Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Εμείς ψυχραιμία αυτοί «τσαμπουκά»: Ξεκινούν έρευνες της Τουρκίας στην "ΑΟΖ" της «Β. Κύπρου»



ImageΣύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού Τύπου, τουρκική και «βορειοκυπριακή» αντιπροσωπεία συμφώνησαν να ξεκινήσει ο τουρκικός οργανισμός πετρελαίου (TPAO) έρευνες στην περιοχή που προσδιορίζεται από την δική τους αυθαίρετη χάραξη της υφαλοκρηπίδας του ψευδοκράτους. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η χάραξη αυτή θα περιορίσει την ελληνοκυπριακή υφαλοκρηπίδα.
Εκτιμάται πως οι Τούρκοι είναι ....
πιθανόν να ξεκινήσουν έρευνες στα πεδία 4 και 5 τα οποία ανήκουν νόμιμα στην Δημοκρατία της Κύπρου αλλά αυτοί θεωρούν πως μέρος τους τουλάχιστον ανήκει στο ψευδοκράτος. Κάτι τέτοιο αναμένεται να πυροδοτήσει περαιτέρω το ήδη τεταμένο κλίμα στην περιοχή. Τα δύο μέρη δηλαδή η Τουρκία και η «Βόρεια Κύπρος» ανακοινώθηκε πως κατέληξαν στη συμφωνία για τη χάραξη της υφαλοκρηπίδας εχθές ενώ σήμερα κάλεσαν τον ΤΡΑΟ να ξεκινήσει έρευνες.
Παράλληλα στην Αθήνα συστήνεται ύψιστη ψυχραιμία από την κυβέρνηση...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαλακίες!!!
Θα κάνουμε ΚΟ!ΚΟ!ΚΟ!
Θα ευχαριστήσουμε τους Αμερικάνους άλλη μια φορά και θα σώσουμε την Ελλάδα απο χρεοκοπία, που είναι και η υποχρέωση κάθε υπεύθυνης κυβέρνησης που ανέλαβε το τιμόνι της χώρας δε μια τόσο δύσκολη στιγμή! Στο μέλλον δεν θα υπάρξει κανείς που να αμφισβητήσει τις νέες υποχωρήσεις μας (που είναι προ των πυλών...) και κανέις δεν θα τις συγκρίνει με τα Ίμια λόγω της δύσκολης κατάστασης που έχουμε περιέλθει...!
Το χειρότερο είναι μια πιθανή συνοδευτική Εθνκή ταπείνωση ώστε να συρθούμε σαν πουτανίτσες στα κρεββάτια των Διεθνών νταβατζίδων που επιλέξαμε ως σωτήρες...
1+1=2 Τα υπόλοιπα είναι για τους ρομαντικούς!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ
ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ.
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΓΚΟΛ ΕΣΕΙΣ
ΣΕΝΤΡΑ ΕΜΕΙΣ.
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ
ΑΠΟ ΔΑΥΤΗ.
ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ
ΟΥΤΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ . ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΗΚΑ .

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ θα αφησει την Τουρκια να κανει αυτο που της εχουν πει τα αμερικανάκια, οπως πάντα. Αλλωστε ο διαμελισμος της Κυπρου το '74 δεν εγινε απο προθεση της Τουρκιας, αλλα του εβραϊκου λομπυ των ΗΠΑ, που βαζει τα στρατιωτακια των ¨"συμμαχων χωρων" να σκοτωνονται για τα δικα του συμφέροντα.
Ολες οι πλουτοπαραγωγικες πηγες της γης θελει να του ανηκουν, οπως συμβαινει ηδη με τα διαμάντια, τον χρυσο και το ασημι. Ετσι φαινεται η Τουρκια ως ενοχη, και καταδικαζεται, ενω το λομπυ παραμενει στο απυροβλητο. Δεν ειναι και ασχημα, έ; Με ενα σμπαρο δυό τριγώνια: και η Τουρκια με την Ελλαδα εξαντλουνται οικονομικα λόγω στρατιωτικων εξοδων σε ενα (α)πιθανο πολεμο, και το λομπυ εξασφαλιζει τζαμπα στρατιωτακια για τα παιχνιδια του.