Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Η θυσία της Ιφιγένειας…Στάη


Καταραμένη κενωνία… Ακόμη και την Έλλη Στάη άγγιξε η κρίση! Την Έλλη μας, ρε; Όχι και την εθνική μας Έλλη, ρε φούστη μου, την δεύτερη πιο αντικειμενική δημοσιογράφο σε όλο τον πλανήτη (πρώτος είναι ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος – και με διαφορά), την πανέμορφη Έλλη, την αξιαγάπητη Έλλη (που δεν έβαλε ποτέ το δάχτυλο στο μέλι)…Ωϊμέ και τρισαλί!
«Το καταναλωτικό όν έφυγε από μέσα μου. Εγκατέλειψα κάποιες ευκολίες. Άλλοι έκοψαν το ταξί, εγώ ένιωσα πολύ ανόητη που χρησιμοποιούσα τον οδηγό του άντρα μου. Άρχισα να οδηγώ ξανά και το ευχαριστιέμαι κιόλας. Όλοι κατεβήκαμε ένα σκαλοπάτι», είπε η Έλλη, που έδωσε πρώτη το παράδειγμα αυτοθυσίας, εγκράτειας και σεμνότητας.
Ορίστε πεδίον δόξης λαμπρόν για τους πολιτικούς μας! Να ακολουθήσουν τα βήματα της Έλλης…Θα μπορούσε, λοιπόν, ο Παύλος Γερουλάνος να εξακολουθεί να τρέχει (πολλά) χιλιόμετρα στο πιο μοδάτο γυμναστήριο της πρωτεύουσας, αλλά χωρίς να βάζει το i-pod στ΄αφτιά του, η Ντόρα Μπακογιάννη να δωρίσει τη συλλογή της με τα κομπολόγια και ν’ αρχίσει το τσιγάρο, η Λιάνα Κανέλλη να αλλάξει ομάδα και να γίνει Μπαρτσελόνα, ο Θ. Πάγκαλος να σταματήσει να είναι οινοπαραγωγός και να πίνει μπύρες, ενώ ο ΓΑΠ θα μπορούσε να πουλήσει το κανό του και να πάρει τρίκυκλο (πάρτε πατάτες, καλέ κυρίαααα!).
Με αυτές τις θυσίες που θα κάνουν, να είναι σίγουροι ότι ο Ελληνικός λαός θα τους προσφέρει και το (λερωμένο) βρακί του. Όχι στα μούτρα τους, για την σωτηρία της πατρίδας, βρε… Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν παλεύουν οι πολιτικοί μας; Ή κάνω λάθος, εγώ ο…
Πηγη 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μετά αναρωτιώμαστε γιατί καταντήσαμε έτσι.
Καταδικάζουν με την συνενοχή τους ,μιά ολόκληρη γενιά όχι μόνο στην φτώχεια και την εξαθλίωση,αλλά σε ζωή φυλακή,χωρίς δικαιώματα και προστασία.
Προφανώς ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους ,δεν θα μπορούσαν να αγγίξουν την πραγματικότητα μιας επιβίωσης με 600 ευρώ.
Οσο για την θυσία της,τύφλα να χει η Αντουανέτα.
Αλλά εκείνη τουλάχιστον είχε το τέλος που της άξιζε.
Αυτή το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να το βουλώσει.Γιατί ότι κέρδισε,δεν οφείλεται στην αξία της ,αλλά στην πουτανιά της.
Αυτήν της ψυχής και του σώματος.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα μου φιαξε τη διαθεση, αν και θα επρεπε να σταθεις λιγο παραπανω στο τι θυσιες θα μπορουσαν να κανουν οι αξιοτιμοι αξιολατρευτοι αξιεπαινοι κυριοι υπουργας και ταξιαγαπητα εργαλ..εε δημοσιογραφακια μας!! Ο Παπακωνσταντινου να εβαζε για 2ο σετ ποτηριων πλαστικα στη βιλλα του, αντι για σκυλο να παιρνε γατα.. θα ηταν το πιο αστειο ποστ στο ντπ ^^
καλη συνεχεια και καλη δυναμη

Ανώνυμος είπε...

Aν ειναι για την Ελλη μας την εθνικη μας αξιαγαπητη και πανω απο ολα αντικειμενικη Ελλη παω εγω για οδηγος της δωρεαν!!! Ετσι γιατι αναγνωριζω τη θυσια της....αν και ενα χρονο+ ανεργος ειμαι και εγω (οντας συναδελφος του σωφερ της αλλα πιο ατυχος)αλλα κομματια να γινει...για την Ελλη ρε γαμωτο!! Ας πεινασουμε χωρια μεσα στο καγιέν...αλλα να οδηγαει μονη της ποτε...ντροπη!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι,ναί μεγάλη θυσία όντως!Ισα μώρη κλώσσα που κατέβηκες και σκαλί!Για να κατεβείς,πρέπει πρώτα να ανέβεις ρε!Το γλυψιμο στην εξουσία ή ακόμα και το "κάτσιμο" στην περιπτωσή σου δεν σε ανεβάζουν επίπεδο παλιολινάτσα!Εκεί που είσουν είσαι και θα είσαι...Στη λάσπη.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ Η ΕΛΛΗ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ,ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΗΡΕΜΕΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΥΛΙΚΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ....ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ....Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ ΣΕ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΡΛΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ 7.23
ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ...ΕΒΛΕΠΑΝ(ΕΠΑΙΡΝΑΝ).
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΄ΣΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.
ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΗΡΕΜΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 7:23 μερος του συστηματος ειναι κι αυτη.

Ανώνυμος είπε...

@7.23
Το διεφθαρμενο συστημα και συνεπως και η Ελλη, γιατι κανενας συνειδητοποιημενος ανθρωπος δεν θα τολουσε να πει κατι τετοιο...

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε. Το καλύτερο το εχει πει ο Βενιζέλος.
Το προβλημα στην κριση το εχουν οι πλούσιοι!!!
Γιατί οι φτωχοί,ειπε, εχουν μαθει να ζουν φτωχά, ενω οι πλούσιοι δεν εχουν μάθει και τους κακοφαίνεται!!!
Οταν εχεις τετοιο υπουργο οικονομικών, φοβάσαι τίποτα???