Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΧΩΡΑΣ > Νέο διάγγελμα Καντάφι > "Δεν είναι δυνατό να παραδοθεί η Λιβύη στους αποικιοκράτες για άλλη μια φορά"



Για όσους θεωρούν ότι ο Μ.Καντάφι είναι τελειώμενος, αυτός εμφανίστηκε σήμερα σε μήνυμά του που μεταδόθηκε από το κανάλι της συριακής τηλεόρασης Arrai, ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να πολεμήσει "μέχρι τη νίκη"."Δεν είναι δυνατό να παραδοθεί η Λιβύη στους αποικιοκράτες για άλλη μια.... φορά", ανέφερε ο συνταγματάρχης στο μήνυμά του, το οποίο διαβάστηκε από τον διευθυντή του καναλιού τον Ιρακινό Μισάν αλ Τζουμπούρι.

"Δε μας μένει πια κάτι άλλο από το να πολεμήσουμε μέχρι τη νίκη και την ήττα του πραξικοπήματος", προσθέτει ο Καντάφι. Το συριακό κανάλι που εδρεύει στην Δαμασκό είναι το τελευταίο από τα μέσα ενημέρωσης που μεταδίδει μηνύματα του Καντάφι, αφότου εγκατέλειψε την Τρίπολη στις 23 Αυγούστου.


Ο διευθυντής του, ένας Ιρακινός σουνίτης πρώην βουλευτής ο οποίος έχει εγκατασταθεί στην Δαμασκό, δήλωσε ότι απεχθάνεται τους δικτάτορες αλλά σημείωσε ότι ο Μουάμαρ Καντάφι ενσαρκώνει την αντίσταση κατά της ξένης κατοχής στην χώρα του.



defencenet

8 σχόλια:

fnous fnous είπε...

Όταν ηττήθηκαν οι Γερμανοί, η Ελλάδα ήταν η μόνη κατακτημένη χώρα που δεν είδε "απελευθερωτές".

Δεν παρηλάσαν απελευθερωτές στις πλατείες της, όπως συνέβη στη Γαλλία, στην Ολλανδία, στη Δανία κλπ..
Η Ελλάδα είχε απελευθερωθεί από μόνη της πολύ καιρό πριν.

Η Ελλάδα είχε απελευθερωθεί από το ΕΑΜ. Ένα ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που είχε φτάσει στο σημείο να είναι πιο ισχυρό και πιο καλά εξοπλισμένο από τον προπολεμικό της τακτικό στρατό. Χάρη έκανε η Ελλάδα στον γερμανικό κατακτητικό στρατό, που του επέτρεψε να φύγει από τη χώρα.

Αν άφηναν το ΕΑΜ ελεύθερο να δράσει, δεν θα επέστρεφε κανένας Γερμανός στρατιώτης ζωντανός στην πατρίδα του.

Οι Έλληνες είχαν νικήσει τις αυτοκρατορίες του άξονα. Τώρα όμως είχαν άλλα προβλήματα. Ο πόλεμος αποκάλυψε πράγματα, τα οποία ήταν καλά κρυμμένα.
Διαχωρίστηκε ο λαός από την ηγεσία του.
Ο λαός είχε δημιουργήσει με το αίμα του τη δική του ηγεσία.

Το ΕΑΜ ήταν έτοιμο να σκοτώσει τους δοσίλογους των Γερμανών και ν' αφήσει στο απόλυτο περιθώριο τους αγγλόδουλους "παραθεριστές" του Νείλου.

Είχε μάθει να ζει ελεύθερος και δεν θα ήθελε να επιστρέψει ξανά στους λακέδες των ιμπεριαλιστών. Αυτό όμως ήταν μια τρομακτική προοπτική για τους Άγγλους. Γιατί;

Γιατί, χάνοντας τον έλεγχο της Ελλάδας, κινδύνευαν να χάσουν έναν πόλεμο στον οποίο είχαν νικήσει.

Ανώνυμος είπε...

αυτο τι σχεση εχει με τον κανταφη!ηθελες απλα να εξυμνησεις την ελλαδα ε?ελα πες την αληθεια τωρα...!

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός είχε δημιουργήσει με το αίμα του τη δική του ηγεσία.

ΧΕ!!ΧΕ!! ΧΕ!! ΧΕ!!! ΤΟΝ ΣΙΑΝΤΟ,ΤΟΝ ΓΛΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ......ΑΑΑΑΑ!!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΖΗΜΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ.
ΒΕΒΑΙΑ......ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΑΝΕ ΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Έλληνας είπε...

Γιατί αμέσως μετά οι Άγγλοι μας οδήγησαν σε εμφύλιο. Αγαπημένη τακτική των Αγγλοσαξόνων.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΤΟ 1944 ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ
ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

fnous fnous,μαλάκα ανιστόρητε,οι δοσίλογοι που λες ήσαν Έλληνες πολίτες που αντιστάθηκαν στον ιταλικό στρατό,και οι φίλοι σου οι αριστεροί,επειδή οι πρώτοι αρνήθηκαν να εμπλακούν σε ανταρτοπόλεμο υπέρ των αριστερών πρώην προδοτών,τους κατακρεουργούσαν.Ποια δύναμη είχαν ρε βλάκα;Αυτή που προήλθε από τους ξένους;Οι φίλοι μας οι αγγλοσάξονες έδιναν όπλα και χρήματα στους αριστερούς παρά στην εθνοφρουρά...για να καταλαβαίνομε τι ακριβώς λέγομε...ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ!!αυτό θα έλειπε,να κυβερνήσουν και οι ψευτοαριστεροί το κράτος μετά την ελευθέρωσή του από τους Βαρβάρους...χεχ

Ανώνυμος είπε...

Πόσο Μ@@@κας κι ανιστόρητος και άκριτος πρέπει να είσαι, για να γράφεις αυτές τις ηλιθιότητες περί ΕΑΜ και κουρουφέξαλα. Άει τράβα κατά κεί ρε με τις εμμονές σας στις κομμουνιστικές μεσσιανικές οπτασίες, οι οποίες δεν έχουν ούτε την ελάχιστη σχέση με την πραγματικότητα. Είχαν λέει τέτοια μαχητική αξία οι μονάδες του που με χίλια ζόρια οι άτιμοι εγγλέζοι τους κράταγαν στις στάνες στα βουνά να κατακρεουργούν κατσίκια και προβατάκια, αντί να τους επιτρέψουν να κατεβούν κάτω να ελευθερώσουν μιά ώρα αρχίτερα την πατρίδα. Ναί, οι αρχηγάρες που προανέφερε φίλος, ήταν τόσο νουνεχής, και ειρηνόφιλοι, που΄είπαν, αστα τα καημένα τα παλληκάρια να γυρίσουν στην πατρίδα τους χωρίς απώλειες. Εμείς έτσι κι αλλοιώς θα σφάξουμε άλλους (Έλληνες).

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ...
ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΤΟΠΟΣ.
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ.