Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Αναλαμβάνει από σήμερα ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας



Αναλαμβάνει από σήμερα ο νέος «προπονητής» της κυβέρνησης κ. Χ. Ράιχενμπαχ ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με υπουργούς της κυβέρνησης.
O εκλεκτός του Βερολίνου Γερμανός διπλωμάτης Χ. Ράιχενμπαχ είναι επικεφαλής ad hoc ομάδας που θα «προπονεί» (και θα … κοουτσάρει; ) την ελληνική κυβέρνηση.
H ομάδα συστήθηκε με εισήγηση του Μ. Μπαρόζο και θα αναλάβει κεντρικό ρόλο στον έλεγχο του....
Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και την εκτέλεση του ΕΣΠΑ και θα υποβάλλει τριμηνιαίες εκθέσεις για την ελληνική οικονομία αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο.
Να θυμίσουμε ότι είναι εκείνοι τους οποίους ο κύριος Σκανδαλίδης είχε χαρακτηρίσει «μπάστακες».
«Είμαστε εδώ για να παράσχουμε τεχνική βοήθεια στην Ελλάδα» δήλωσε ο Χ. Ράιχενμπαχ προσερχόμενος στο υπουργείο Οικονομικών, όπου είχε συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο.
Ο κύριος Ράιχενμπαχ αναμένεται, επίσης, να έχει συναντήσεις με τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη.
Αύριο θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, ενώ μετά θα συμμετάσχει σε γεύμα εργασίας που παραθέτει η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου. Αργότερα θα συναντηθεί και με τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ. Ρέππα και Υποδομών Γ. Ραγκούση.
Την Πέμπτη, ο κ. Ράιχενμπαχ θα έχει συνάντηση με την αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και έπειτα θα δώσει συνέντευξη Τύπου.
Τονίζεται ότι ο Γερμανός «προπονητής» αναφέρεται απευθείας στον Όλι Ρεν.

Σχόλιο ιστολογίου: Με απλά λόγια, από σήμερα μπαίνει στην άκρη ο σκεπτόμενος Παπανδρέου, ο οποίος υποβιβάζεται στη θέση του ανθυ-πρωθυπουργού, με υποπρωθυπουργό (ή πρωθυπουργεύοντα) τον Βενιζέλο, ενώ ο Γερμανός εγκαθίσταται στην κορυφή του ελέγχου της χώρας μας. Κάποτε, αυτό το έλεγαν κατοχική κυβέρνηση, ενώ σήμερα το λένε επιστασία κυβέρνησης. Να δούμε πως θα εξελιχθεί. Γιατί ο Τσολάκογλου της κατοχής φαίνεται πως ήταν παιδαρέλι και αρκετά εθνικόφρονας μπροστά στο σημερινό εξαμβλωτικό πολιτικό σύστημα και ειδικά απέναντι στην κυβέρνηση Παπανδρέου... Εμείς, βέβαια, μένουμε με την απορία: τον Γιώργο και τον Βαγγέλη, γιατί να τους πληρώνουμε; Ας πάρουν μία αγροτική σύνταξη (πιστεύω πως με 250 ευρώ μπορούν να επιβιώσουν, αφού έτσι ισχυρίζονται για όλους εμάς...) και ας καθήσουν να απολαύσουν το χάος που έσπειραν... Ή μήπως πρόκειται να βρεθούν μπροστά σε θύελλες;

http://kostasxan.blogspot.com/2011/09/blog-post_6665.html

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΑΖΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΗΜΕΘΑ, ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΩΝΟΙ ΗΤΑΝ ΣΟΦΟΙ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ 10% ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ....(ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ)....ΚΑΛΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΕΡΘΕΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΜΗΠΩΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΤΕΛΜΠΑΧ ΣΤΟΝ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ.
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΕΡΕΤΑ.
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ-ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΟΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΖΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΕΝΕΓΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΣΑΥΡΟΜΑΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΒΑΡΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ήρθαν τα γουρούνια του 4ου Ράιχ και ήρθαν στο προτεκτοράτο τους. Η κατοχική κυβέρνηση είναι στα 4 και περιμένουν την γερμανική αρβύλα να πέσει στο δουλευμένο κωλαράκι τους...........!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τετοιοι μας αξιζουν. Γιατι γκρινιαζετε?? Ισως μας βγει και σε καλο...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 08.12, ΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΙΖΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΤΙΜΟΛΟΓΙΣΕΙ ΕΡΓΑ
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ!ΟΠΟΤΕ ΚΑΤ ΕΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΛΑΟ, ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΚΑΜΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΑΛΠΕΣ; ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΕΝΑΝ ΜΑΝΔΥΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΑ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ, ΟΠΩΣ ΕΞΑΓΓΕΛΟΝΤΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΟΤΙ "ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ" ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΤΑΘΕΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 8,12 ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ, ΗΡΘΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ (ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΗΔΗ) ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ. ΚΟΙΤΑΝΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΑΝ ΔΟΥΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ" ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.
ΟΥΣΤ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΓΑΜΗΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ-ΜΠΑΡΟΖΟ, ΕΥΡΩΠΕΗ!!!