόμοι επιθυμούν να εναλλάσσονται για το κακό όλων μας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ! ΑΥΤΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ........

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!

Ανώνυμος είπε...

Εχω την εντυπωση οτι αν ξανακουσω καποιον να θελει να ψηφησει παπανδρεου θα τον πλακωσω στο ξυλο...