Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Οικονομική ενίσχυση ΠΑΣΟΚ για την... Πατρίδα!


«Η πατρίδα σ’ έχει ανάγκη» γράφει σε επιστολή προς μέλη και υποψήφια μέλη του ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Καρχιμάκης επισυνάπτοντας το νέο «τιμοκατάλογο» ενίσχυσης του κόμματος!

Οι συνδρομές είναι ...φιλικές και προσαρμοσμένες στην εποχή της κρίσης, γεγονός που επισημαίνει πολλές φορές ο γραμματέας του κινήματος, "διότι όλοι με τις μικρές ή μεγάλες δυνάμεις μας, πρέπει να στηρίξουμε τον πρωθυπουργό και πρόεδρο μας για να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα και να μπορέσει να την αλλάξει... ριζικά (εννοεί προς το καλύτερο) διασφαλίζοντας ότι δεν θα βρεθούμε ποτέ ξανά στην κατάσταση που μας οδήγησαν οι εγκληματικές πολιτικές της ΝΔ»!

Ο κ. Καρχιμάκης στην επιστολή που έστειλε εδώ και εβδομάδες σε μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ συνδέει άμεσα την προσπάθεια που καταβάλλει σήμερα το κόμμα του- και ο ηγέτης του- με την ίδια την ύπαρξη της χώρας!

Γράφει χαρακτηριστικά: "Η καταβολή ετήσιας συνδρομής από φτωχούς και πλουσίους, από αδύναμους και δυνατούς είναι ενέργεια πρωτίστως πολιτική και όχι… οικονομική! Όπως διαπιστώνεται από τον τιμοκατάλογο (βλ. φωτο) το ΠΑΣΟΚ ζητά άλλα χρήματα (σε ευρώ προς το παρόν) από ανέργους κι άλλα από υπουργούς και βουλευτές της κυβερνώσας παράταξης.

Συγκεκριμένα, αν είσαι αγρότης, εργάτης, φοιτητής, συνταξιούχος και νέος μ’ ένα ευρώ το μήνα...καθάρισες! Αν όμως είσαι Υπουργός, υφυπουργός, βουλευτής ή ευρωβουλευτής πρέπει να … «ξηλωθείς» κανονικά και με το νόμο, καταβάλλοντας 33 ολόκληρα ευρώ το μήνα!

Στη λίστα του «εράνου» συμπεριλαμβάνονται και έμμισθα στελέχη κράτους (!) καθώς και δήμαρχοι και περιφερειάρχες. Πάντως, αρκετοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα του ευρύτερου δημοσίου τομέα δεν περίμεναν – με όλα αυτά που τους έκοψαν τελευταία – να τους ζητήσουν και τα ρέστα, λέγοντας ότι είναι έτοιμοι να …απαντήσουν με δικό τους «έρανο» και δικές τους επιστολές…



Μελίνα Καραπαναγιωτίδου
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ !!! ;)

Ανώνυμος είπε...

πωω φαντασου υπαρχουν μαλακες κ γεροντια π θα δωσουν...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γι αυτο σκλαβωθηκε η πατριδα.

Ανώνυμος είπε...

ena arxido koma me arxidia plironete.... o xontros kai o lignos as pane na ga.. thoune

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΟΝ "ΜΠΟΥΤΖΟΝ" ΚΑΙ ΤΑ "ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΙΑ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΟΨΙΝ Κου Κ-ΑΡΧΙΔΑΚΙ.
Α! ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΕΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ "ΦΑΠΑ".

Ανώνυμος είπε...

Οι εφοπλιστες που τοσα χρονια περνανε θαλλασοδανεια η ατοκα η πολυ σταθερα χαμηλοτοκα δανεια τους γραψανε κανονικα,τι περιμενουν οι αιματορουφιχτρες να τους σωσει ο καθε χαμηλομισθος η ο καθε χαμηλοσυνταξιουχος ενω παρραληλα ρουφανε το αιμα με μπουρι τακαυκαλα μας θα εισπραξουν.