Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

"Επιβράβευση" του Ερντογάν για τις απειλές από ΗΠΑ!


“Βόμβα μεγατόνων” αποτελεί η δήλωση ανώνυνμου αξιωματούχου της πρεσβείας των ΗΠΑ για “αναλογική μοιρασιά” του φυσικού αερίου στη Κύπρο!
Η δήλωση έγινε μετά από ερώτημα του Πρώτου Θέματος και βάζει φωτιά στη Λευκωσία. Όσο για την Αθήνα; Παρακολουθεί (;) αμήχανη τις εξελίξεις.

Προφανώς αυτό θα ήταν και το θέμα της....

χθεσινής συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός με τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτειρκών.

Οι αμερικανοί μέχρι τώρα έκαναν δηλώσεις στήριξης της Κύπρου για το θέμα των ερευνών από την αμερικανική εταιρεία Noble Energy. Και τώρα έρχεται αυτή η δήλωση και μάλιστα από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Το χειρότερο είναι ότι αυτή η αλλαγή στάσης των ΗΠΑ,ουσιαστικά “επιβραβεύει” τους “λεονταρισμούς” Ερντογάν,που αυτές τις ώρες περιοδεύει ως …ηγέτης του Ισλάμ σε Αίγυπτο,Τυνησία και Λιβύη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σιγα το νεο ποιος πιστευε οτι η Τουρκια τα κάνει όλα απο μόνη της. Μην αυταπαταστε όλα πάνε με σχέδιο.

Ανώνυμος είπε...

Κανένας πισωγλεντης εδω μέσα??

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΔΑΦΙΚΑ ΜΕΡΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΟΠΟΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΙΣΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακόμα φορά μας ξεπουλάνε οι "φίλοι μας οι αμερικάνοι" και το χειρότερο είναι ότι μας "κοιμίζουν" πρώτα και μετά αιφνιδιάζουν, όπως είχαν κάνει και με την Κύπρο το 74. Εξωτερική πολιτική κάνουν στη χώρα μας οι αμερικανοί για τους αμερικανούς(ντόρα, μητσοτάκης, παπαντρέας, πάγκαλος, σημιτάκος) και κάθε λογής σκυλολόι που έτρεχαν στις Ουάσικτον για να επιβεβαιώνουν την υποταγή τους στα Αμερικ. συμφέροντα. Ποτέ όσοι κυβέρνησαν στην Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια δε σκέφτονταν τα Ελληνικά Εθνικά Συμφέροντα. Έφτασε η ώρα τους νομίζω, έφτασε η ώρα της ΕΛΛΑΔΑΣ μας, όλων μας. Ούτε οι Τούρκοι ούτε οι Αμερικανοί φίλοι τους αλλά ούτε οι Ισραηλινοί όψιμοι φίλοι τους και αυτοί θα τους σώσουν.

Ανώνυμος είπε...

@11:52

ναι.. εσυ!!!

Ανώνυμος είπε...

Α καλά....Ανώνυμος αξιωματούχος.Δεν παίζει κάτι τέτοιο..Το μόνο που πρέπει να προσέχουμε σαν τα μάτια μας είναι το Καστελόριζο....Εκεί είναι το ζουμί της υπόθεσης..