Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Όλοι οι λαοί παρακολουθούν το ελληνικό πειραματόζωο….


Όλοι οι λαοί ανά τον κόσμο, των οποίων οι χώρες αντιμετωπίζουν παρόμοια οικονομικά προβλήματα και όχι μόνο, παρακολουθούν με εντονότατο ενδιαφέρον το πείραμα που γίνεται στην Ελλάδα. Εξάλλου δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς, αφού το σύνολο των ΜΜΕ της υδρογείου έχουν καθημερινά αφιερώματα σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Παρακολουθούν το εξελισσόμενο πείραμα
σε βάρος του ελληνικού λαού και περιμένουν να δουν τις αντιδράσεις μας και την εξέλιξη της όλης υπόθεσης.

Όλοι λοιπόν οι λαοί περιμένουν να δουν την αντίδραση του ελληνικού λαού, η οποία θα αποτελέσει και πρόκριμα ανάλογων δικών τους συμπεριφορών, καθόσον η παγκόσμια κρίση που επιχειρούν οι διεθνείς τοκογλύφοι, θα κτυπήσει σύντομα και τη δική τους πόρτα. Αν εμείς υποκύψουμε στην πίεση, τότε…. κόβεται κάθε ελπίδα και για τους υπόλοιπους να αντιδράσουν και να επιτύχουν. Αν αντιθέτως ο ελληνικός λαός αντιδράσει και επιτύχει, τότε αυτό θα σημάνει αυτόματα μια νέα στροφή στην παγκόσμια ιστορία. Εδώ δεν θα πρόκειται για μια εσωτερική αντικαθεστωτική μόνο σύγκρουση, σαν αυτές που συμβαίνουν στις αραβικές χώρες, αλλά εδώ, εκτός από αυτό, θα πρόκειται επιπλέον για την αντίσταση ενός μικρού λαού ενάντια στο διεθνές χρηματοπιστωτικό καζίνο στο οποίο έχει πλέον μεταλλαχθεί ο διεθνής καπιταλισμός.

Είναι αλήθεια ότι οι πλάτες του ελληνικού λαού είναι μικρές για να σηκώσουν αυτό το βάρος. Γι’ αυτό ακριβώς και επιλέχτηκε η Ελλάδα ως τόπος του πειράματος. Οι πλάτες πράγματι είναι μικρές, αλλά εδώ θα φανεί αν και η ψυχή είναι μικρή ή είναι πράγματι εκείνη η ελληνική ψυχή την οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι διαθέτουμε παγκόσμια.

Ίσως τελικά, να μην μας δόθηκε ποτέ άλλοτε τέτοια μεγάλη ευκαιρία, όπως η τωρινή, για να μπούμε πρωτοπόροι στην παγκόσμια ιστορία, από την εποχή του αρχαίου ελληνικού θαύματος. Τώρα όμως έχουμε αυτή την μεγάλη ευκαιρία, αυτή τη μεγάλη τιμή.

Για να μπορέσει όμως ο ελληνικός λαός να αναζητήσει το πεπρωμένο του, πρώτη και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πετάξει από την εξουσία την υπεύθυνη αλλά και ψοφοδεή πολιτική ηγεσία του τόπου.

Όσο καθυστερεί, τόσο ο χρόνος κυλά σε βάρος του.

hassapis-peter
Πηγη 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι πείραμα. Είναι σχέδιο ετών με στόχο την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Έχει ο καιρός γυρίσματα . Όπως αυτό , το μετά 37 χρόνων πολιτικό ξύπνημα .