Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Καραμανλής είχε ζητήσει να τον….ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΥΝ!



Οπως μας είχε πληροφορήσει έγκαιρα το Δεξί Εξτρεμ (Τσούζει η δικαίωση Καραμανλή… και η μ***** των ΠΑΣΟΚων βαράει κόκκινο) σήμερα ΤΟ ΕΘΝΟΣ μας αποκαλύπτει ότι τις υποκλοπές τις είχε συμφωνήσει ο Καραμανλής με τους Αμερικάνους!
Δηλαδή είχε συμφωνήσει να τον παρακολουθούν, για την ασφάλεια των Ολυμπιακών. Οταν....
αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο, έκαναν τα πάντα για το καλύψουν, για να μην παρεξηγηθούν οι Αμερικάνοι, με τους οποίους είχε συμφωνήσει ο Καραμανλής να τον παρακολουθούν!

Δεν ξέρω αν ο Καραμανλής ήθελε να βάλει βόμβες στο ΟΑΚΑ και ζήτησε να τον προστατεύσουν από τον εαυτό του, αλλά μετά από αυτό πλέον κι εγώ πείστηκα ότι Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!
Φταίει για την μείωση του μισθού μου, φταίει για την ουρά στο ΙΚΑ της γειτονίας μου, φταίει για τις στρογγυλές τυρόπιτες που ακόμη πωλούνται στα σχολία και φταίει ακόμη και για την άδικη θέση που πήραμε στην περυσινη Eurovision!
Μόλις αναρτηθεί αυτή η συγκλονιστική αποκάλυψη στο site της φυλλάδας, θα σας ανεβάσω το λίνκ να προσκυνήσετε τον μεγάλο δημοσιογράφο….

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που πεθαίνει πρώτο σε έναν πόλεμο είναι η αλήθεια, τώρα ζούμε έναν πόλεμο άρα Πέθανε η αλήθεια .Έθνος (εφημερίδα)είναι ελειπέστατα τα επιχειρήματα σου, προφανώς είσαι γρανάι του συστήματος.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ....ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΟΝΙΣΤΑΝ....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ 9.00 ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ . ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ,ΜΗ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

η ΚΑΚΙΑ η ΔΕΞΙΑ φταίει για όλα! γι'αυτό σας γαμάει 30 χρόνια το ΜΠΑΤΣΟΚ