Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ!!!



ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
Πρωτοφανής σε αγριότητα οι τελικές ρυθμίσεις για το χαράτσι στα ακίνητα. Όπως μετέδωσε το Mega, το τέλος θα πληρώνουν οι πολύτεκνοι, οι ανάπηροι και οι άνεργοι! Δεν πληρώνει
 το δημόσιο! Ντροπή τους...

πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά το μέτρο είναι για τον @#(*#%$, αλλά το ότι θα το πληρώσουν και οι άνεργοι καταντάει θρασύτατο!!! Το ότι δε θα πληρώσει το δημόσιο πού είναι το περίεργο...? Θα τα βγάλει από τη δεξιά τσέπη (που χει στερέψει) και θα τα βάλει στην αριστερή τσέπη που είναι αδειάζει με καταπληκτικό ρυθμό...?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Τ ΑΡΧΕΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Η προδοτικη κυβερνηση τοχει σκεφτει καλα το θεμα μενα σμπαρο 3 τρυγωνια 1) Γλυτωνει τα εξοδα απο την αποστολη του φορου αφου χρησιμοποιει τσαμπε τηο λογισμικο της δεη,2)κοπαναει οριζοντιως και καθετως(αδικα) τον κοσμο εκτος απο τον εαυτο της και την εκλησια ,3) ξερει οτι θα υπαρξουν πολλοι που δεν θα πληρωσουν λογω αδυναμιας,λογω αντιδρασης και ας τους κοψουν το ρευμα μετα απο 4-6 μηνες αν δεν πληρωσουν με σκοπο να βουλιαξει τη δεη στα χρεη και στο τελος νατην ξεπουλησει(ηδη αρχιζει και το κανει στους Στα χέρια Βρετανού το 10% της Δ.Ε.Η.
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011, 09:50
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=378721&cid=8
http://business.timesonline.co.uk/tol/business/columnists/article586630.ece (morgan stanley – rothtsild) αυτοκολητους του γιωργακη.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΨΩΛΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΩΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ!!!