Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τον “Μεγαλοπρεπή” παιδεραστή, σφαγέα βρεφών και δουλοκτήτη μας παρουσιάζουν τα Ελληνικά ΜΜ”Ε”.


anti-ntp: Άν και είχαμε κάνει χθές ανάρτηση για το Τηλέραμα,τον Σουλειμάν και τους νενέκους,διαβάστε ενα πολύ καλό κείμενο για το θέμα απο το Olympia.gr
Μπορεί κάποιοι να γουστάρουν την παιδεραστία, την σφαγή γυναικόπαιδων, τα βασανιστήρια, το οθωμανικό δίκαιο.
Μπορεί ακόμα να δανείζουν και τα παιδάκια τους σε “μεγαλοπρεπείς” για να τα βάζουν στα χαρέμια τους και να ποτίζονται και αυτοί.


Επειδή όμως αυτές είναι οθωμανικές συνήθειες από την αρχαιότητα εως σήμερα, θα σας υπενθυμίσουμε ότι στην Ελλάδα ΠΡΩΤΑ ο πολιτισμός προστατευσε τα δικαιώματα παιδιού και γυναίκας όταν παραδίπλα τα βίαζαν και τα πετροβολούσαν κάτι μεγαλοπρεπείς καριόληδες.

Όπως ακόμα τα σκλαβώνουν και τα βιάζουν κάτι πολυπολιτισμικά γουρούνια που σας λαδώνουν μέχρι το κόκκαλο για να αβαντάρετε το δουλεμπόριο και το πρεζεμπόριο τους.

Επειδή λοιπόν εδώ θυσιάστηκαν κάποιοι για να μην μπορεί ο κάθε “Μεγαλοπρεπής” να ασελγεί στα παιδιά μας, να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε μεγαλοπρεπές αντάλλαγμα.

Όπως επίσης να είστε σίγουροι ότι δεν θα βρεθεί ο “Μεγαλοπρεπής” που σας τα χώνει για να σας στηρίξει.

Γ. Καραϊσκάκης.
Πηγη 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ..ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΠΠ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΑΚΙΑ? ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΑ..ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟ2 ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΙΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ{ΒΕΡΕΜΗΣ 1821} ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ..ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ..ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

10.04 Όχι ρε φίλε! Δε θα δω τα τουρκικά σκουπίδια για να δω τι λένε για μένα!
Ήθελα να ξερα αν το θέμα ήταν πιο προσωπικό και κάποιος Τούρκος είχε σφάξει τη μάνα σου, αν θα είχες περιέργεια να ακούσεις την ιστορία του μετά...
Επίσης αμερικανική κατοχή δεν είχαμε ποτέ και η γερμανική κράτησε μόλις 3 χρόνια.
Για να μη συγκρίνουμε τη βούρτσα με άλλα αντικείμενα...

Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

17 Σεπτεμβρίου 2011 1:44 π.μ. δεν σε υποχρεονει κανεις να το δεις με το ζορι αν δεν γουσταρεις μην αγορασεις το τηλεραμα..εγω ομως εχω περιεργια να δω πειραζει?