Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ο άνθρωπος που δεν κατάλαβε ούτε μια ερώτηση..................


Δεν θα μπω στο πειρασμό να κριτικάρω την χθεσινή θλιβερή εμφάνιση Έλληνα πρωθυπουργού. Ήδη έχουν γραφεί πολλά και πιστεύω πως κάθε Έλληνας που διαθέτει το κοινό νου διαπίστωσε πόσο ανεπαρκής είναι για να εναποθέσει σ’ αυτό και τη Κυβέρνηση του τις όποιες ελπίδες για την σωτηρία της χώρας .

Επειδή είχα τη …ατυχία και φυσικά μια μαζοχιστική διάθεση να μείνω για να παρακολουθήσω ολόκληρη τη ..περιβόητη συνέντευξη , θα αρκεστώ να τονίσω κάτι που ειλικρινά με εξέπληξε.
Όπως όλοι παρατήρησαν δεν.. ΑΠΑΝΤΗΣΕ σε καμιά ερώτηση για την οποία δεν ήταν προετοιμασμένος.

Κάποιες φορές βέβαια κάποιος έξυπνος πολιτικός μπορεί να αποφύγει μια ερώτηση , απαντώντας γενικόλογα …
Όμως εδώ χθες, ήταν τόσο φανερό πως ο Πρωθυπουργός δεν ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ σε ερωτήσεις και έλεγε ότι του είχαν γράψει (.άσχετη απάντηση..), που κάποια στιγμή θύμωσα..

Να μη μπορεί να λύσει τα δικά μου προβλήματα είναι πολύ σημαντικό θέμα , αλλά επί πλέον να ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΩΝ ΡΩΤΆΝΕ…
Ε ..αυτό πια, μάλλον άσχημο ανέκδοτο θα θύμιζε και θα γελούσα , αν οι τραγικές στιγμές που περνά η χώρα εξ αιτίας των ¨επιλογών¨ του δεν προκαλούσαν οργή αλλά και οίκτο για τον αδύναμο πολιτικό!!

Πηγη


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα καταλάβει σίγουρα αν τον ρωτήσεις στα αγγλικά!!

Mr President.. we are all certain and without any doubt, that you an absolute fucking dickhead, a brainless subhuman and most importantly a strong retard mental case!! Do you acknowledge the same???

Ανώνυμος είπε...

Έναν Lee Harvey Oswald για τον προθυπουργό μας....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΗ Η ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

tha tou tis dvsoume se cd kai dvd me english subs!