Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τί θα γίνει στον Τέταρτο Παγκόσμιο Πόλεμο και ο ρόλος της Ελλάδας



«Τέταρτο» Παγκόσμιο Πόλεμο – προφανώς οικονομικό – βλέπει ο βουλευτής της ΝΔ κ. Π.Καμμένος για τον οποίο και προβλέπει ότι οι Γερμανοί θα χάσουν. Ιδού το σκεπτικό του, όπως το ανέπτυξε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Και βεβαίως αυτό που τους ενδιαφέρει – τους Γερμανούς – ιδιαίτερα είναι ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος. Αφού...
λοιπόν εξαθλιώσουμε πλήρως τους Έλληνες, αφού τους φέρουμε πλέον στο απροχώρητο και τους πάρουμε τα σπίτια, τα αυτοκίνητα, πάρουμε τη δημόσια περιουσία σε εξευτελιστικές τιμές, εν συνεχεία θα τους προτείνουμε ότι πρέπει να συνεκμεταλλευτούμε ως ευρωπαϊκό πλέον υπουργείο οικονομικών τον ορυκτό πλούτος της χώρας, το αέριο, τα πετρέλαια κλπ, προκειμένου να σας σώσουμε. Και πιστεύουν ότι αυτή εδώ η χώρα η οποία αντιμετώπισε τους Γερμανούς του Γ’ Ράιχ με τις πιρούνες στην Κρήτη και τους εξώθησε στο να χάσουν τελικά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, θα την καθυποτάξουν πρώτη και θα νικήσουν τον Δ’ Παγκόσμιο πόλεμο. Ε, δε θα τον κερδίσουν!».
Ο Τρίτος τι κατάληξη θα έχει;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που λέγονται όντως ισχύουν, αλλά εγώ θα τα έλεγα μάλλον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
Μάλλον ο Καμμένος γλώσεψε την μπέρδα του.

Ανώνυμος είπε...

Ο τριτος παγκοσμιος ηταν η συνεχεια του δευτερου και αφορουσε το σχεδιο σορος για αφελληνισμο και υιοθετηση του δυτικου τροπου ζωης. Αυτος ο πολεμος ηταν μια Πυρειος νικη. Ο Καμμενος δεν μπερδεψε τιποτα, δεν ειναι αξιοπουστας.

Ανώνυμος είπε...

Αξιόπουστας!
Που το θυμήθηκες?
Φαντάσου τι μας κυβερνάει.

Ανώνυμος είπε...

ρε τελειωσαμε το καταλαβαινετε?? δεν προλαβαινουμε καν να αντισταθουμε

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 8.19 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ , ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΕΙ ΘΕΟΥ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ...ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" , Η ΤΟ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ" .